bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı56
- milli maçı izlemeyen erkek23
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı4
- vincenzo montella8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- yunan adaları2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi5
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- anın görüntüsü20
- avustralya7
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- bir kızı doyurmak7
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- nakliyat2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- uysaljakoben9
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- bir şeyler söyle9
- türkiye11
- avustralya 0 türkiye 75
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- futbol6
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı3
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı2
- kemalizm3
- türkiye nufusunun 3 ayda 104 530 kişi artması2
- bizim çocuklar2
- berhan şimşek2
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- kerkük türküleri2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- avustralya milli futbol takımı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- nestory irankunda3
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- arda güler5
- çok fena boşladım3
ne kadar yetenekli olursa olsun o futbolcu karaktersizse bi bok olmaz (bkz: mario balotelli) (bkz: luis suarez)
dikkat! suarez var!
(bkz: aman diyim ısırır)
(bkz: aman diyim ısırır)
Yetenekleri ne kadar çoksa, futbol karakteri de o kadar az olan bir futbolcudur .
hak ettiği değeri görmeyen usta golcü.
çok ısırıcı bi forvet. defansı dişliyor, delik deşik ediyor, hamuga godumda köpek cins var mübarek.
`http://kralspor.ensonhabe...ci-isirdi-2013-04-22.html`
`http://kralspor.ensonhabe...ci-isirdi-2013-04-22.html`
problemli futbolcu. liverpool'da oynuyor. saha içi tartışmalarındaki tutumu yüzünden liverpool'dan da gönderilmesi gündemde. ikidir rakibini ısırıyor. yeteneklerine yazık oluyor.
kangal cinsi forvet. gelecek sezon bize transfer olsa da melo'ynan doğüştursek amüniym.
garabaş dut olum!
garabaş dut olum!
çalışkan futbolcu.
ısırıcı forvet.
çakalın önde gideni.
rakibini ısırdığı için 10 maç ceza alan futbolcu.
oynanan liverpool chelsea maçında branislav ivanovic'i ısırdığı için ingiltere futbol federasyonu'ndan 10 maç ceza almış yetenekli futbolcu. daha öncede böyle bi ısırma olayı gerçekleşmişti eğer disiplinsizliğe devam ederse gönderilmesi gereken oyuncu.
kendi kariyerine kendisi zarar veren adam.
hiç kırmızı kart görmeden 19 maç ceza alarak ilginç bir istatistik yakalamış futbolcu.
şu anda dünyanın en iyi 5 forvetinden biridir. ayrıca bu adam yaptıklarıyla efsane olma yolunda ilerliyor. bunun gibi adamlar daha önceden çirkef olarak anılırken artık birer kült haline geldiler.
(bkz: eric cantona)
(bkz: eric cantona)
ülkemizde yapsaydı bunu ve şikespor forması giyseydi asla 10 maç ceza almayacak futbolcu.
ne mi olurdu tahkim espri yapmış şakalaşmış arkadaşıyla der Uruguay federasyonu başkanı vay efendim size futbolcu vermeyiz der Lugano Luis öyle şeyler yapmaz diye twit atar ve olay kapanır hatta ısırılana ulan espriyi neden anlamadın diye 10 maç ceza verilirdi. ısırık gibi görünüyor ama diş izi yok denirdi.
ne mi olurdu tahkim espri yapmış şakalaşmış arkadaşıyla der Uruguay federasyonu başkanı vay efendim size futbolcu vermeyiz der Lugano Luis öyle şeyler yapmaz diye twit atar ve olay kapanır hatta ısırılana ulan espriyi neden anlamadın diye 10 maç ceza verilirdi. ısırık gibi görünüyor ama diş izi yok denirdi.
isterse 100 gol atsın gözümde adam değildir. abi insanda biraz ahlak olur ya
büyük futbolcudur. ulan bu adam fenere bir gelsin eee gelsin şte yani.
ingiliz gazetecilerin kendisine acı çektirdiği gerekçesiyle liverpooldan ayrılmak istiyormuş. real teklifine hayır diyemezmiş.
siktir ol git pis ırkçı köpek.
siktir ol git pis ırkçı köpek.
yırtıcı bir forvet.
ırkıcı bir forvet.
Şu anda dünyanın en iyi , en formda forvet oyuncusudur. Ama gel gör ki liverpoolumuzun son 2-3 yıldaki kötü durumundan dolayı dikkat çekmez. Yoksa falcao , cavani , van persie ya da herhangi bir dünyanın en iyi forveti denilen oyuncudan eksiği yok fazlası çoktur. Bunun dışında vahşi ve hırslı karakteri ve sık sık yaptığı hakemi aldatmaya yönelik hareketlerinden de nefret ettiğimi belirteyim.
bugün yaptığı açıklamada liverpoolun bana izin vermesi gerek çocukluk hayalim madrid ve barçaydı demiş.bu adam geçen sene çocukluk hayalim liverpool takımıydı burada olduğum için çok mutluyum demişti.bir liverpool taraftarı olarak bu saatten sonra kulüpte tutulmaması gerek.kaptanın kolundan tutup anfield dışına atması gerek bu karakter fakirini.böyle demese bile gitmesinden yanaydım zaten ama sinirlendirdi beni bu açıklamaları.liverpool karakterine yakışmayan topçu.
yetenekli ama karaktersizdir. bu karaktersizliği yok madrid'i istemiş yok barça demiş değil insanlık olarak karaktersiz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar