bugün
- memduh bashgan13
- simko39
- nihoşun ölümü16
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi21
- rambo ariel ortega7
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- asteğmen3
- emret komutanım tahir yüzbaşı4
- yazarların akşam yemekleri2
- starbucks'ın uludağ sözlük ten kalabalık olması2
- nihal yalçın2
- levent üsteğmen ile çiğdem üstteğmen'in sevişmesi2
- gheorghe hagi3
- terliksi vedat3
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık18
- waffle3
- herkes denize pikniğe giderken sizin çalışmanız6
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek12
- the jackal2
- kıbrısı ingilize veren padişah6
- tuncay ortega serhat serhat ceyhun ümit2
- özgür özel'in tutuklanması9
- insanın inanmak istediğine inanması2
- alex de souza nobre ikilisi2
- ülkücü bir babanın oğluna vereceği isim8
- fakirlerin çocuklarına koyduğu sikimsonik isimler3
- sahilde çok fazla şişman genç kadın olması3
- sırrı süreyya önder2
- yeni parti5
- benim çocuğum yapmaz annesi5
- emret komutanım3
- ben gürcü yüm eşim arap karşıma türklükle gelmeyin2
- alex de souza2
- velvet16
- akp vs pkk6
- sturm graz2
- ismail kartal4
- kolonoskopi4
- zorunlu eğitim6
- eric abidal3
- roberto carlos ile tüpçü fikret'in otopark kavgası2
- meal kuran değildir26
- yerli ve milli muhalefet2
- cafu lucio carlos silva ronaldinho ronaldo rivaldo2
- arka kapının gıcırdaması5
- midilli adası7
- bayan yazarların nick altı3
- uysaljakoben biraderin yok olması2
isminden de anlaşılacağı üzere masterchef isimli yarışmanın çocuklar için yapılan versiyonudur,ayrıca gordon ramsey'in fuck demediği tek yarışmadır muhtemelen.
amerika kökenli,yedi bölümlük bu yarışmada8-14 yaş arası çocuklarınmakaron,ev yapımı makarna,çikolatalı sufle gibi yemekleri yapabildiğini görüyoruz.eğer aşçılıkla ilgili şovları seviyorsanız ve işsizseniz tavsiye edilir,bölümleri youtube'da bulunabiliyor.
demek ki ''yemeğe bulaşma batırırsın'' denmeyince bir saatte gurme yemek yapan çocuklara sahip olunabiliyormuş.
amerika kökenli,yedi bölümlük bu yarışmada8-14 yaş arası çocuklarınmakaron,ev yapımı makarna,çikolatalı sufle gibi yemekleri yapabildiğini görüyoruz.eğer aşçılıkla ilgili şovları seviyorsanız ve işsizseniz tavsiye edilir,bölümleri youtube'da bulunabiliyor.
demek ki ''yemeğe bulaşma batırırsın'' denmeyince bir saatte gurme yemek yapan çocuklara sahip olunabiliyormuş.
az önce logan ve samuel finalde yarıştılar. logan 11, samuel ise 12 yaşında*. adamlar tütsülenmiş sarımsak sosu yapıp, kutup somonunu tam ayarında tereyağ gezdirerek pişirebiliyorlar. logan final için tuzda levrek yaptı örneğin.
bu çocukların geneli 4-5 yaşında mutfakla tanışıyorlar. hatırlıyorumda; ben sadece anneme puding karıştırma işinde yardımcı oluyordum. bıçakla bir şeyler kesmek istediğim zaman sakınırdı benden. bu çocuklar benim gibi yetiştirilmiyorlar. ebeveynleri onlardan bıçağı, satırı sakınmıyor. çocuklar kendini geliştirebileceği, kendi çaplarında sanatlarını icra edebilecekleri uygun ortamı sağlayabiliyorlar. 8 yaşındayken eve alınan levreği ben pişireceğim desem babam bana; "git çükünle oyna" derdi muhtemelen. imkan verilmedi. konu ben değilim. konu bu muhteşem ötesi işlere imza atan yetenekli çocuklar. hepsi birer sanatkar.
yaptıkları işlere cidden şaşırıyorum. en iyi executive chef'ler bile bazılarının yanında sönük kalır. abartıyorsam tekerlek olayım. bacak kadar çocuk, nitrojenle soğutulan çarkıfelek meyvelerinden tatlı yapıyor ve ben elimde kayısı kıvamında pişirdiğim yumurtamla ekrana bakakalıyorum. döküm tavada pişirdiğim antrikotun içinin sulu olduğunu gördüğüm zaman mutlu olan ben, bu veletleri izlediğim zaman yaptığım etten soğuyorum. resmen bir kenara tükürüldüğümü hissettiriyorlar bana.
samuel, finalde şöyle bir şey söyledi;
gordon ramsay: servis için 60 dakikan kaldı.
samuel: yani kazanmam için 60 dakikam kaldı.
ramsay: ehehhe
logan ise;
ramsay: antrene güveniyor musun?
logan: güvenmesem eğer yapmazdım.
ramsay: ehehehe
bu arada kazanan logan oldu.
bu çocukların geneli 4-5 yaşında mutfakla tanışıyorlar. hatırlıyorumda; ben sadece anneme puding karıştırma işinde yardımcı oluyordum. bıçakla bir şeyler kesmek istediğim zaman sakınırdı benden. bu çocuklar benim gibi yetiştirilmiyorlar. ebeveynleri onlardan bıçağı, satırı sakınmıyor. çocuklar kendini geliştirebileceği, kendi çaplarında sanatlarını icra edebilecekleri uygun ortamı sağlayabiliyorlar. 8 yaşındayken eve alınan levreği ben pişireceğim desem babam bana; "git çükünle oyna" derdi muhtemelen. imkan verilmedi. konu ben değilim. konu bu muhteşem ötesi işlere imza atan yetenekli çocuklar. hepsi birer sanatkar.
yaptıkları işlere cidden şaşırıyorum. en iyi executive chef'ler bile bazılarının yanında sönük kalır. abartıyorsam tekerlek olayım. bacak kadar çocuk, nitrojenle soğutulan çarkıfelek meyvelerinden tatlı yapıyor ve ben elimde kayısı kıvamında pişirdiğim yumurtamla ekrana bakakalıyorum. döküm tavada pişirdiğim antrikotun içinin sulu olduğunu gördüğüm zaman mutlu olan ben, bu veletleri izlediğim zaman yaptığım etten soğuyorum. resmen bir kenara tükürüldüğümü hissettiriyorlar bana.
samuel, finalde şöyle bir şey söyledi;
gordon ramsay: servis için 60 dakikan kaldı.
samuel: yani kazanmam için 60 dakikam kaldı.
ramsay: ehehhe
logan ise;
ramsay: antrene güveniyor musun?
logan: güvenmesem eğer yapmazdım.
ramsay: ehehehe
bu arada kazanan logan oldu.
çok yakında türkiye'de başlayacak olan masterchef programının minikler versiyonudur. altbantta tanıtım geçtiler
Hepsi ayrı ayrı minnoş yavrucakların yemek yapıp yarıştığı program. Onları izlerken pamuk oluyorum. Favorim cansu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar