bugün

çukurova grubuna ait genel sigorta'nın eylül 2007 de yüzde 80 hissesinin ispanyol sigorta devi mapfre'ye satılmasından doğan birleşme.
kendisini butik sigorta şirketi olarak tanımlayan, clio yerine fluence'e sigorta yapmayı tercih eden sigorta şirketimsi.
mapfre genel sigorta senin de gelmişini geçmişini....
jet kasko yaptırabileceğiniz adres http://www.odtsigorta.com.tr/
reklamında sertab erener'in oynadığı şirket.

reklamda akılda kalıcı bir slogan seçmişler. bugün dilime takıldı, söyledim durdum;

--spoiler--
herkes mapfre genel sigortayla emin ellerinde!
--spoiler--
ameliyat öncesi onay için 8 gün bekleten ve sonrasında sadece masrafların yarısını karşılayan sigorta şirketi.
bir de call-center'daki kız; "ben hemen acil sizinle ilgilenilmesini hem yazılı hem sözlü bildiriyorum" dedi ve tam 2 gün haber alınamadı. tek güzel tarafı enjeksiyonları karşılıyor. **
yaşayacağınız rezilliklerle kalacağız, berbat sigorta şirketi. artık hastanenin sisteminde olmayan evrakı dahi ister durumda para ödememek için! yapı kredi, allianz, ak sigorta gibi firmalardan poliçelerim oldu ama mapfre kadar kepazelik yaşatan, berbat bir sigortacılık anlayışı olan firma görmedim! aynı evraklar ile bu firmalar ödeme yaparken mapfre'de inadın bini bin para! çalıştığım şirkete bu sigortayı değiştirmesi için ağır yazılar bile yazdım.

uzak durun kesinlikle!
hiç duymadığım fakat bulaşmayacağım sigorta şirketi.
herkes mapfreeee, genel sigortayla emin ellerde! mapfreeee!

seviyoruz seni sertab'ım erener'im.
arabamın sol dikiz aynasının evimin sokağında çalınması ve sigorta kapsamında orjinalini taktırmam sonrası benden kıllanan, sonrasında takip eden hafta bu seferde sağ dikiz aynanın çalınması ve benim yine servise gidip yıllarca ödediğim sigorta primlerinin acısını çıkarırcasına orjinal dikizi taktırmam ile uyuzlanan -araç bmw servisi pahalı tabi - sigorta şirketi. Ön camda da hafif çatlak vardı gitmişken onu da değiştirteyim ulan iki de bir gelemicem buraya skrm dedikten sonra sigortamı iptal eden sigorta şirketi.
dün zorunlu trafik sigortasını yaptırdığım sigorta şirketi. ismini ilk orda duydum, ardından bugün radyoda reklamlarda. şimdi, akşamında da sözlükte. bilmiyorum nasıl bir sigorta. deneye deneye öğrenecez. yazılanlar pek iç açıcı gelmedi ama hadi hayırlısı. inşallah allah düşürmez o duruma diyelim.

edit: biz de bilirdik allianzlara yaptırmayı ama bir farklılık olsun dedik. bir de bu kazansın dedik. kötü mü ettik, onu hiç öğrenmeyelim daha iyi.
© copyright 2005 - 2026