bugün

gönlünün sultanını arayan delikanlıdır.

(bkz: antikaromantika)
girdiği son entryde çok haklı olan yazar.
(#14483264)
galatasaraylı.
8. nesil liselidir anladığım kadarıyla.
(bkz: #14732712) şu antrysi ile beni şakirt olmakla itham ediyor. tabii ithamının altında er ya da geç ezilecektir.
daha da ilginci ben bu adamla iki kelime muhabbet etmiş değilim.
belki de müneccimdir.
(bkz: #14732934) 4-5 entrymi göstererek halen beni şakirt olmakla yaftalayan aynştayn yazardır kendileri.
evladım şakirt olsam neden saklayayım?* git bir çubuk bul. sonra bokunu kurcala. canın sıkılmasın büyükler konuşurken.
(bkz: #14733009) biraz da ne yaptığını bilmeyen bir kardeşimizdir.
şakirtsin diyor, değilim diyorum. ısrar ediyor. ulan değilim, gitte bokunda boncuk ara diyorum. darılıyor.
laftan anla sende hemşerim.
aradığını bulmasını istediğim yazar.
benden çay bekleyen yazar. buyursun afiyetle içsin.

http://galeri.uludagsozluk.com/r/çay-49953/
(bkz: #14778072)
kendisine diyeceğim tek bir söz öbeği vardır, o da ''delil yok panpa'' kalıbıdır efendim. ahmet kaya'ya yıllarca ithamlar yapılmıştır ve bunların hemen hemen hepsi asılsız çıkmıştır. artı olarak, bu gibi durumlarda bu gibi yazarların, yani islamcıların ve kemalist-faşist tayfanın el-ele verişini görmek güzel. haydi şimdi kardeş kardeş oynayın, haydi.
(#15036880)

şampiyonlar ligi'nde inter, cska ve psv'ye başarılar dileriz pankartını unutmuş yazar.
nickiyle de sözlükteki misyonu görülmüş olan, sözlükten sevgili edinme derdi olduğu için üzmüş, özünde güzel entry'leri olan yazar.
yakında leylasına kavuşucak mecnun yazar.*
devlerin aşkı.
forum vari yazılarla, entrylerle az olan çevresine:
"sözlükte yazarım eheheheheh" diyecek olan yazardır. *
ne kadar da güzel nicki olan bir yazarmış kendileri.
bir müddet sonra "üf çöldesn snrm bn ytyrm ii gclr .s" tavrı yiyecek kişi olabilir.

Düdüt: umarız öyle olmaz tabii. Yani olur ama bu tavrı yemez inşallah, amin, selametle.
tanımadığım yazar. özelden yazıp duruyor engelledim seni. uğraşamayacağım sizin gibilerle.
Ankara'nın bağları yazdığımda, linkini tıklayıp onun da benimle aynı fikirde olduğunu görüp gülümsediğim kişilik.
(bkz: 4 8 15 16 23 42) bu sayıları iyi değerlendirsin. Hayatını değiştirecek rakamlar bunlar.
victoria beckham kendisini görseydi egzozu filan karıştırmaz direkt traktör bu derdi.

(bkz: #18957299)

adam ayarcı çıktı rıza baba
© copyright 2005 - 2026