bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı55
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- avustralya7
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- bir kızı doyurmak7
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- türkiye11
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- avustralya 0 türkiye 75
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- futbol6
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- evde cam silerken gelen bütün camları kırma isteği2
- kemalizm3
- kerkük türküleri2
- devlet bahçeli2
- vincenzo montella6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- arda güler6
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- avustralya milli futbol takımı4
- en iyi antidepresan18
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- çok fena boşladım3
- chp'nin hali ne olacak58
- zall yüzünden gol yememiz5
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- su molası4
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı2
Salak yemin ediyorum geri zekalı bu çocuk. iki aynı hesabı da salı günü çaylak yemişti ve bugün iki hesabıyla yazıyordu şimdi öğlen açılan bu hesabı geceye varmadan çaylak.
On ikinci Nesil çaylak...
Başka nicki hazırdır bunun.
Ruh hastası.
Ruh hastası.
geri zekalı diyorum diye tepki topluyordum bir de allahın sopası yok derler aha var demek ki..
şimdi kimin yetkisini aldıracak acaba hani ben hep garezim var diye çaylak yapıyormuşum da benim yetkimi aldırmış da masal anlatıp duruyordu ya. ben yetkililiği bıraktığımdan beri yani son 1 ay içerisinde 2.defa çaylak oldu. demek ki keramet bende değilmişahjahahaagaajaghah.
şimdi kimin yetkisini aldıracak acaba hani ben hep garezim var diye çaylak yapıyormuşum da benim yetkimi aldırmış da masal anlatıp duruyordu ya. ben yetkililiği bıraktığımdan beri yani son 1 ay içerisinde 2.defa çaylak oldu. demek ki keramet bende değilmişahjahahaagaajaghah.
isterse 10 hesapla gelir. Şu an kendisini durdurabilecek hiçbir güç yok.
Moderatörde anca insanların yetkisini alsın ya da durduk yere milleti çaylak yapsın.
Moderatörde anca insanların yetkisini alsın ya da durduk yere milleti çaylak yapsın.
o kadar salak ki düz yolda yürürken sakız çiğnemeye çalışsa takla atıp düşer koca kafasını patlatır. gene çaylak oldu kih kih kih. ben de yetkili değilim artık neye ağlayacak bakalım bu sefer. son 1 ayda 3.çaylaklığı oldu.
ben hep söyledim bu gevşekler yalancı ahlaksız tipler. ben yetkiliyken suçu hep bana atıyordu son 30 günde 3. defadır çaylak oluyor. şimdi gelir ağlar gammazlara yaptırdı diye bunlarda ağlama bitmiyor..
ben hep söyledim bu gevşekler yalancı ahlaksız tipler. ben yetkiliyken suçu hep bana atıyordu son 30 günde 3. defadır çaylak oluyor. şimdi gelir ağlar gammazlara yaptırdı diye bunlarda ağlama bitmiyor..
Şey mel darılma gücenme senin yetkililiğin alındı ama gammazlık duruyor senin.
Dedeminko nicki de bunun o da çaylak.
Bakalım 3. Bir nicki var mı hazırda.
Bakalım 3. Bir nicki var mı hazırda.
eeee gammazlayarak mı çaylak yaptım yani şimdi de * olm delikanlı olun 2 dakika ya.. yetkili iken çaylak yapıyor diyordunuz sonra senin de kabul ettiğin gibi yapan ben değilmişim değil mi ? şimdi gammazlayıp çaylak yaptırıyor oldum. gammazlığı da geri versem bu sefer neye ağlayacaksınız "gibsonun klavyesinde fazladan harf varmış ondan çaylak oluyoruz" mu diyeceksiniz ?
sen daha geçen gün kıs kıs gülüyordun "acaba artık neden çaylak olmuyorum" diye aklınca laf sokuyordun sonra çaylak oldun bu feyk hesapla yazıyorsun şimdi doğru mu ?? ağlamayın artık ya..
sen daha geçen gün kıs kıs gülüyordun "acaba artık neden çaylak olmuyorum" diye aklınca laf sokuyordun sonra çaylak oldun bu feyk hesapla yazıyorsun şimdi doğru mu ?? ağlamayın artık ya..
Ağlama lan tamam.
Kih Kih Kih
Kih Kih Kih
Feyklere geçiş yapar şimdi...
Salak yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk demekten ben yoruldum bu yorulmadı. Sabah çaylaklığı açılıyor, akşam olmadan yine çaylak.
sözlükten kıymetli ve sevdiğim bir yazar arkadaşım tam bunun durumuna uyan bir video buldu
https://www.youtube.com/shorts/7W9ptPHSyYc
bire bir aynısı değil mi lan muhtemelen tipleri de benziyordur. tabi koyun çok daha sevimli orası ayrı *
https://www.youtube.com/shorts/7W9ptPHSyYc
bire bir aynısı değil mi lan muhtemelen tipleri de benziyordur. tabi koyun çok daha sevimli orası ayrı *
Nihoş sanıyorlar ama nihoş değil bu.
Tamam nihoş troldür filan ama bunun gibi ahlaksızlığını da görmedim. Bu herif düpedüz terbiyesiz.
Tamam nihoş troldür filan ama bunun gibi ahlaksızlığını da görmedim. Bu herif düpedüz terbiyesiz.
Birazdan başka nickiyle gelir bit yavrusu.
Bana benziyen yazar. ikiz kardeşim olabilir mi?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar