bugün

/15
halk arasında kırlangıç balığı da derler.
aşırı derece tipsiz bir balıktır. Scorpaenidae familyasından bir balık türüdür. iskorpit balığına benzer. Atlas Okyanusu'nda ve Akdeniz'de yaşar; Karadeniz'de bulunmaz. Boyu ortalama 30 cm, ağırlığı ise 3 kg dır. *
maç ile diziyi ayırt edemeyen yazar.
(#26766311)

aslında hep haklıyım bro!

ama farketmen için yanıma gelip, aha şu pencereden bakman lazım*
sonunda fotografını uçurduğumuz yazardır. modayı yakından takip eder.

http://hizliresim.com/ORzEN5
Bana zengin sevgili bulma sözünü hala tutmamış yazar. O kadar da hizmet ettik yani.*
bugünlerde çok müsait olandır. aslında hep müsaitti bu zaten.
yaaa, böyle yatarken sağının üzerine yatmaz, nas ile felak okumaz, bi hayır duası etmez isen böyle zorla yatırırlar sağına işte, bebeem.

geçmiş ossun, toramanım*.
dirseğini bükemediği için eline tükürmek istediğim yazar. insanlık bende kalsın.
Geçmiş olsun yazarı.
seri eksilediğim topitoş.

edit: aklıma geldikçe de devam edecek bu durum. ahaha.
Tanımadığım yazar.
pahalı, kötü görüntülü, iyi tatlı, balık çorbalarında kullanılan balık.+Şaka maka çözdüğüm yazarmış. Kendi dedi. Zıpkınlı zıpçıktıdır. Barış falay a benzetiyorum. iyi aktördür ha. Bu yazarımız için ununu elemiş eleğini duvara asmış denir.
hala mükellef bir yemek yapacak da, davet edecek de...

"yemekteyiz" programında bile bu kadar naz niyaz olmadı be.*
zaman zaman argoyu çok fazla kullandığını fark ederek üzülsem de diyalog sahibi ve acayip derecede sempatik olmasıyla kendisini sevdiren sevimli, değerli yazardır.
sözlüğün en acımasız erkeğidir.

görsel
kel yazar.
liseye başladıysa ne ala yoksa çok cahil kalmış cehapeli zındıka komitesi üyesi.
28090966 ıslak deniz suyunu özlemiş yazar. Ayyh kıyamam ben bu balıkcığa.
Bugün çok sinirli aman yaklaşmayın.*
koşarken masturbasyon yapabilen yazardır. galatasaray'dan karaköy'e koşarak inerken böyle görülmüştür.
sözlüğün abilerindendir.

sayıları üj bej taneyi geçmez
nur yüzlü kardeşimin kadir gecesi hayırlı olsundur. 7 cami gezerek evine dönecektir şüphesiz.
sözlüğün en yaşlı yazarlarındandır. daha damacaların icat edilmediği yıllarda ( 1946 ) özel yaptırdığı testi ile ihtiyaç giderirdi. su içme ihtiyacı yani.
ortak dertlerimiz olan dost yazar. yardımın için teşekkürler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026