bugün
- habire1215
- sözlükteki sinsi köpekler7
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi12
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- habire'nin fendi kadını yendi3
- sıfır atık vakfı11
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi14
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması8
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- evrene enerji gönderen müslüman9
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- cop318
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- bilerek ponziye dahil olmak6
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- arap gel oğlum kuçu kuçu2
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- sözlükteki arap döven kızlar2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri53
- samed ağırbaş7
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- 1000 mbps internet3
- fusya semsiyeli yabanci25
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- sözlükteki gay araplar2
- illüminati filmleri3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- 0 0 714
- soğan çuvalını sırtlarken sevgiliye yakalanmak4
- aleksey batrakov3
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
- saddam hüseyin12
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- yazarların pazar günü planları5
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- yeğen2
- lan sen kime ters ters bakıyorsun3
- hayatın çok sıkıcı olması5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı8
- türk düşmanı piçler6
isminden de anlaşılacağı üzere masterchef isimli yarışmanın çocuklar için yapılan versiyonudur,ayrıca gordon ramsey'in fuck demediği tek yarışmadır muhtemelen.
amerika kökenli,yedi bölümlük bu yarışmada8-14 yaş arası çocuklarınmakaron,ev yapımı makarna,çikolatalı sufle gibi yemekleri yapabildiğini görüyoruz.eğer aşçılıkla ilgili şovları seviyorsanız ve işsizseniz tavsiye edilir,bölümleri youtube'da bulunabiliyor.
demek ki ''yemeğe bulaşma batırırsın'' denmeyince bir saatte gurme yemek yapan çocuklara sahip olunabiliyormuş.
amerika kökenli,yedi bölümlük bu yarışmada8-14 yaş arası çocuklarınmakaron,ev yapımı makarna,çikolatalı sufle gibi yemekleri yapabildiğini görüyoruz.eğer aşçılıkla ilgili şovları seviyorsanız ve işsizseniz tavsiye edilir,bölümleri youtube'da bulunabiliyor.
demek ki ''yemeğe bulaşma batırırsın'' denmeyince bir saatte gurme yemek yapan çocuklara sahip olunabiliyormuş.
az önce logan ve samuel finalde yarıştılar. logan 11, samuel ise 12 yaşında*. adamlar tütsülenmiş sarımsak sosu yapıp, kutup somonunu tam ayarında tereyağ gezdirerek pişirebiliyorlar. logan final için tuzda levrek yaptı örneğin.
bu çocukların geneli 4-5 yaşında mutfakla tanışıyorlar. hatırlıyorumda; ben sadece anneme puding karıştırma işinde yardımcı oluyordum. bıçakla bir şeyler kesmek istediğim zaman sakınırdı benden. bu çocuklar benim gibi yetiştirilmiyorlar. ebeveynleri onlardan bıçağı, satırı sakınmıyor. çocuklar kendini geliştirebileceği, kendi çaplarında sanatlarını icra edebilecekleri uygun ortamı sağlayabiliyorlar. 8 yaşındayken eve alınan levreği ben pişireceğim desem babam bana; "git çükünle oyna" derdi muhtemelen. imkan verilmedi. konu ben değilim. konu bu muhteşem ötesi işlere imza atan yetenekli çocuklar. hepsi birer sanatkar.
yaptıkları işlere cidden şaşırıyorum. en iyi executive chef'ler bile bazılarının yanında sönük kalır. abartıyorsam tekerlek olayım. bacak kadar çocuk, nitrojenle soğutulan çarkıfelek meyvelerinden tatlı yapıyor ve ben elimde kayısı kıvamında pişirdiğim yumurtamla ekrana bakakalıyorum. döküm tavada pişirdiğim antrikotun içinin sulu olduğunu gördüğüm zaman mutlu olan ben, bu veletleri izlediğim zaman yaptığım etten soğuyorum. resmen bir kenara tükürüldüğümü hissettiriyorlar bana.
samuel, finalde şöyle bir şey söyledi;
gordon ramsay: servis için 60 dakikan kaldı.
samuel: yani kazanmam için 60 dakikam kaldı.
ramsay: ehehhe
logan ise;
ramsay: antrene güveniyor musun?
logan: güvenmesem eğer yapmazdım.
ramsay: ehehehe
bu arada kazanan logan oldu.
bu çocukların geneli 4-5 yaşında mutfakla tanışıyorlar. hatırlıyorumda; ben sadece anneme puding karıştırma işinde yardımcı oluyordum. bıçakla bir şeyler kesmek istediğim zaman sakınırdı benden. bu çocuklar benim gibi yetiştirilmiyorlar. ebeveynleri onlardan bıçağı, satırı sakınmıyor. çocuklar kendini geliştirebileceği, kendi çaplarında sanatlarını icra edebilecekleri uygun ortamı sağlayabiliyorlar. 8 yaşındayken eve alınan levreği ben pişireceğim desem babam bana; "git çükünle oyna" derdi muhtemelen. imkan verilmedi. konu ben değilim. konu bu muhteşem ötesi işlere imza atan yetenekli çocuklar. hepsi birer sanatkar.
yaptıkları işlere cidden şaşırıyorum. en iyi executive chef'ler bile bazılarının yanında sönük kalır. abartıyorsam tekerlek olayım. bacak kadar çocuk, nitrojenle soğutulan çarkıfelek meyvelerinden tatlı yapıyor ve ben elimde kayısı kıvamında pişirdiğim yumurtamla ekrana bakakalıyorum. döküm tavada pişirdiğim antrikotun içinin sulu olduğunu gördüğüm zaman mutlu olan ben, bu veletleri izlediğim zaman yaptığım etten soğuyorum. resmen bir kenara tükürüldüğümü hissettiriyorlar bana.
samuel, finalde şöyle bir şey söyledi;
gordon ramsay: servis için 60 dakikan kaldı.
samuel: yani kazanmam için 60 dakikam kaldı.
ramsay: ehehhe
logan ise;
ramsay: antrene güveniyor musun?
logan: güvenmesem eğer yapmazdım.
ramsay: ehehehe
bu arada kazanan logan oldu.
çok yakında türkiye'de başlayacak olan masterchef programının minikler versiyonudur. altbantta tanıtım geçtiler
Hepsi ayrı ayrı minnoş yavrucakların yemek yapıp yarıştığı program. Onları izlerken pamuk oluyorum. Favorim cansu.
Gündemdeki Haberler