bugün
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- rafael leao victor osimhen leroy sane4
- sarapci koala71
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı3
- kapadokya26
- sosyal demokrat2
- idris naim şahin3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı2
- kulak çınlaması2
- günün sözü23
- selanikliler2
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- yüksek enflasyon3
- antipanik9
- sözlük yazarlarının saatleri8
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar3
- çaresizliği iliklere kadar hissetmek3
- allah'ın büyüklüğünün sınırsızlığı2
- aktroller5
- fenerbahçe26
- game of thrones taki kerhaneci14
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- gocu birader başka bir biraderdir3
- türkiye20
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- velvet18
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- boş bir kağıda nokta koymak2
- mutlu bey bay birader3
- sosyalist reisçi4
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- ateistlerin yaşama amacı28
- 14 temmuz 1789 aksaray2
- stella artois4
- akp5
- 1 saat içinde nihayet yedinci entryi girmek3
- gta 66
- sabahları nefret edilen şeyler17
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız5
- ellerim bos gonlum hos14
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ona bir şey söyle6
- rafael leao24
- zorunlu eğitim18
- bir kıza sarılıp saçlarını koklamak3
şöyle de hayranlara sahip olan ablamız.
https://twitter.com/buseb...24188856629604352/photo/1
bunun yanında eğer okumak isterseniz, mf ile alakalı bir yazımız da var, o da şurada: (#15583665)
https://twitter.com/buseb...24188856629604352/photo/1
bunun yanında eğer okumak isterseniz, mf ile alakalı bir yazımız da var, o da şurada: (#15583665)
ceza yla sago nun arasını açan şahıs. sago nun yanında modifiye gibi geliyor bana nedense.
sesi rappe gicik bi hava estiren bayan rapçi. her önüne gelenin bu memlekette rap yapmasida gözden kacmiyo deil ayrica. o deilde becerebilselerdi bari.
Vibrio cholerae türü gram(-) bakterilerin toksin etkisiyle oluşan hastalık.
ağır hastalarda basarsın tetrasiklini amına bile korsun bakterinin.
ağır hastalarda basarsın tetrasiklini amına bile korsun bakterinin.
"sanki erkekten dönmesin, yanındaki de kadından." sözlerini iyi düşünmesi gereken yalaka kişilik. size bu ülkede sanatçı deniyor ya, ben bir şey diyemiyorum.
baba mirası yiyen paris hilton'dan farkı olmayan bayan repçi. bazen iyi şeyler yapmıyor da değil ama hep liseli kız havasında.
yeni hediye şarkısını https://www.youtube.com/watch?v=EZZOaZRodl8&feature=player_embedded#! linkinden dinleyebileceğimiz sanatçıdır.
toksini G alfa proteini aktifse ona dışardan bir ADPriboz yapıştırıyor. proteinimiz Deaktive olamiyor. böylece Barsaklardan sıvı ve elektrolit kaybı oluşturan bakteri hastalığıdır.
off o jazzlar blueslar beni mahvediyo ya hiç bana göre değil- sikko rapçi senin yaptığın müzikal anlamda neyi ifade ediyor kendini tart ondan sonra caz-blues gibi köklü müzik hakkında yorum yap.
o cazlar blueslar mahvediyor beni şeklinde üfürerek yetenek yoksunu olması dışında müzik kültüründen de zerre nasiplenmediği anlaşılan bet sesli rapçi kız.
hayatını dolduran tek şey o dandik, özenti sözlere sahip, amerikan "brada" artığı kalitesiz "şey" olunca o cazlar blueslar mahveder tabi seni. insan kahrolur bu durumda olsa, haksız değil elbette...
sagopa kajmer dediğin herif kaç paralık müzik yapıyor ki artığı bir şeye benzesin? geçiniz...
hayatını dolduran tek şey o dandik, özenti sözlere sahip, amerikan "brada" artığı kalitesiz "şey" olunca o cazlar blueslar mahveder tabi seni. insan kahrolur bu durumda olsa, haksız değil elbette...
sagopa kajmer dediğin herif kaç paralık müzik yapıyor ki artığı bir şeye benzesin? geçiniz...
yeni şarkısını henüz paylaşmıştır.
(bkz: kim buna dayanır)
(bkz: kim buna dayanır)
herkesin olmadan olmak istediği niyetlendiği en güzel hastalık.
ikimizi Anlatan Birşey ve inziva albümünde gayet başarılı olan ancak Bendeki Sen'de beklenen performansı gösteremeyen en iyi bayan rapçi. Şimdilerde solo albümü için çalıştığını söylüyor.
rap dışında da söylese pek çok şarkıcıya taş çıkartacak sese ve yeteneğe sahip.
Özellikle sagopa ile yaptığı düetlerde sesini fazlasıyla zorlamasından ötürü ortaya çıkan parçalarına fazla ısınamadığım müzisyen. Sesini zorlamadan örneğin kolaysa anlat, malum tahrip izleri gibi şarkılarda yaptığı gibi daha eğlenceli ritimler üzerine sözler yazıp seslendirse daha güzel olur diye düşünüyorum.
ismi gibi beyni de hastalıklı, aybenin "abimi istiyosun orası belli, babamı napıcan o 60'ı geçti" sözlerini söylediği, koca bir palavralar bütünü, sagopanın karısı.
Bostancı konserinde harika setle ve sagonun terapi şarkısını seslendiren sanatçı. Daha önce konserde duymadığımız şarkıları da duyduk bu sene ama özellikle konserin can alıcı kısmı terapi şarkını söylemesiydi, gerçekten çoşturdu, konserin kırılma anıydı benim için. Ayrıca babaannesi vefat etmiş, Allah rahmet öylesin.
büyükannesi vefat etmiş şarkıcı. sevmem ama başı sağolsun.
Her dilde rap müziğinin önde gelen isimlerinden Sagopakajmerin karısıdır.
gördüğüm en yapmacık insan. yüzünde nur yok. yaptıklarıyla söyledikleri uyuşmuyor. ayrıca sesi berbat. herkes kendi mesleğini yapsın!
incecik sesiyle 'daha filmi anlatmadan ağlarsın sen nası bir insansığğn' demiyor mu bir de.
sesi bana çok çocuksu gelen şarkıcı. hiç rapçi gözüyle bakmadım, zaten şarkılarını da dinlemiyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar