bugün

(bkz: at yarışı)
adı benim için hep öss olarak kalacaktır.
yarin yabanci dil bolumunden girecegim sinav. nedense ustumde anlamsiz bi rahatlik var ama eminim tam sinava girdigimde korkudan uc bucuk aticam sozluk.
Yarın lys-5 yani dil bölümünden gireceğim sınav.
seneye girip 480 puan almayı hedeflediğim sınav.
Çalışan öğrencilerin emeğini boşa çıkaran şerefsiz kurumun şerefsiz sınavlarından biridir.
Üniversiteli olmanın ikinci aşamasıdır. Ilk sınava göre oldukça zordur.
Bu sınava hazırlanırken hayatı sönmüş sosyalligi sıfır olmuş birisi olarak tavsiye isteyenlere yardımcı olabilirim.
ygs de çalışmayanda iyi yapabilir ama lys çalışmayanı affetmez.
çalışırsan lys de kesin karşılığını alırsın.
bilgi test çözme yeteneğini geliştirirsen tamamdır.
2014 edebiyatta 50 yaptım ayıptır söylemesi.
bu sene (bkz: doping hafıza) yöntemleri ile hazırlandığım sınav.
Ygs den kat kat önemli sınav.
Ygs'nin abisi niteliğinde olan sınav.
liseliler için bölüm sonu canavarı.
sikilmeye bir adım kalması sınavı pardon harfler uymadı di mi?
Kaldırılmazsa bir kaç yıl içinde tanesi yüz liradan girilecek 5 bölüme ayrılmış sınavdır.
LYS lisans yerleştirme sınavı ygs sınavını kazananların ikinci aşama olarak girmiş olduğu sınavın adıdır.
Bu sene rahat geçecek sınavdır. Nasılsa ygs ye girenlerin yarısı geçemedi her türlü bi yer gelir diye düşünerek girilecektir.
Seneye basit olacağını düşündüğüm sinav , dershane yok nasılsa diyecek devlet bakin ogrenciler dershane olmadan da ayni puanlari veya daha iyi puanlari aliyorlar dedirtecekler .
her gün değişen gündeme sahip bir ülkede uygulanınca haliyle çalışamadığım sınav. asosyal olup, dünyayı sikine takmayanlar da derece yapıyor işte. öyle tatlı sınav.
insanı delirten sınav hele mf iseniz .
Ygs sıralaması öğrenildikten sonra hiç çalışılmak istenmeyen sınavdır.
Her sene düzenli olarak girdigim sınav.
(bkz: ne çıkarsa bahtımıza)
girilen değil size giren sınavdır, denemeleri bile kalem oynatılmayacak cinstendir.
Yaklaştıkça uyku kaçırır,psikoloji bozar.
gelmis catmis olan sinavdir. o kadar bok gecicek ki siralama dusecegim. kaldi 16 gun. ölmek istiyorum.
gireceklerle konuşmak istediğim sınav.

Belki sorularimiz için wp grubu da kurulabilir.
© copyright 2005 - 2026