bugün
- yavaş araba kullanmanın daha tehlikeli olması8
- şiir yazan erkek16
- çağla idi19
- kadınları susturmanın en iyi yolu11
- özelden alet fotosu atan erkek yazar8
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz14
- sevişmek istenen ünlüler10
- çok bekar olan sözlük kızı9
- sözlükteki flört listem9
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı10
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler10
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması17
- beni kimsenin gözünde canlandıramaması4
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri24
- beni linç ettiler abi7
- bilinç açık şekilde uyumak3
- 0 0 727
- arkadaşlar özür dilerim11
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- köylülere hakaret eden yazarlar5
- sarapci koala hatayi28
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- traveler vs iock6
- kafaya sıkmak4
- neden bu kadar kişi online5
- ne oldu bana2
- uzun saçlı erkek3
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- mesaj alımı kapalı olan yazarın mesaj atması3
- sevgi yeter mi4
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- sözlükteki linç kültürü5
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- fusya semsiyeli yabanci7
- beybi leydi seksiliği6
- karşı cinse sorulan sorular8
- sözlüğün embesillerle dolu olması3
- köfteci yusuf5
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- köylü milletin efendisi midir3
- politize olmuş sözlük erkeği5
- gocu abi7
- köylüyü aşağlayan güruhun aslnda köy çıkşlı olması3
- cilveleşenler özele geçebilir mi sözlük kasıyor3
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- viski kola15
- doblolu enişte4
- antipanik7
- aleyna tilki seksiliği4
doktorların birbirine hastayı danışması veya öğrenci dilinde sınavı beraber yapmak .
birkaç hekimin, hastayı birlikte inceleyerek kesin tanıya ulaşması..
bir hastalık hakkında birkaç hekimin görüş bildirmesi.
doktorların bir hastanın durumu ile durumu ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak için biraraya gelmeleridir.
ing. consultation'dan gelir. danışma manasındadır.
Özellikle tıp camiasında kullanılan, ve genelde şaibeli vakalarda doktorların birbiriyle fikir alış verişi yapması durumu.
danışma.
hastada bulunan bulgular, tehşis konulan alan dışındaki doktorları da ilgilendirmesi sebebiyle ilgili doktora başvurulmasıdır.
inciğinizin cıncığınızın inceleneceği anlamına da gelmekte olan konsültasyon sonucu dermotoloğa başvurduğunuz da soluğu intaniyede almanız ve daha alakasız* bi yerde almanız da mümkün olabilir.
sağlıklı günler efenim.
inciğinizin cıncığınızın inceleneceği anlamına da gelmekte olan konsültasyon sonucu dermotoloğa başvurduğunuz da soluğu intaniyede almanız ve daha alakasız* bi yerde almanız da mümkün olabilir.
sağlıklı günler efenim.
Hasta ölüme yakınsa konsültasyon imamdan istenir.
fikir birliğine varma aşamasında uzman kişilerin birbirlerine danışması.
şemsi yastıman'ın uzaylılar hoşgeldiniz adlı yarmış türküsünde uzaylılara hitaben kullandığı kelime.
(bkz: yapalım bir konsültasyon)
(bkz: yapalım bir konsültasyon)
imf ve üye ülke bürokratları arasında yapılan karşılıklı görüşmelere verilen ad. imf ana sözleşmesine göre üye ülkelerin büyük çoğunluğu yılda bir kez konsültasyona tabi tutulur.
toplantıda, gsmh değişmeleri, kamu maliyesi, fiyat hareketleri, istihdam, üretim, ödemeler dengesi ve parasaş göstergeler gibi makro ekonomik unsurlar göden geçirilir.
toplantıda, gsmh değişmeleri, kamu maliyesi, fiyat hareketleri, istihdam, üretim, ödemeler dengesi ve parasaş göstergeler gibi makro ekonomik unsurlar göden geçirilir.
fransızca kökenli birisinin fikrini, tavsiyesini almak mealine gelen kelimedir.
Eğitim bilimlerinde öğrenciye dolaylı olarak verilen öğrenci kişilik hizmetlerinden biridir.
Okul rehber öğretmeni, okul yöneticileri, veliler ve öğretmenlerin toplanıp bilgi alışverişinde bulunması ve okul şartlarının öğrenci menfaatine uygun bi şekilde iyileştirilmesi adına yapılacak olan uygulamaların planlamasının yapılması için yapılacak çalışmalar için görüş birliğine varma işlemleridir.
Okul rehber öğretmeni, okul yöneticileri, veliler ve öğretmenlerin toplanıp bilgi alışverişinde bulunması ve okul şartlarının öğrenci menfaatine uygun bi şekilde iyileştirilmesi adına yapılacak olan uygulamaların planlamasının yapılması için yapılacak çalışmalar için görüş birliğine varma işlemleridir.
hastane ortamında duydugum en itici kelimedir hatta bazıları ben konsa gidiyorum der işte o zaman senin ananın amını konsla beraber sikeyim dersiniz.
bir hastalığa birkaç uzman hekimin birlikte tanı koyması işi.
avukatların sigorta komisyonuna başvurmadan önce alması gereken ve alana kadar da hastane bürokrasisinde yollarını kaybettiren rapor.
avukatların sigorta komisyonuna başvurmadan önce alması gereken ve alana kadar da hastane bürokrasisinde yollarını kaybettiren rapor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar