bugün

Bir buçuk aydan daha az kalan benimde gireceğim sınavdır, umarim 2017 de edit olarak istediğim yeri yazabilirim.
6. sı düzenlenen lisans yerleştirme sınavı.
ilki 2010 yılında yapılmıştı, ilk lys mağduru olarak bunu dile getiriyorum. üzerinden 6 sene geçmiş olması da vay anasını zaman ne çabuk geçiyor detirtiyor.
ülkemizde boktan eğitim sisteminin, üniversiteye yerleşme basamağında ikinci sırada olan son sınav türü.

ulan arkadaş, ygs ' nin yüzde kırkı lys ' nin de yüzde altmışı baz alınıyor.

gidiyorsun baraj hariç puan anlamında pek bir şey ifade etmeyen ilk sınava bir sene hazırlanıyorsun.

o sınavı geçip ikinci sınava hazırlanıyorsun adamlar sana 2-3 ay süre veriyorlar.

üstelik ikinci sınav daha çok bilgiye ve ezbere dayalı olan sınav.

bu kulağa çok saçma geliyor.
an itibariyle bir buçuk ay kalan sınav. tam da bu süreçte pes etmeye yeltenen tüm arkadaşların mutlaka izlemesi (veya sevenleri tarafından ısrarla izlettirilmesi) gereken harika bir video:
https://www.youtube.com/watch?v=x6t5zd_y6J8

izleyin, izlettirin efenim.
Konularımı yavaş yavaş tamamlıyorum ama Lysler çok korkutuyorsunuz beni....
götünüze girer inşallahlık sınavdır.
ösym binasının kantincisi benim tanıdık, ondan aldığım bilgiye göre sıçmış.
eniştem ösym de çaydanlık söylediğine göre sayısallar sıçtı.
başvurusunu kaçırdığım sınavdır. ygs'de barajı da aşmıştım halbuki. *
an itibari ile açıklanmıştir. ilk 160.000'deyim.
Ergenlerin girevegi sinav.
matematiğinde 3 soru hatalı olacak sınavdır .
Kendimi şu an hazır hissetmediğimden 2017'sine gireceğim sınavdır.
bu sene 3. kez gireceğim ve istanbul olsunda hangi bölüm olursa olsun dediğim sınav.
buna giremeden intihar edeceğim galiba. öldüresi var beni.
En kibar tabiriyle ağzınıza sıçacaklar oğlum sizin valla boku yediniz uzun süre oturamayacaksınız poponuzun üzerine sınava giren arkadaşlara başarılar dilerim uff çok fena geçirecek tübitak hazırlıyormuş soruları.
http://m.haberturk.com/gu...r-demirden-lys-aciklamasi
pazar günü matematiği girecek olan sınavdır. başarılar.
açıklanmıştır.
girmek için yarın yola çıkacağım sınav.

ne olurdu ilçelerde de yapılsa!?
hayırlı olsun şimdiden girecek arkadaşlara.
malum saçma eğitim sisteminin saçma sınavlarına gireceksiniz.
umarım isteklerinizi gerçekleştirirsiniz.

tanım: osym'nin yaptığı saçma eğitim sistemindeki en saçma sınav.
Haftasonu bana girecek olan sınavdır
Heyecanlıdır umarım.
Ygsde kolay soruldugu ve yigilma oldugu icin zor olucak bi sinavdir yani biz sinava giremicez.
girecek olan tüm sözlükçü kardeşlerimin başarılı olmasını ve hayallerindeki üniversiteye/bölüme ulaştırmasını dilediğim sınav.
Bu pazar ilk kez gireceğim sınavdır tarihte 44 soru var hepsini yapmak istiyorum haydi hayirlisi. Not: kpss tarihinin 3 te ikisini doğru yapmıştım o konulara çalışmadan.
© copyright 2005 - 2026