bugün
- gocu20
- bu koyden olsam ne olacak17
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey5
- şu an hissedilen duygu5
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı19
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı6
- ilişkiler üzerine bir tavsiye bırak4
- çaylak yapın beni11
- soğan yiyen kız11
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı16
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- sarapci koala77
- dinlerin yalan olması13
- ama ben bipolarım10
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması6
- damdan düşer gibi3
- geceye hayatta öğrendiğin bir şey bırak2
- am lazerinin içine kamera koyan güzellik merkezi3
- 15 temmuz yalanı3
- anayasanın ilk 3 maddesi ile kavgalı kitle3
- safiyenin kocası faik5
- gecenin şarkısı3
- sarı torba2
- yalnızlık4
- ay kavga var galiba6
- asmacayı seven kızlar dernegi3
- bkono5
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer11
- 30 ağustos zafer bayramı19
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- anderson talisca nın beşiktaşa transferi3
- istatistiklerin yenilenmemesi3
- sihirli annem izleyen erkek4
- sözlük kızları adam mıdır5
- katatespizartmasi10
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması3
- nepal'deki sel felaketi4
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- kavga eden yazarlar5
- zorunlu eğitim19
- türkiye savaşa girecek5
- yazım hataları4
- boşnaklar3
- uzun yolda ara yollara sapmak2
- emre tayanç2
- tobey maguire lı spiderman3
Eve servis de yapan, Levent şubesi sanıyorum en piyasa olan kebapçı.
Ankara GOP'da da bir şubesi mevcuttur. Aynı kazıklardan bu şubede de ikram edilmektedir. ancak lezzet olarak tatminkardir. verdiğiniz paraya değmektedir.
ahmet kutsi tecer'in yazdığı bir tiyatro oyunu.
reina, levent, fenerbahçe şubeleri bulunan; reina şubesinde soğuk et getiren, leventte iç mekanı bunaltıcı olan fenerbahçede ise bahçesi güzel olan kebapçıdır. özellikle küşlemesi tavsiye edilir, fiyat konusunda tek rakibi tikedir.
bir şubesi istanbul'da kalamış fenerbahçe arasında, dalyan işbankası konutları dibindeki Tarihi Kurukahveci Mehmet Efendi Köşkü'nde hizmet veren ve bahçesi güzel olan kebapçıdır. fiyatları az buçuk tuzlu olsa da * lezzet konusunda fena değildir. kebaplarıyla beraber bulunduğu çevre ve bahçesi için gidilebilecek bir mekandır. şaşlık kebabı ve terbiyeli kuzu şiş yenilmesi özellikle tavsiye olunur. balon ekmekleri de çok güzeldir. o kadar para verilince mekanda ki hizmet ve ilgi de haliyle oldukça iyidir. yurtdışında da ilginç yerlerde şubeleri vardır.
fenerbahçe dalyandaki köşebaşında, tarihi bir köşkte yemek (özellikle kebap) yeme zevkini yaşıyorsun. grupa özel salonlarında bir de kendine özel fasıl keyfi yaparsın..
evlere serviste gelmiş geçmiş en iyi kebapçı. (sadece levent şubesini biliyorum)
tike'de, kebabi'de çöp şişin arasında kuyruk yağı yok, ama burada var. ve fındık pideyi tulumla yapıyorlar! fındık lahmacunu ortalama; ne iyi, ne kötü.
burayı "keşfettiğim" için o kadar mesudum ki.
tike'de, kebabi'de çöp şişin arasında kuyruk yağı yok, ama burada var. ve fındık pideyi tulumla yapıyorlar! fındık lahmacunu ortalama; ne iyi, ne kötü.
burayı "keşfettiğim" için o kadar mesudum ki.
servisi hızlı, kalitesi kallavi restoran. levent'tedir, fiyatları ortalamanın biraz üzerinde olmakla birlikte genelde memnun ayrılınır.
lezzetli kebap ve kazığın ortaya karışık sunulduğu kaliteli mekan. özellikle kazığı baya lezzetlidir.
dört kişilik yemeğe tam 150 lira bayıldık anasını satıyım. üstelik 2 si çocuk. anlayın artık.
dört kişilik yemeğe tam 150 lira bayıldık anasını satıyım. üstelik 2 si çocuk. anlayın artık.
bir sokağın başka bir sokak ya da caddeyle kesiştiği yer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar