bugün
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi14
- kurtar bizi müsavat9
- nervio11
- devran dönecek5
- garip başlıklar5
- ülke gündemini umursamamak6
- sevgilinizin vajinasını yalar mısınız5
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi7
- idam cezasının geri gelmesi6
- yeni parti7
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı26
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı15
- cumartesi pazarı4
- lan ın ingilizcesi4
- baharın uzayıp yazın gelmemesi2
- meme gerdirme operasyonu8
- sabah yürüyüşü8
- bakırköy4
- ayakkabıları ters giymek4
- güç zehirlenmesi yaşamamak için yapılması gereken5
- dem seçmeni erdoğan'a oy verir mi2
- kemal kılıçdaroğlu4
- sözlükteki galatasaraylılar7
- victor osimhen16
- okan buruk11
- aralıksız 14 dakika boyunca osurmak2
- ahmet baran yazgan8
- karpuzcu libos panda2
- patates sulusu2
- hayat seks yemek kültür ve sanattır2
- yahudi cesaret madalyalı lider mi olur sorunsalı2
- meczubun peşinden gitmek4
- rahatın hiç uğramadığı kalp4
- 13 ağustos 2026 süleymancılara operasyon yapılması2
- trabzonspor2
- ona bir şey söyle4
- jinekomasti olmuş erkeğin göğüsleriyle oynamak3
- süt ısıtıp içine kahve ve şeker katmak5
- kuşbaşılı pide3
- biranın üstüne rakı içmek6
- jinekomasti yaptıran sözlük erkekleri3
- dursun özbek4
- 1 euro 55 33 tl2
- z kuşağı5
- kıyma çeken kasaba nasıl kıydın diye sitem etmek2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- toprağı öpen gözyaşları3
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- anın görüntüsü32
- yaratılmışların en üstünü3
tutucu diye anılmasına rağmen tek başına bir kadının gidip, hiç rahatsız edilmeden iki tek atacağı bir pub a sahip şehir.
şimdi hala var mı bilmiyorum.
en son alkollü mekanlar şehir dışına taşınacak diye duymuştum.
şimdi hala var mı bilmiyorum.
en son alkollü mekanlar şehir dışına taşınacak diye duymuştum.
30 aralık ta okulları tatil olan şehirdir. Hayırlı olsundur.
Bazı yazarcıkların tanımlarken hayal güçlerini zorladıkları şehir. Bi sonraki aşama deri elbiseli adamlar üzerime işedi zaten. Hayırlısı.
2 yıl içinde yüzlerce teyzeyle kanki olduğum şehir.
Tane olarak değil top top yağıyor. Valilik Sabaha doğru okulları tatil eder gibi.
Rabbim işine karışmak gibi olmasın ama bi hafta sonra verseydin de rahmetini finaller ertelenseydi..
Rabbim işine karışmak gibi olmasın ama bi hafta sonra verseydin de rahmetini finaller ertelenseydi..
kar yağışı şuradan izlenebilir. çogzel.
http://konyabuyuksehir.tv/canliyayinic.php?cnid=37
http://konyabuyuksehir.tv/canliyayinic.php?cnid=37
Şu an göz gözü görmeyecek şekilde şiddetli kar yağışından dolayı kar kalınlığı 1 m olan şehirdir.
Böyle güzellikleri görmeyeli,bu heyecanı yaşamayalı bi 14 sene olmuş.
Böyle güzellikleri görmeyeli,bu heyecanı yaşamayalı bi 14 sene olmuş.
Şu an lapa lapa kar yağan altın kafesteki bülbül şehir. Güzelliğini göremeyen gözler utansın.
Almanya'nın güney doğusunda rusya'nın güney batısında, suudi arabistan'in kuzey batısında olan huzur ve islam'in başkenti.
Aslında bakarsanız huzur kalmadı, afislerde öyle yazıyor sadece...
Hatırlayın 19 aralık 2016 berlin saldırısında terörist serbest ve bulunamamıştı ya, almanya'da huzur kalmadı hani...
işte konya'da da canlı bomba 2-3 aydır yakalanamadı huzur kalmadı, halk sakin aslında ama tedirgin.
Neyse huzuru sadece mevlana öğretilerinde bulabileceğiniz şehir, bir hurma şekerini çok severim mesela. Yalnız ilginç olmakla birlikte her ne kadar karalansa da konya, mevlana celaleddin-i rumi yi dünyaya duyurmayı başarmış. izlediğim aşk filmleri olsun, yabancı kitaplar olsun hz mevlana 'nın aşk felsefesi işlenir. Belki de yüzyıllardır biliyordu avrupa bilmiyorum ama çok turist çekiyor ondan eminim.
Aslında bakarsanız huzur kalmadı, afislerde öyle yazıyor sadece...
Hatırlayın 19 aralık 2016 berlin saldırısında terörist serbest ve bulunamamıştı ya, almanya'da huzur kalmadı hani...
işte konya'da da canlı bomba 2-3 aydır yakalanamadı huzur kalmadı, halk sakin aslında ama tedirgin.
Neyse huzuru sadece mevlana öğretilerinde bulabileceğiniz şehir, bir hurma şekerini çok severim mesela. Yalnız ilginç olmakla birlikte her ne kadar karalansa da konya, mevlana celaleddin-i rumi yi dünyaya duyurmayı başarmış. izlediğim aşk filmleri olsun, yabancı kitaplar olsun hz mevlana 'nın aşk felsefesi işlenir. Belki de yüzyıllardır biliyordu avrupa bilmiyorum ama çok turist çekiyor ondan eminim.
Ülkenin en yobaz insanlarını barındırmada ilk beşe oynar. Kimi görsen torpilli memur.
Görmeden atıp tutmak ne kadar kolay. Ben konya'da neredeyse hiç görmediğim medeniyetsizliği, iğrençliği ankara'da gördüm. Konya esnafından görmediğim saygısızlığı da Ankara'daki dolandırıcılardan gördüm. Bunun dışında insanların eğitim seviyesi lise düzeyindedir ancak saygının ne demek olduğunu çok iyi bilirler. Dolmuşta giderken ayakta kalma pahasına bir kadının yanına oturmayacak kadar düşüncelilerdir.
Edit:vanlı bir Türkmen.
Edit:vanlı bir Türkmen.
Imkanları olan, gezilebilecek park ve avmlere sahip olmasına karşın, her yerde sarıklı Cübbeli çarşaflı tipleri görebileceğiniz şehir.
Badembiyiklilari bayağı meşhurdur.
Kilo kilo hurma şekeri alın, kendi etrafında dönen semaver, mevlana öğretileri, nasrettin hoca hediyelik eşyası.
toplasanız 5 kere bile kar tatili olmadı dememin üzerine 2 haftada 2. kez kar tatili yaşanan şehir.
hunharca yağıyordu durmuyordu. abi gecen haftadan bu yana Rabbim bereketini arttırsın ne güzel yağıyor ya. böyle giderse bizim sınavları da tatil ettirecek.
hunharca yağıyordu durmuyordu. abi gecen haftadan bu yana Rabbim bereketini arttırsın ne güzel yağıyor ya. böyle giderse bizim sınavları da tatil ettirecek.
o berbat şekeri dışında getirilebilir nesi meşhur acaba bu kentin? Yakın zamanda gideceğim ama etli ekmek gelmez istanbul'a...
Kar iyi ki yağıyor dedirten şehir. Göt bırakmadı bizde.
Şu anda fena kar yağan şehir.
donduk donduk aman allahım.
yobazland. her metrekaresinden kalitesizlik, basitlik akıyor.
Yıllardır yaşarım ben böyle soğuk görmedim zannedersin ki rusya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar