bugün

/15
danışman olarak da nurella devreye sokulabilir.
(img:#1028296)

Izmiden sefkiler. Arkadaki sarimsakli yogurt ayrica.
memeleri sarkmış yazardır.

görsel
düşük profilli yazar. iyi bir göreve gelir deniliyor.
Akp izmir kadın kolları başkanı diyolla.
nickini ne zaman görsem burnuma pişmekte olan balık kokusu geliyor. olm ramazanda bari görünme, örtü ört nickinin üstüne. karnı acıkan var acıkmayan var, günah laa.
(#33234923)

seni allah kahretmeye mikrop, pislik.

mide bulandıran yazar.
dobralığıyla bazen kırıcı olabilen can yazar.
inci sözlükten ortak arkadaşlarımın olduğu yaşlı kel muhabbeti tatlı çöpçatan abimizdir.
Çarşaflı kadınların cinsel bölgelerine dair entrysi iğrenç yazar. Bir de kulağını karıştırdığı atacı paylaşmış (yukarıda bir arkadaş koymuş resmini) tiksindiren güvenlikçi yazar.
rakı masasında 70 kaplan gücündedir. bok iç emi ?
bugünlerde doları varmış gibi godaalak godalak yürüyendir.
merak uyandıran yazar. inşallah karıdır da bana yazar.
çaylakmış bu yazar.
görsel

fotosu medyaya düşendir. o artık bir şöhret.
çaylak balık. neettin de çaylak ettin kendini panpaa? içerden çabuk çıkar işalla.
ne halt etti de çaylak oldu yazarıdır. zall'a malla laf mı söyledin be yaa !
ateşe işediği günden beri çaylak. nerdeyse bir ay oluyor lan cenabet. ahahahahaa.
üç aydır çaylaklığı bitmeyen lipsoz yazarının bu cezasının müebbet olduğunun anlaşılmasıdır. " ne poh yedin de bu cezayı aldın kardaş " dedirtir.
muhtemelen modlara küfür etmiştir. ya da adam öldürmüş olabilir.
(bkz: lipsozumu kaçırdılar damdan dama uçurdular) türküsünü akıllara getirendir.
tövbe istigfar etmiş yazardır. artık kapanacak, küfür neyim etmeyecektir sanıyorum. hoş geldin be yaaa !
Doğum günü beybisi.
bir tuhaf bu adam... bazen çok sempatik geliyor, sarılmak istiyorum, bazen bir entrysi denk geliyor, gıcık oluyorum. karışık hisler beslediğim yazardır. şimdilik...
şimdilerde acayip sempati duyduğum feci matrak ve sempatik yazar.
© copyright 2005 - 2026