bugün
- askerde sahip olunan en büyük lüks12
- habire1215
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi13
- yalnız yaşayan erkek özellikleri7
- kızların çok açık giyinmesi5
- arap gel oğlum kuçu kuçu5
- sözlükteki arap döven kızlar5
- sözlükteki sinsi köpekler7
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- 0 0 717
- kabe de filistin bayrağının yasaklanması9
- sıfır atık vakfı11
- era7capone4
- bilerek ponziye dahil olmak7
- habire'nin fendi kadını yendi4
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi9
- hesap ödemeyi teklif dahi etmeyen kız4
- çaylak olmadan önceki son kahve4
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri52
- evrene enerji gönderen müslüman9
- cop318
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı35
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
- aleksey batrakov5
- yahudi kürt ailenin çocuğu olmak4
- askerde yenilen iskender kebap2
- samed ağırbaş7
- ilk buluşmada evden kek getiren kız5
- aslan dövmenin aslında zor olmaması5
- yalnız yaşamak2
- karı koca sözlükte takılan yazarlar4
- fusya semsiyeli yabanci25
- ceketimizi koysak kazanırız zaten7
- uluslararası ilişkiler bölümünün özeti3
- 1000 mbps internet3
- sözlük erkeklerinin omuzları2
- ilk buluşmada erkek sevgiliyi evden tofaşla almak2
- katlanılabilir telefon2
- illüminati filmleri3
- yapay zeka ile resim video içerik üretmek4
- yoldan geçerken taciz eden yaşlı hanımefendi2
- pikapta müzik dinlemek2
- günbatımında eski dostunla konuşmak2
- tr dışında neden hiçbir devlet kktc'yi tanımıyor4
- amedspor'un süper ligin lideri olması7
- trakya'dan slovakya'ya gitmek6
- yazarların pazar günü planları5
- saddam hüseyin12
- saddam hüseyin ve ibrahim tatlıses benzerliği3
- alternatif türkçe rock müziğin iyice kaybolması3
kimsenin üzerinde durmadığı tehlikedir. herkes sadece kürtler'i tehlike olarak görerken, -dağa çıkma potansiyeli olanlardan bahsediyorum- alttan kesen bu laz milletini kimse görmemektedir. türk milliyetçisi ve vatansever olarak görünürler ancak ben bunlar kadar ırkçı insanlar görmedim. bir kurumun başına laz birini koy, 1 sene içinde o kurum laz'dan geçilmez. hep kendi adamlarına yardımcı olurlar. vatansever görünmelerinin tek nedeni menfaatleridir, çünkü devletten ihale alıyorlar. ülkeyi bölemezler belki ancak yer bitirirler. dinleri imanları paradır bunların. mesela toki'ye bakın. üst düzey görevlerde hep lazlar vardır. ancak sitelerdeki kapıcılara bakın, hepsi ya türk'tür ya da kürt. ayrıca allah bunların eline kimseyi düşürmesin. ülkenin durumu malum... herkes borç içinde -genellikle türk olanlar-. benim memleketim olan bayburt'ta aynı şekilde, borcu olmayan adam yok. bir umut istanbul'a çalışmaya gidiyorlar borçlarını ödeyebilmek için. gitmeden önce ellerindeki malı mülkü arsayı da satmak istiyorlar tabii. ve bu esnada da lazlar ortaya çıkmaya başlıyorlar hemen. para var ya adamlarda... üç kuruşa kapacaklar hemen arsaları, evleri... e senin sıkıntın da had safhada, ne yapıcan? laz kaç diyorsa vericen başka şansın yok. lazlar'dan başka parası olan yokki kime satıcan başka? böyle böyle ülkeyi ele geçiriyorlar. allah bunlara fırsat vermesin.
edit: ne çok laz veya laz sever varmış lan. lazlar'ı tanımayan insanlar söylediklerime karşı çıkabilir. bu insanları, lazlar'ı tanımaya davet ediyorum. en basitinden bi toki'ye falan gidin mesela. bana hak vereceksiniz.
edit: ne çok laz veya laz sever varmış lan. lazlar'ı tanımayan insanlar söylediklerime karşı çıkabilir. bu insanları, lazlar'ı tanımaya davet ediyorum. en basitinden bi toki'ye falan gidin mesela. bana hak vereceksiniz.
Boş insanın boş bir vaktinde ortaya attıgı asılsız düşünce.
olmayan tehlikedir. lazlar vatanına düşkün, fedakar ve inatçı insanlardır. başlığı açan şahsın lazları ve kürtleri birbirine karıştırmış olması muhtemeldir.
Karadeniz insanı ülkesi için malını'da canını'da gözünü kırpmadan verir.bu sebeptendir'ki laz tehlikesi bilmem ne tehlikesi yoktur.
suyu bulandırmanın'da alemi yoktur.
suyu bulandırmanın'da alemi yoktur.
pkk nın karadenizde barınamaması asla bölücü nitelikli bir tehlikenin buralardan çıkamayacağını göstermiştir.
şimdi yine eksileneceğim ama, herkes kürtler kadar cahil ve de nankör değil. bazıları hariç.
hak aramakla ülkeyi bölmeyi birbirine karıştırdılar, üç kuruşluk akıllarını abdye devredip.
şimdi yine eksileneceğim ama, herkes kürtler kadar cahil ve de nankör değil. bazıları hariç.
hak aramakla ülkeyi bölmeyi birbirine karıştırdılar, üç kuruşluk akıllarını abdye devredip.
milleti bölmek için söylenmiş zırvalamalardır. ilgilenmemek gerekir.
sikilmiş bölücü kürt söylemi.
bölünme ile ilgili bir tehlike de
ğildir. ilk entry iyi okunmalıdır. Götünüzden anlamayın herşeyi.
ğildir. ilk entry iyi okunmalıdır. Götünüzden anlamayın herşeyi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar