bugün

/177
Geldi yine feykini şey yaptığım.
Baskı ciddi birşey yazıyorum. Gülenin anasını.

Feyk hesabimdir. Artık bu hesaptan devam edeceğim. Bu hesabı kapatıyorum.
Çaylak değil miydi lan bu?

Sanıyorum Bakir bir yazar. Diline vurmuş.
Sevgili yazar kardeşimize sevineceği bir hediye vermek isterim. Tabi biraz kısa ama kalın oluşu bu dezavantajını ortadan kaldırıyor. Hem Ne demişler; "boyu değil işlevi önemli"

görsel
gizli gizli dua edip, etiketine "dini" yapıştırılınca kızan yazardır.

görsel

"beni haramlardan uzak tut. hayırlı bir iş, hayırlı eş, bol kazanç ve helal lokma nasip eyle allahım. amin."
Bunu niye kendi nick altında paylastın ki...
Yeni yetme bebelerin nickaltina gelip " olgo vorolom obomozo " diyorlar ya ayar oluyorum. Ilgi istemiyor olm adam ! Kadinsaniz telefon numarasi verin, whatsapp verin ne bileyim gencliginizi verin. Degilseniz uzayin. Evet.
(bkz: Attention whore)
Bunu bir derdim var butonuna yazsaydı diyoruz bizde yada gitsin yazan kişinin nick altında paylaşsın mesela?
Haddimi aşmak istemem tabi ama gereksiz oldu yani.
Kukla şu lafımı unutma; (bkz: kadınların penisi yoktur)
görsel
görsel
Ben ne dedim simdi ya?
Bu gün doğum günü olan uuser.
Doğum günün kutlu olsun kuki.
Bir beyle ilk buluşmamda,'severek okuyorum, mizahına tapıyorum' diyipte çıkma teklifi yerine çakma teklifi aldırtan yazar.

Kukla okuduğunu saklayam bi dişi....
zall'ın fake hesabı.
Onedio sitesinde kendisini tanimistim ilk. Karşıma çıkınca aradığım kukla bu diyerekten takip ettim. Iyi yazmalar diliyorum efendim.
uludağ da zor bulunur yazarlardan biri.
Test sonucu çıktı. Çift çizgi tebrikler kuki.
seneler sonra görüldüğünde de yine okudukca keyif veren yazar.. formundan dusmemise benziyor.

hep yazmasi temennisiyle.
Caylak olmasina uzuldum.
sanırım sevilen yazar ama çaylakmış hoşgelmiş benim kaderimi paylaşıyo.
edit:çaylak değilmiş kendimden utandım.
bence bu kukla aslında x.

görsel
Kişiliksiz ruhsuz insan musvettesi.
büyük ihtimalle şizofren olan yazar.

zall olup da yazamadıklarını kukla olarak yazıyor ki zaten nickinden de her şey belli.
© copyright 2005 - 2026