bugün
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri5
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sütte leke var cemil tugay da yok3
- tibet e gidip kendini budizm e vermek3
- berna laçin'in gözaltına alınması3
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar2
- özgün müzik seven yazarlar3
- 7 ekim 2026 izmirin fethi2
- ahmet hakan'ın fon krizi yazısı2
- yurtsuz john2
- fake yazar anlama kılavuzu6
- rks skyjet2
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler10
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama3
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek6
- antalya da caretta yavrularının denizle buluşması2
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- çok uykum var sözlük6
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- mezut barzani nin yahudi olması18
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- salat namaz değildir12
- bir gün herkes ak partili olacak14
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- devlet2
- gece arabayla giderken dinlenilecek şarkılar2
- ucan tekme atan hipopotam28
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- meksika açmazı macerası15
- enayimiknatisi9
- anın görüntüsü31
- iltica38
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
- bu durumda ne yapardınız9
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
gece gece (sabah sabah) yaran yazar. (#3994302)
yatmaya gidiyordum sozlukte takilasim geldi senin yuzunden. pis.
ayrica gizli bir $ekilde:
(bkz: siyah ulan)
yatmaya gidiyordum sozlukte takilasim geldi senin yuzunden. pis.
ayrica gizli bir $ekilde:
(bkz: siyah ulan)
ilk başlıgıma entry girerek yeni başlayan sözlük hayatımda bana destek olmus moral vermiş umarım en kısa zamanda anahtarını bulur dedigim ilk intibada sevip benimsedigim uludag sözlük yazarı.
swat oyununun her versiyonunda, "pi tu lak" sözüyle, kendini özel harekat timi lideri hissetmeni sağlayan sözcük.
sözlüğün sol kesimi ile değilde üst kesimiyle ilgili olmasını beklediğimiz yazar.
iyi ki dönmüş dediğim kaliteli yazar. o da olmasa sözlüğün sol kesimi 14 15 yaşındaki ''solcuyum ben solcuyum şş alooo bana baksanıza lan'' havalarındaki çoluk çocuğa kalacaktı az kalsın. yeniden hoşgelmiş.
bol keseden atıp tutan, sonra da ayar mağduresi olarak sözlük semalarında boy gösteren yazar.
(bkz: yapma çocuğum)
(bkz: yapma çocuğum)
john olanı makbuldür.
yıllar yıllar önce süperonline devrim kanalında aynı nicki kullanan birisi vardı, üslubu falan da beziyor. olur mu? neden olmasın? dlmk ( gerçi gençlik gelecektir adını almıştı o vakit. ) toplantılarında falan karşılaşmışlığımız vardır.
ha bunları niye mi yazdım? dergi verdiydim buna ( yaşadığımız vatan ) parasını verecem dedi, kayboldu ortalıktan. heyecanlandım birden. ver bak oluum parayı eğer sensen.
ha bunları niye mi yazdım? dergi verdiydim buna ( yaşadığımız vatan ) parasını verecem dedi, kayboldu ortalıktan. heyecanlandım birden. ver bak oluum parayı eğer sensen.
jitem hakkında bilinmeyenleri, copy paste usuluyle de olsa söyleyebilme cesareti takdir edilesi. büdülesi.
özgür sözlük'te bir dönem birlikte yazdığımız yazar. ha şimdi ikimiz de burdayız. bir ortak özelliğimiz de buranın admin ve adminesinin ihtiraslarına kurban edilmiş olmamız...
(bkz: bir tek uludağ yeter)
(bkz: bir tek uludağ yeter)
scurtel donmus, lock da bi de tiesta gera yi cagirin tam olsun.
silik yazarlar nasil donuyor kuzum?
silik yazarlar nasil donuyor kuzum?
bir zamanların şakird yazarı. ne oldu usta hayırdır ne bu sert eleştiriler ?
uzun bir süre takılmamıştım buraya. kafa dinlemiştim kendimce sebeplerle. geri gelip "bakalım lan ne yazmışlar ben yokken" diye detay ara butonunun üzerindeki boşluğa çift tıkladığımda çıkan nickleri aradığımda bir süre sonra hiçbirşey yazmadığını farkettim. "lan noldu bu da mı gitti" derken silik olduğunu gördüm. takip ettiğim yazarları kaybetmekle üzerine olmayan uludağ sözlük'ün yedi sülalesine çok sağlam sövdüm ben de.
o günden sonra, bu akşam serseri bir başlıkta bir entrysini görmek son zamanlarda gördüğüm en güzel sürpriz oldu. tekrar yazıyor olduğunu görmek gerçekten sevindirici, hoşgelmiş.
o günden sonra, bu akşam serseri bir başlıkta bir entrysini görmek son zamanlarda gördüğüm en güzel sürpriz oldu. tekrar yazıyor olduğunu görmek gerçekten sevindirici, hoşgelmiş.
hangi başlığa baksam gördüğüm yazar yazılacak çok şey var daha tekrar aramızda görmenin sevindirici olduğu yazar.*
tekrardan dönüş yaptığı için sevindiren yazardır. gerçekten sözlüğün ihtiyacı var. *
"seni burada görmek güzel" tarzında bir sevinç ile karşılanan hoşgelesi yazar..
geri dönerek çok doğru bir karar vermiş yazar
tekrar hoş gelmiş...
tekrar hoş gelmiş...
sözlükte olmayışı bir çok yazar için büyük kayıp olan içi sonsuz beşiktaş sevgisi ile dolu ikinci nesil silik...
şimdi efendim bu sözlük'te bir çok insan, bir çok aptal nedenden dolayı silik olup belirli bir zaman sonra yeniden üyelikleri açılmaktadır... baştan beri moderasyonun bu uygulaması bir tek bu yazar da uygulanmamıştır... uygulanmaması da bir kaç komik mazerete dayandırılmaktadır... çaylaklıkda benden daha az olduğu halde moderasyon bu yazarın üyeliğini aktif etmekte aşırı korkak davranarak sözlüğe olan/olacak katkısını ellerinin tersiyle itmektedir... yazıktır, ayıptır...
moderasyonun bu yazar karşı takındığı tavır ve sert tutumundan vazgeçip üyeliğini tekrar aktif etmesi zaten boktanlaşan sözlüğe biraz da olsa ilaç gibi gelecektir... hazır siyasi gündem zayıf ve ligler de bitmişken bu yazarın durumunu yeniden gözden geçirmelerini dileriz...
şimdi efendim bu sözlük'te bir çok insan, bir çok aptal nedenden dolayı silik olup belirli bir zaman sonra yeniden üyelikleri açılmaktadır... baştan beri moderasyonun bu uygulaması bir tek bu yazar da uygulanmamıştır... uygulanmaması da bir kaç komik mazerete dayandırılmaktadır... çaylaklıkda benden daha az olduğu halde moderasyon bu yazarın üyeliğini aktif etmekte aşırı korkak davranarak sözlüğe olan/olacak katkısını ellerinin tersiyle itmektedir... yazıktır, ayıptır...
moderasyonun bu yazar karşı takındığı tavır ve sert tutumundan vazgeçip üyeliğini tekrar aktif etmesi zaten boktanlaşan sözlüğe biraz da olsa ilaç gibi gelecektir... hazır siyasi gündem zayıf ve ligler de bitmişken bu yazarın durumunu yeniden gözden geçirmelerini dileriz...
avatarı unutulmayan silik. bi gece dudağımın uçuklamasına sebebiyet vermiş o avatarda; marx lenin stalin ve çıkartamadığım bi amca ''andımız sırasında'' hazırol vaziyetinde dimdik beklemekte idiler.
uludağ sözlüğün büyük kaybı olan yazardır. muhalif sesi ve farklı yorumuyla vardı kardeşim. kompleks sahibi bazı insanlar kaldıramadı varlığını. bu sözlük ahalisini cezalandırmaktır başka bişey değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar