bugün
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez16
- sözlük kızlarının kekleri13
- galataport3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- yeni parti50
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak8
- huzur5
- bana onu sormayin4
- kıyafet alışverişi6
- çorumda konser için müzik grubu öner4
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir2
- manifest grubu vs tarkan14
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- yine çok fena burnum kanadı3
- the odyssey3
- parcalandim toparlanamiyorum3
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- gebze fm5
- habire1221
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- hikayeyi devam ettir54
- manyak olmaya karar verdim6
- çekirge istilası3
- sevgili3
- en iyi web tarayıcısı3
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- whopper2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- taliban vs ışid3
- oooo manifest2
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi3
- nickten isim tahmini yapmak72
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı2
- camlar açık çıplak yatmak5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- sinem dedetaş6
- sözlük erkeklerinin kekleri2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek5
- kemal kılıçdaroğlu16
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü3
- suca suruklenen cocuk8
- memeli kuvvetler2
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri3
- türk hava yolları2
bazı andavalların, kpss'ye girenlerin neye kızdıklarını anlayamadıkları sınav. ulan kamil, adamlar daha önceden yayınladıkları konu dağılımına uygun soru sormadı. bunun ezberci eğitimle ne alakası var. a'dan soracağım deyip b'den sordu. oyun mu oynuyoruz amk? yazık!
tarih dediğin ucu bucağı olmayan bir alan. dersen ben her yerden sorabilirim. eyvallah. ama sen bana 20 tane konu ver sonra ama tarih genel kültür bölümünde de. lan sen önce ezberci eğitimi boz. sonra genel kültür alanının hakkını vereceğim de. sonra da ver. ama bu şekilde yaparsan küfürü yersin hacı. tabi her zamanki gibi şaibeli durumlar da var sınavda. orası apayrı konu.
tarih dediğin ucu bucağı olmayan bir alan. dersen ben her yerden sorabilirim. eyvallah. ama sen bana 20 tane konu ver sonra ama tarih genel kültür bölümünde de. lan sen önce ezberci eğitimi boz. sonra genel kültür alanının hakkını vereceğim de. sonra da ver. ama bu şekilde yaparsan küfürü yersin hacı. tabi her zamanki gibi şaibeli durumlar da var sınavda. orası apayrı konu.
ne zaman açıklanacağı merak edilen sınav.
hala ,
ezberciler yapamaz tabi , zaten yapamayacaktın ne tatava yapıyorsun? tarzı mantık sınırını aşan yorumlara maruz kalan sınav.
ne ezberciyim ne genel kültürüm tarihim kötü. bu kadar rahat konuşabilen insanların herhalde arkası sağlam diye düşünmekteyim. adam gibi sınav yapıldığı takdirde 100 kere kazanıp yerleşecek insanlar bu sınavdaki haksızlığa itiraz edenler. çünkü düşünebiliyor ve haksızlığa itiraz edebiliyorlar.
ezberciler yapamaz tabi , zaten yapamayacaktın ne tatava yapıyorsun? tarzı mantık sınırını aşan yorumlara maruz kalan sınav.
ne ezberciyim ne genel kültürüm tarihim kötü. bu kadar rahat konuşabilen insanların herhalde arkası sağlam diye düşünmekteyim. adam gibi sınav yapıldığı takdirde 100 kere kazanıp yerleşecek insanlar bu sınavdaki haksızlığa itiraz edenler. çünkü düşünebiliyor ve haksızlığa itiraz edebiliyorlar.
çalışmak da zorladığım sınav.
eylülde önlisansdan gireceğim. genel kültür zayıf. üstüne zaman sıkıntısı yaşıyorum.. okuduklarım kafama girmiyor.. yardım edin taktik verin arkadaşlar... Nasıl bir çalışma sistemi uygulamalıyım...
eylülde önlisansdan gireceğim. genel kültür zayıf. üstüne zaman sıkıntısı yaşıyorum.. okuduklarım kafama girmiyor.. yardım edin taktik verin arkadaşlar... Nasıl bir çalışma sistemi uygulamalıyım...
5 temmuzda yapilan ve etkisi hala devam eden sinav, ask acisi gibi resmen.
on altinci on yedinci yuzyil olaylarini guncel diye ittirendir ayrica.
bir cok haksizliga gebe, emeginiz emanetimizdir sozune tezat. kalemleri kirip sinif tahtasina firlattim, soru kitapcigina da "abv" yazdim.
on altinci on yedinci yuzyil olaylarini guncel diye ittirendir ayrica.
bir cok haksizliga gebe, emeginiz emanetimizdir sozune tezat. kalemleri kirip sinif tahtasina firlattim, soru kitapcigina da "abv" yazdim.
Hayatımda girdiğim en saçma sınav, millettle dalga geçmnin yolunun sınavla olacağı hiç aklıma gelmezdi.
bi bitmeyen sınavdır. pazar günü sınava girecek tüm arkadaşlarımın allah emeklerini zayi etmesin inşallah. allah yardımcınız olsun. hadi alın bu maçı koçlarım.
Açıkladık.
Atanabilir miyim diyen arkadaşlar okusun
http://e-altinkaynak.blog...014-atanabilir-miyim.html
http://e-altinkaynak.blog...014-atanabilir-miyim.html
tibet sorusu iptal edilmiştir.
18 temmuz saat 18 itibariyle açıklanmış sınav.
ayrıca, 87.735 puanla 5169. olduğum sınav.
ayrıca, 87.735 puanla 5169. olduğum sınav.
2012 ye göre 5.75 net daha az yapmama rağmen 0,6 puan daha fazla almam ile sonuçlanan sınav, ayrıca sınava giren sayısı artmasına rağmen sıralamam da 20 bin daha yukarıda bu da sınavın ne kadar zor olduğunu göstermektedir kanımca.
bu son sınavdı. geçirdik. mülakat getirdik. düşük alsa da adamımız istediğimizi alırız dediler.
telefon kulübesinde halay da çektirdiler ya vala helal olsun #rte parmağında oynattın bizi yok yere yordun.
ortaöğretim derecesinde gireceğim sınav hala çalışıyorum. umutluyum
iptal edilen sorunun şahsımda yanlış cevap olarak değerlendirildiği sınav olmuştur. ayrıca tarihten 10 yanlışım var. hatırladığım sorulara verdiğim cevapları biliyorum, 6-7 yanlışım çıkması lazımdı tarihten nasıl oluyorsa artık. muhtemelen kitapçığa yanlış kodlamışımdır. ösym çok temiz! peh.
özet: sıçış
özet: sıçış
kpss'ye çalışma işini okul sonrasına bırakmış yeni mezun bir şahsiyet olarak dalgasına girerek 85 aldığım sınav.
zekiyim falan demek istemiyorum, o kadar zeki değilimdir esasen ama temel iyi olduğundan sanırım.
gerçi muhalifim, vatanseverim. muhafazakar-demokrat (ikisini nasıl birleştirebiliyorlarsa artık) olmadığımdan ya da kürtçe bilmediğimden devlete almazlar herhalde.
bu arada ağustos'ta istediklerini alırlarsa bir sonraki sınavda son halifeyi, abd başkanlarının isimlerini ve belediye encümenindeki akplileri soracaklarmış diye duyum aldım.
zekiyim falan demek istemiyorum, o kadar zeki değilimdir esasen ama temel iyi olduğundan sanırım.
gerçi muhalifim, vatanseverim. muhafazakar-demokrat (ikisini nasıl birleştirebiliyorlarsa artık) olmadığımdan ya da kürtçe bilmediğimden devlete almazlar herhalde.
bu arada ağustos'ta istediklerini alırlarsa bir sonraki sınavda son halifeyi, abd başkanlarının isimlerini ve belediye encümenindeki akplileri soracaklarmış diye duyum aldım.
artık çalışılmadan girilecek dershaneden kitaplardan çokta bir şey sorulmayan bende dahil perişan olduğumuz sınavdır.
ilk defa gireceğim kpss ortaöğretim konusunda nasıl çalışmam gerektiği, hangi soru bankasını çözmem gerektiği konusunda tavsiyeleri beklediğim sınav.
ekşideki yorumları okuyorum her 10 cümleden 8 i "hiç çalışmadan" ile başlıyor. bu kadar yüksek mi lan bizim iq muz. yoksa ben mi salağım anlamadım.
gy 42 doğru 7 yanlış gk 20 doğru 24 yanlış ile 70,59791 aldığım sınav.8 yıllık bir memur olarak hiç çalışmadan bu kadar kazık gk sorularına rağmen yine iyi.
çalışmadan 2yıl önceki sınav bilgim ile p3 74.6 aldığım sınav. çoğu kişiden iyi.
not tarihten sadece 3soru işaretledim doğru çıkmış olmalı.
not tarihten sadece 3soru işaretledim doğru çıkmış olmalı.
evet evet tam da şu an açıklanmış sonuçlardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar