bugün
- ben geldim kerkenezler18
- hoppili gillini ve ömer yıldırım4
- gollumun gözü yüzükte6
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- 777 diyen erkolar7
- iyi parti17
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları7
- evde boxer ile dolaşmak2
- claudian clouds21
- saçını pembeye boyayan erkek6
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- tekken tag tournament2
- sözlükten soğuma nedenleri13
- yırtık boxer giyen erkek3
- mehdi aleyhisselam6
- simko316
- artık neden savaşlar çıkmıyor2
- beşiktaş7
- kısır7
- en son alınan iltifat3
- gün tabağı5
- cep telefonu kılıfı2
- 0 0 76
- kendi sorumluluğunu almak4
- sevgiliye sorulan ilginç sorular4
- akrep burcu kini7
- hınç3
- insanın en büyük ilham kaynağı iblis tir4
- çağla idi3
- halife mehdi ismet4
- friedrich hegel la bi cay icek9
- hamburger date6
- sigara ve kahve2
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- pizza yemek8
- ince telli saç3
- aleksey batrakov12
- sözlük ırkçıları8
- çerçeve yasa35
- alttaki yazara motto ver16
- zerzevat2
- 17 ağustos 1999 gölcük depremi9
- kasları parçalamak2
- arkadaşlar neden beni kimse sevmiyor5
- sahibinden com salakları4
- amedspor14
- üsteki yazara güzel bir şey söyle10
- cinler musallat istatistiği7
- ghosting4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler30
(#1373875)
ülker ve yahudiler arasındaki ilişkiyi açıklaması gereken yazardır. cemaatci-akpci ülkerin ürettiklerini tüketmeyenlerin; yahudi ürünü olan pepsiyi de tüketmemeleri gerektiğini sonucuna hangi mantıksal yolla geldiğini bizede anlatsın. yoksa ülkerin başında yahudiler mi var? yoksa yahudiler aslında islamiyeti mi benimsedi? islamiyeti benimseyen yahudiler türkiye rejimini neden değiştirmek istiyor? * *
ülker ve yahudiler arasındaki ilişkiyi açıklaması gereken yazardır. cemaatci-akpci ülkerin ürettiklerini tüketmeyenlerin; yahudi ürünü olan pepsiyi de tüketmemeleri gerektiğini sonucuna hangi mantıksal yolla geldiğini bizede anlatsın. yoksa ülkerin başında yahudiler mi var? yoksa yahudiler aslında islamiyeti mi benimsedi? islamiyeti benimseyen yahudiler türkiye rejimini neden değiştirmek istiyor? * *
dönmesine çok sevindiğim yazar. kaldığı yerden devam etsin artık bir zahmet.
efsane olmus, geri donmus yazar..
hosgelmis tekrar. *
hosgelmis tekrar. *
gelmiş ve dönmüş yazar kişisi.
çaylaklıktan tekrar yazar olmuş sözlükte bir zamanların entry kralı.
(bkz: dönüşü muhteşem olacak)
(bkz: dönüşü muhteşem olacak)
çaylak yapılmış uuser. geçmiş olsun.
bir kaç yazar tarafından pazarLanmaya çaLışıLan, rekLam unsuru haLine geLen yazar..
(bkz: Larker o bir marka) *
(bkz: Larker o bir marka) *
ingiltere'ye an itibari ile inen yazar. birazdan yerleştiği otelden sözlüğe girip günün en çok entry gireni olursa şaşırmam.*
tanıdığım en megaloman adamdır kendileri, entrylerini yazdıktan sonra böbürlenerek hava atan tiplerdendir. evet, itiraf ediyorum adamın zekasını, kaliteli ve ince espiri anlayışını kıskanıyorum*, iş seyahatinden dolayı, kendisi iki hafta sözlükte yazamayacaktır, bu birikimle geldiğinde günde yaklaşık 550 - 600 entry yazarak patlama göstereceğinden tırsmaktayımdır.*
yarından sonra ki gün çıkacağı iş gezisi nedeniyle, sözlüğe 2 hafta zorunlu ara verecek olan yazardır. 2 hafta rahatız yaşasın.. *
altında nickini okuduğum her entryde bana gençliğimi hatırlatan, hayatımı bir film şeridi gibi gözlerimin önünden geçiren yazar. bir çeşit asiti kaçmış kola vol.2
adamın günlük 387 entry gücünde nasıl olduğu anlaşılıyor. sürekli yazım hatası yapıyor. özelden uyarmaktan bana gına geldi. yetti lan, düzgün yaz şu entryleri.. *
şaka bir yana ellerine ve beynine sağlık dostum..
şaka bir yana ellerine ve beynine sağlık dostum..
ayrıca bence bu larker tek kişi değil, rahat bir 4-5 kişi. bunlar dört arkadaş almışlar ellerine klavyeyi yaz babam yaz. yoksa bu tek kişinin yapacağı iş değil.
klavyesine mi eline mi motor taktırdığını merak ettiğim sözlük yazarı.
3.nesil ressamlıkta baya bi ciddi olan yazar.*
tam bir entry canavarı, 3 ayda rekor sayılabılecek kadar entry girmiş durumda. tecrübeli olduğu her halinden belli allah ellerine klavyesine zeval vermesin özellikle aynı hızda bilgi entryleri girmesini beklemekteyim.
hafta sonu boyunca sözlükte bulunamayacak yazar.
son bir gündür sözlüğe entry girmeyen yazar. ciddi bir merak içinde bırakandır.
varya bakıyorum da şurda, yani forumda aman sözlükte işte.. aklı başında eli yüzü düzgün yazdıkları para eden sayılı insanlardan bu kişi. yani diğer çoluk çocuktan farklı, üretken bi insan öyle işte.. abicim neresi yanlış söyle allasen..
ahanda bekliyodum sabahtan beri ne zaman sol framede gözükecek diye!! walla özlemişik be serkanım, niceliklerin tek efendisi sensin!!
cok az sayida kalmalarina ve sozlukteki guc onlarda olmasina ragmen hic kendini bozmayan yazarlar *
(bkz: gölgelerin gücü adına)
(bkz: gölgelerin gücü adına)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar