bugün
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet8
- true'nun çaylak olması15
- kadir inanır14
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- velvet28
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler2
- israil5
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- kemalist dünya19
- sözlüğü bırakmak istemek8
- 2026 dünya kupası27
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- yazarların iyi olduğu konular9
- aile evinde yaşamak13
- üniversitelerin gereksiz olması12
- salak erkek neden bu kadar çok8
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- arapça okuyabilen yazarlar3
- sedat pekmez21
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- futbol21
- bir şeyler söyle3
- türk soyu ve arap soyu birdir6
- tüm mahlukatın cenneti yaşayacak olması3
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- anın görüntüsü17
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil4
- seri gizli artı oy veren melek7
- allah yoluna cenk edelim şan alalım şan2
- yapay zekanın her entrymi silmesi2
- birsin allahım2
- özlü sözler5
- galatasaray lobisi11
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- 26 haziran 20266
- sözlük yazarlarının kombinleri9
- birader yazar olmak13
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
- erleg han ile revani yemek3
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim6
- aylık 317 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- ana dilimiz kürtçe olsun kampanyası4
- ktç abinin çaylak olması5
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- ingiliz aksanı6
eşcinsellik konseptini ahmet yildiz olmedi'den sonra devam ettiren, bu konuda da son derece başarılı olan bir trolldü. balon pembe tolga'dan çok daha iyiydi ama hak ettiği ilgiyi bir türlü göremedi. günümüzde acaba herhangi bir nickle yazıyor mudur merak ediyorum.
kendini özleten yazar.
gitti gideli mide bulandıracak adam kalmadı sözlükte. Bütün troller artık sıradan geliyor onun gibi biri yokken. Buradan kınıyorum kendisini.
gitti gideli mide bulandıracak adam kalmadı sözlükte. Bütün troller artık sıradan geliyor onun gibi biri yokken. Buradan kınıyorum kendisini.
(#10704299) adlı entrysiyle begenimi kazanmıs bir yazar arkadaşımız. Düşündügünü söylemekten çekinmeyen bir tip. Endemik türler arasında.
(bkz: yedinci nesil sikik)
nedendir sesi çıkmamasından mutevellit bir bakayım dememin akabinde silik olduğunu gördüğüm yazar. Rahat bir nefes aldım şimdi*.
moderasyona niye sildiniz diye içerlediğim yazardır. çok kültürlü sözlüğümüzün değişik bir rengiydi, yani.
yedinci nesil silik.
şutlanmış yazar. daha karpuz kesecektik azizim?
düşüncede bir önyargıyı yıkmayı amaçladığını anlamakla birlikte yazıları oldukça yavan ve gittikçe anlamsızlaşıyor.
karı tabirine takmış yazar. kuvvetle muhtemel bayan kelimesine de takılır. halbuki bana herif denilse kızmam. tabir işte. ayrıca en kıl olduğum insan modelidir kendileri.
şahin k. stayla çalışan atmık.
(#13665541) futbola meraklı yazar.
16 yı çok seven yazar. hep cm. cinsinden önümüze atıyor ama plaka altından ima yapıyor gibi geliyor bana.
not: bursalı arkadaşlarımdan çok çok özür diliyorum, kişisel görüşüm böyle değil, bilakis benim için çok değerli bir şehirdir (duygusal vede tarihsel öneminin yanında ankaragücü faktörüde var) sadece karşı taraf zihniyle bağlantı yaptım, teşbihte hata olmaz. tekrar tekrar affınıza sığınıyorum.
not: bursalı arkadaşlarımdan çok çok özür diliyorum, kişisel görüşüm böyle değil, bilakis benim için çok değerli bir şehirdir (duygusal vede tarihsel öneminin yanında ankaragücü faktörüde var) sadece karşı taraf zihniyle bağlantı yaptım, teşbihte hata olmaz. tekrar tekrar affınıza sığınıyorum.
deneyimli yazar.
kocaman memeli bi kızım.. hayvan gibi de güzelim diyerek beni rahatlatan yazar.*
koolcat bana troll dedi ühüühü.
biri bu yazarı sikip ne zaman buraya yazacak çok merak ediyorum . yok kendi de mutlu olur böyle şeylerden .
entrylerini bayan olduğunu düşünüp okuyunca o kadar da mide bulandırmıyor.
heterolar buram buram seks kokan başlıkları açsın, şuncacık koolcat iki penis emdi diye yerden yere vurulsun.
ayıp ayıp.
ayıp ayıp.
tahminimce kendisi zayıf, kısa, sivilceli, işsiz güçsüz, boş beleş biridir.
en büyük hobisi ise insanları sözlükten soğutmaya çalışmaktır.
en büyük hobisi ise insanları sözlükten soğutmaya çalışmaktır.
sürekli atmıklardan bahsetmesinin sebebi sperm israfı bir atmık olmasından kaynaklanan kişi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar