bugün
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi12
- meal kuran değildir26
- 31 çekerken eli kırmak3
- trabzonspor harbiden salah'ı almış3
- bella hadid4
- velvet almanyaya gel5
- insanlar sizi nasıl tanımlar3
- ıban at4
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- dünya sivaslılar günü3
- duş almak vs duş yapmak3
- eric abidal2
- velvet14
- gürkan uygun2
- uzak diyar nickli gurbetçi akp li3
- memati baş5
- özgür özel ve veli ağbaba hakkında fezleke2
- anker2
- iremga12
- lulu3
- arkadaşlar ben başaramadım3
- uzak diyar4
- redkitin ati2
- justin bieber3
- arkadaşlar benden rahatsız mısınız3
- kendini anlatamamak6
- başak erkeği nasıl tavlanır3
- tai lung7
- psikologa verdiğin mal iyi değilmiş demek3
- gta 52
- animecileri ciddiye almak2
- bakarız3
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi3
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- ateşin çocukları2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- kız arkadaş kiralamak8
- saçını ombre yapmak2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- ak partiye üye oluyoruz kampanyası2
- bir sözlük kızıyla sevişmek3
- disney prensesi olmak2
- burger king hamburgeri2
- bizim zamanımızda böyle miydi diyen nesil2
- afrika nasıl kalkınabilir15
- psikoloğumun intihar mektubu yazması2
- bayan kelimesi neden rahatsız edici27
hoşgelmiş sekizinci nesil yazar.
(bkz: van daki çocukların gelecekteki pkklı olması)
böyle ba$lık açan insanları sözlüğe almak ne derece doğru biz yazarlar bilemiyoruz.
böyle ba$lık açan insanları sözlüğe almak ne derece doğru biz yazarlar bilemiyoruz.
madem öyle hoşgeldin dediğim yazar.
(bkz: hassiktir)
(bkz: ebenin amı ali sami)
bilinçsiz bir yazardır. Girdiği entrylerden kafatasçı olduğu anlaşılmaktadır.
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
(#14329038)böyle bir entryden anlıyoruz ki behzat ç'nin kurtlar vadisi gibi bir diziye eş değer sayılması için ''alo.bana başbakanı bağlayın'' gibi replikler geçmesi, yada 4 kişiyle amerikan üssü basılıp,ağır makineli silahları olan, özel eğitimli onlarca amerikan askeri öldürmesi gerekiyormuş.
(bkz: bana başbakanı bağlayın)
(bkz: bana başbakanı bağlayın)
polat alemder s..selam vermiş. kekeledim bi' an, çok soğuk ev.
bir başka yazarımsı...
düğünlerde ortalarda koşan çocuklardan biridir. siklenmemeli, cevap verilmemelidir. zira çocuktur, yapar.
kurtlar vadisi sevgisi had safalara ulaşmış yazar öyleki böyle nick almıştır.
Tam müslüman , atatürkçü , ülkücü , galatasaraylı , kasımpaşalı , ateistlerden nefret eden , ateistlerden nefret ettiği için sözlükte pek sevilmeyen yazar.
kurtlar vadisi pusu'nun milliyetçi bir film olduğunu sanan yazar.
ülkücülerin solcuları dövdüğünü tespit eden yazar. burdan yola çıkarak müslümanların ateistleri, sünnilerin alevileri, türkleri rumları dövebileceğini de aydınlanarak ben çıkardım. umarım kendi de çıkarır.
counter strike için güzel bir nick seçimi.umarız nickten kaybettiğini entrylerinden kazanır lakin o da biraz zor gözüküyor zaman itibariyle.sözlükteki ateistleri takmayıp işine bakar, biraz da formatı çükceğizine takarsa takip edilir bir hal alabileceği kanısındayım.ne diyelim, koşturmasın da, yürüsün efendim sözlükte.
troll olabilir. Dikkatli olmak lazım.
(bkz: #14478522) bu entrysi ile övündüğü saçmalığı ve yaptığı çocukça tespiti herkesin gözüne sokan yeni nesil troll.
ezbere milliyetçi.
ciddi ciddi yaşı merak edilen yazardır. yoksa ülkücülerin solcuları dövdüğü gerçeği şeklinde kim başlık açar ki?
ülkücülerin solcuları dövdüğü gerçeği ba$lığını mobilden açtığı farkedilen yazar. yani bu demek oluyor ki, tuvalette otururken açmı$.
nickinden ve yazdıklarından anlaşılacağı üzere yaşı azda olsa tahmin edilebilinen yazar.
Sözlüğün yüzde 75 ine itaat etmediği için sözlükte dışlanan , hor görünen , sevilmeyen , küçük görülen yazar. Evet ben ateistleri sevmiyor ve ateistler tarafından dışlandım varsın dışlanayım , ben solcu değilim ülkücüyüm ve solcular tarafından dışlandım , ben behzat ç yi sevmiyorum ve behzatçlar tarafından dışlandım. Zaten benim sevmediğim bu üçlü sözlüğün yüzde 75 ini oluşturuyor ben bunlara itaat etseydim şimdi karmam ulu olurdu ama ben etmedim etmeyeceğim asla. Böyle giderse silik olması yakın olan yazar.
edit: yanlızım dostlar yanlızım.
edit: yanlızım dostlar yanlızım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar