bugün
- yazarların favori giyim markası5
- sigara içmeyi bırakmak istememek7
- velvet57
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- evde soğuk kahve yapımı7
- hayattaki en değerli şeyler5
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- insan olmaya ceyrek kala14
- friedrich hegel la bi cay icek8
- yalnızlıkla sevişmek4
- 2026 ekonomik krizi16
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı7
- erotik şiir2
- victor osimhen20
- aleksey batrakov28
- migros'a sorulacak tek soru23
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- hurdacıya gidiyorum7
- kaos show2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- sınıfın en güzel kızı3
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- mutlu ama uzak olsun birader3
- erecto ibn birader el biraderi2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- mohamed salah ghaly2
- enayimiknatisii6
- testo taylan aykolik ziyareti2
- osuruktan şiirler60
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- akıl2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- başbirader kitap sayfalarını sözlüğe koysun2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- alaattin çakıcı2
- madagaskar vanilyalı amarula2
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- bilinçaltı algılama4
- arkadaşlar veto ne demek8
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- the odyssey5
- tombul efes2
- 1 euro 56 25 tl6
nesildaş yazar kardeşim. muhteşem bir kalbi var. çok iyi bir insan. harika bir yazar. adam gibi adam sözcüğünün ete kemiğe bürünmüş halidir kendisi. yazmaya devam kardeşim. seviliyorsun. bayramın mübarek olsun bu arada kardeşim.
iyi bir yazar.
Tekrar söylüyorum adamdır kendisi adam gibi adam.
sözlükte yazan kaliteli yazarlardandir. yazdigi entrylerin ışığı trollerin karanliginda kayboluyor olsa da yazmayi birakmamasini dilerim.
Meczup kul
kimbilir kimin feyki.
kimbilir kimin feyki.
Adamlığın, bilginin, iyiliğin, nazikliğin vücut bulmuş halidir. muhteşem yazılar yazıyor. ve kendisi Sözlüğün en kaliteli ve en kültürlü yazarlarındandır.
iyi yazmalar yakışıklı.
iyi yazmalar yakışıklı.
bugün sol fameye hep sevdiklerim geliyor.
ne güzel bir gün.
ne güzel bir gün.
bazı çok doğru tespitleri olan (bkz: harf inkılabı geçmiş ile bağları kopardı yalanı/#34257859) yazardır.
görüleceği üzere, kendi geçmişiyle bağını koparan osmanlı idi yetersiz eğitim sistemi sebebiyle. nitekim bu hususa ilber ortaylı da değinmişti.
felsefe üzerinden yaptığı ateizm eleştirilerine gelince.... felsefe, genel kültür kapsamındaki üstünkörü bilgilerim dışında, ilgi ve bilgi alanım içindeki bir konu değildir. fakat şu hususa dikkat çekmek isterim: mevzu ne olursa olsun, velev ki kuantum fiziği olsun, maksat anlaşılır bir mesaj vermekse, konuyla ilgisi olmayan insanlara anlatmanın bir yolu vardır. bu arkadaşın felsefe konusunda yazdıklarına bakınca aşırı felsefi teknik terimler kullandığını görüyorum. durum böyle olunca aklıma hezeyanlarını teknik terime boğup, nimettenmiş gibi yutturmaya çalışan tipler geliyor. tabi elimde yeterli delil olmadan bu yazarın söz konusu tiplerden olduğunu iddia edemem.
şu (bkz: tanrının yokluğu kanıtlanabilir) mevzuya anlaşılır bir yorum yaparsa ve "tanrı varsa bile peygamber göndermek, yarattıklarının işlerine karışmak gibi bir arzusu olduğu nereden malum?" sorusuna bir yanıt verebilirse faydalı olur.
görüleceği üzere, kendi geçmişiyle bağını koparan osmanlı idi yetersiz eğitim sistemi sebebiyle. nitekim bu hususa ilber ortaylı da değinmişti.
felsefe üzerinden yaptığı ateizm eleştirilerine gelince.... felsefe, genel kültür kapsamındaki üstünkörü bilgilerim dışında, ilgi ve bilgi alanım içindeki bir konu değildir. fakat şu hususa dikkat çekmek isterim: mevzu ne olursa olsun, velev ki kuantum fiziği olsun, maksat anlaşılır bir mesaj vermekse, konuyla ilgisi olmayan insanlara anlatmanın bir yolu vardır. bu arkadaşın felsefe konusunda yazdıklarına bakınca aşırı felsefi teknik terimler kullandığını görüyorum. durum böyle olunca aklıma hezeyanlarını teknik terime boğup, nimettenmiş gibi yutturmaya çalışan tipler geliyor. tabi elimde yeterli delil olmadan bu yazarın söz konusu tiplerden olduğunu iddia edemem.
şu (bkz: tanrının yokluğu kanıtlanabilir) mevzuya anlaşılır bir yorum yaparsa ve "tanrı varsa bile peygamber göndermek, yarattıklarının işlerine karışmak gibi bir arzusu olduğu nereden malum?" sorusuna bir yanıt verebilirse faydalı olur.
Neden silik???
Hıydaaaa Nasıl silik oldun?
Daha beraber kitap okuyup yaşlanacaktık.
Gözlük numaralarımız bizimle birlikte ilerleyecekti.
Umarım tekrar döner.
Daha beraber kitap okuyup yaşlanacaktık.
Gözlük numaralarımız bizimle birlikte ilerleyecekti.
Umarım tekrar döner.
içimi burktu gerçekten, evet dostlar.
Gündemdeki Haberler