bugün
- ceset sikmek6
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı6
- parcalandim toparlanamiyorum38
- sözlükteki sapık ergenler2
- ucan tekme atan hipopotam28
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- bacılar çabuk bakın15
- husiler'in aden havalimanı nı vurması2
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- 7 ekim'in üçüncü yılında türkiye israil ilişkileri2
- nervio'nun erkek olması31
- iltica41
- babuş diyen kız10
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması7
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- netanyahu7
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- queen feristah10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- bacılar koşun yanıyorum6
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- sözlük kızlarının kekleri5
- fatma betül sayan kaya36
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- çığlık filmindeki çığlık ın kovaladığı kızın adı2
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- kavaklıdere5
- dişil enerji yağı4
- from gold from dust28
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- heyt bea10
- çok uykum geldi4
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
fikirlerinin hiçbirine katılmasam da mesajlaşmalarımızda fikirlerini savunabilecek dirayeti gösterebilen insan.
beğenmesem de bi davası var.resim bölümüne lenin resmi koyabilecek kadar radikal.
beğenmesem de bi davası var.resim bölümüne lenin resmi koyabilecek kadar radikal.
savunduğu bir takım fikirlerden hazzetmesem de ve kolladığı bir takım tarihi şahsiyetlerden düşmanlık derecesinde nefret etsem de**, bazen acı gerçeği yüzüme yüzüme vuran yazıların adamı. öyle ki, yazdığı malesef ki son derece gerçek -özellikle ülke gündemini meşgul eden konular- olan şeyleri duymak istemeyip, hemen eksiliyorum. evet, korunma refleksim böyle işliyor.
bu da böyle bir itirafım olsun. *
bu da böyle bir itirafım olsun. *
(#1689713) - yalanini sikiyim - ahahahah.
nerede kaldın dediğim yazardır. online listesinde nickini görünce bir an tekrar çaylak oldu sandım ama değilmiş.
beşiktaş'ın şampiyon olamamasından dolayı kahrından üst üste çaylak/yazar olan yazar... *
klavyesindeki b, i, s, k, t, r, g harflerine acıdığım kişi. spacebar eşek gibi uzanmasa ona da acıyacağım ama hakediyor deyyus.
(bkz: yaratici besiktas taraftari) *
sevgili lock'çuğum,
hoşgeldin ulan! ne kadar da özlemişim seni, senle beşiktaş muhabbetleri yapmayı. bir daha uslu durman dileğiyle. merak etme ikimiz dalarsak pulp fiction'u döveriz.*
hoşgeldin ulan! ne kadar da özlemişim seni, senle beşiktaş muhabbetleri yapmayı. bir daha uslu durman dileğiyle. merak etme ikimiz dalarsak pulp fiction'u döveriz.*
(bkz: totemler içinde bir beni seçti) *
beşiktaş fenerbahçe'ye yenilince beni uğursuz ilan eden insan.
bilmiyorum kendisinin ayakkabı numarası kaç. *
beşiktaş fenerbahçe'ye yenilince beni uğursuz ilan eden insan.
bilmiyorum kendisinin ayakkabı numarası kaç. *
olmayınca yazasım gelmedi yazarı *
(bkz: uludag sozluk un adalet anlayisi ve moderasyon)
cok beklemıs, cok dolmus..
cok beklemıs, cok dolmus..
mesaj atın cevap veremıyor... hatta mesajda kufur edın..
nerdesin lock'çuğum gel gel gel
gözlüyorum yolunu (bengü'nün gel gel şarkısı müziğiyle)
ya da gelme lan. sen gelmeyince beşiktaş hep galip geliyor. şaka şaka sen gel de gerisi kolay beşiktaş her şekilde kazanır.
gözlüyorum yolunu (bengü'nün gel gel şarkısı müziğiyle)
ya da gelme lan. sen gelmeyince beşiktaş hep galip geliyor. şaka şaka sen gel de gerisi kolay beşiktaş her şekilde kazanır.
çaylak olduğundan beri beşiktaş'ın sıralı galibiyetler yaşadığından ötürü iki kupayı da müzemize götürene kadar çaylaklığını devam ettirmesi gereken yazar.
girme ulan sözlüğe filan uğursuz herif. *
girme ulan sözlüğe filan uğursuz herif. *
sevgılı lockcugum;
senı cok ozledım, hep ben caylak olurdum sen bana gulerdın -hatta afedersınız sevgılı okuyucular ama tasak gecerdı- ama artık devran dondu, aglayan bayram edıyor artık, bakınız devır degıstı, celık de degıstı ve artık ben yazarım sen ıse pıs, adı bır caylaksın... h**
ama uzulme, yasama daha sıkı baglan, bu gunler bıtecek ve eskısı gıbı yazar olabıleceksın, baska soluklere bakma, hatta aklından bıle gecırme...
sevgılı lockcugum, burada bıtırırken entrymı, sana saygı ve sevgılerımı yolluyorum... saglıcakla kal.. * *
senı cok ozledım, hep ben caylak olurdum sen bana gulerdın -hatta afedersınız sevgılı okuyucular ama tasak gecerdı- ama artık devran dondu, aglayan bayram edıyor artık, bakınız devır degıstı, celık de degıstı ve artık ben yazarım sen ıse pıs, adı bır caylaksın... h**
ama uzulme, yasama daha sıkı baglan, bu gunler bıtecek ve eskısı gıbı yazar olabıleceksın, baska soluklere bakma, hatta aklından bıle gecırme...
sevgılı lockcugum, burada bıtırırken entrymı, sana saygı ve sevgılerımı yolluyorum... saglıcakla kal.. * *
*uludağ sözlük tarihinin en uzun çaylaklık cezasını alan ikinci nesil çaylak. 20 günlük cezasının bilmem kaçını tamamlamış, keyfiyet veya o an ki duygu nedeniyle 20 gün çaylaksınız yazısını görmek zorunda bırakıldığı düşünülen gönüllerin yazarı. *
ikinci nesil çaylak. umarım en yakın zamanda aramıza döner.
muallim hanım.
fason çalı kuşu.
çaylak düşünür.
stadyum sevici.
8x24.
ters çevirince browni.
mahallenin kırpıgı.
ortamların evin anası.
fason çalı kuşu.
çaylak düşünür.
stadyum sevici.
8x24.