bugün
- türklerin soykırımdaki ustalığı4
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor12
- filistin in ermeni soykırımını tanıması30
- ziya gökalp4
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- hastanedeyim ful kadınlar hasta9
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı7
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- bugün brezilya japonya maçı saat 20 de trt 1 de3
- bulgar göçmeni kız vs türk kızı2
- araba kovalamayan köpek6
- arkadaşlar bakar mısınız7
- 2026 dünya kupası37
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- gram altın2
- sözlükteki en güzel kadın yazar olmak5
- türkiye14
- filmlerdeki sorgu sahneleri6
- sosyoloji okunur mu sorunsalı7
- evde makarna yapmanın maliyeti7
- türk dizi ve filmlerindeki klişeler5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- eski nickimi özlüyor olmam7
- can sıkıntısı3
- turnike de 7 numaralı topu tutan kız2
- turnike de 5 numaralı topu tutan kız2
- turnike de 4 numaralı topu tutan kız2
- turnike de 2 numaralı topu tutan kız2
- turnike de 3 numaralı topu tutan kız2
- sözlüğün aptal kaynaması14
- aşk5
- cumhuriyetin intikamı8
- şeyhperestlerin ibne olması3
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan7
- anın görüntüsü22
- başlığı açıklamak yerine açanı cevaplamak3
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- sözlüğün kalitesinin artık düşmemesi5
- durup dururken kapıya tırmanan erkek çocuk4
- velvet45
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması8
- ssilvermist'in kızıl kızlardan daha güzel olması5
- tai lung5
- erecto bay beylerin birader beyler olmaları3
- ustalara kek yapmak5
- bana mesaj atmayın2
- günlerce konuşulacak bir başlık açmak4
- patrick jane2
- pandela9
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek5
geveze, palavracı.
Ya bu kim allah aşkına sallamayın şöyle izansız herifleri.
ben mi kestim sanki amk.
az tarih okuyun has atanız için 40 bin türkmen alevi kesmiş diye ağlayıp bu köprüye bu ad verilemez diye protesto eden ben değilim.
az tarih okuyun has atanız için 40 bin türkmen alevi kesmiş diye ağlayıp bu köprüye bu ad verilemez diye protesto eden ben değilim.
Yeni bir kürt
Yavus sultan selim bilesin şii türkmen kesmiştir safeviler de sünni kürt götü kesmiştir sonra sizin mağarada yaşayan dedeniz buraya azeriler de oraya gitmiştir
Söylemeden geçmeyelim bir süre sonra anadolu da kürtler sıkıntı çıkarınca osmanlı da bu sefer kürt götüne daha çok merak salmıştır
Zaten o göçler ile buraya gelen de bir tek kürtler değil ya neyse fars,lur ve sünni türkmenler ve azeriler gelmiştir onlar da süryani ve ermeniler ile birlikte asimile olmuşlar.
Yavus sultan selim bilesin şii türkmen kesmiştir safeviler de sünni kürt götü kesmiştir sonra sizin mağarada yaşayan dedeniz buraya azeriler de oraya gitmiştir
Söylemeden geçmeyelim bir süre sonra anadolu da kürtler sıkıntı çıkarınca osmanlı da bu sefer kürt götüne daha çok merak salmıştır
Zaten o göçler ile buraya gelen de bir tek kürtler değil ya neyse fars,lur ve sünni türkmenler ve azeriler gelmiştir onlar da süryani ve ermeniler ile birlikte asimile olmuşlar.
(bkz: kürt ak troll)
daha dünün potansiyel pkklısı.
daha dünün potansiyel pkklısı.
kürt ve troll ama ak değil kumral.
lan ben türkçeyi ilk okul üçte zor öğrenmişim bana ingilizce evrensel dil felan diyorlar hey allaam ya.
Fetöcüdür. Kanıtını şöyle koyalım:
https://m.uludagsozluk.com/e/44201176/
Edit: bunun yazdığının ne anlama geldiğini düşünmeyen ve bir altında yazılana bakmayanlar, sunduğum kanıtı yeterli bulmamış.
Yazdığım şurada: https://m.uludagsozluk.com/e/44201238/
https://m.uludagsozluk.com/e/44201176/
Edit: bunun yazdığının ne anlama geldiğini düşünmeyen ve bir altında yazılana bakmayanlar, sunduğum kanıtı yeterli bulmamış.
Yazdığım şurada: https://m.uludagsozluk.com/e/44201238/
Ben bir bağlantı göremedim sen nasıl kanıtladın merak ettim.
Palavracı bir ak-troll.
Ermenistan katliamında Azerbaycan'da aynısını yaptı diyen kürtcü.
Bilmem kaçıncı saymadım kürtcü faşistlerden sözlükteki.
Tipik bir kürtçü.
Bana bak kürdo, sizinle aynı nüfus cüzdanını taşımak dışında hiçbir bağımız yok. Buraya yazar olabilmeni sağlayan da cumhuriyettir. Sizi bizle eşit kılan da tabii.. Zagros dağlarında yaşamaya layık bir topluluğun, bizimle eşit şartlarda şurada yazar olabilmesi ve biz türklere laf atması, çok kötü bir dezavantajmış açıkçası.. Senin gibilerini gördükçe, ayrılıkçı bir türk olduğum için bir kere daha kendimle gurur duyuyorum.. Siz kürtçülerin zaten yazarlık yeteneği de yok.. Boşuna yer kaplıyorsunuz şu sözlükte.. Yazık vallahi. Entari ziyanısınız..
Bana bak kürdo, sizinle aynı nüfus cüzdanını taşımak dışında hiçbir bağımız yok. Buraya yazar olabilmeni sağlayan da cumhuriyettir. Sizi bizle eşit kılan da tabii.. Zagros dağlarında yaşamaya layık bir topluluğun, bizimle eşit şartlarda şurada yazar olabilmesi ve biz türklere laf atması, çok kötü bir dezavantajmış açıkçası.. Senin gibilerini gördükçe, ayrılıkçı bir türk olduğum için bir kere daha kendimle gurur duyuyorum.. Siz kürtçülerin zaten yazarlık yeteneği de yok.. Boşuna yer kaplıyorsunuz şu sözlükte.. Yazık vallahi. Entari ziyanısınız..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar