bugün

bir arkadaşımıza taktığımız lakap. adam o kadar ağırdı ki koladan farkı yoktu. iş gezisi için yurtdışına çıkması gerekti. gittiği ülke de avustralya'ydı. çok gülmüştük. hala da gülüyoruz.
kendime çok benzettiğim hayvandır. durmak konusunda yarışıyoruz.
Dünyanın en mutlu hayvanı olarak bilinen keseli.
soz konusu odun olunca kadınlar ve koalalar aynı tepkıyı verır.

sarılır ve asla bırakmak ıstemez.
23 saat uyuyan heyvan.
Barzoların atasıdır ve çok iyi yapışır.
hayvan olsaydım kesin koala olurdum. Nasip işte.
tıpı kazandıktan sonra yapılacaklar listemin başında koala beslemek var. neden mi ?
buyrun efendim ;

görsel
kanımca nesli tembellikten tükenecek hayvan. sevişmeye bile eriniyorlar amk.
imkanım olsa evde beslemek istediğim hayvanlar, çok tatlılar.
tanım: zararsız, tembel sevimli hayvanlardır.
sürekli birbirine sarılıp duran sevgilileri benzettiğim hayvandır.
çok enteresan hayvanlar, hiç su içmezler. parmak izleri vardır. agresif bir yapıları vardır. enteresanlar yani.
Avustralya'dan yeni donen arkadastan ogrendıgıme gore, hayvanat bahcesındekı tatlı koalayla fotograf cektırmek ıcın 30 dolar odemek gerekıyormus.cok yav dedırttı sahsen.
aylak hayvandır. Dünya umurlarında değil, kucak buldu mu gerinir hemen uyurlar.
bünyeleri uyuşuk değildir. yedikleri okaliptüs ağacı yüzünden böyledirler. (bkz: kafalar güzel) ayrıca parmak izleri vardır. sinirlendiklerinde ve dişilerini etkilemek için bir aslan gibi kuvvetli biçimde kükrerler. avustralyada yaşarlar, çiftleşmeye de üşendiklerinden nesilleri tükenme tehlikesi altındadır. bu kadar bilgi yeter.
6 yaşında babama koala besliycem diye günlerce ağladım.(veteriner çocuğu ışte.)
Ayni dönem firavunla evleneceğim diye mısır a ucak bileti aldırdım.
Çocukken de çok hayalperestim.
avustralyanın en küçük cins ayısı bulunmuş ve buna koala adı verilmiştir.
bir hayvanat bahçesinde dinlediğime göre, koala'lar çok duygusal hayvanlarmış. hemen bağlanırlarmış. bu nedenledir ki, koalaları hiç sevmezlermiş. çünkü bir kere birinin ilgisine alışan koala, o kişiden aynı ilgiyi göremediğinde üzüntüden ölürmüş.
Yeryüzünün en tembel hayvanı.
Günde 18 saat uyuyor.
Ulan ibne uyuyorsun da bari yerde yat amk bie ağaçta tutuna tutuna basur oldun amk.
ibret aldıkları tek kitap; "tutunamayanlar"dır.

http://1.bp.blogspot.com/.../tutunamayanlar+koala.jpg
Eskiler bilir kardiya sözlük diye bi zımbırtı vardı onların sembolüdür efenim.
görsel
bazıları için ne kadar sevimsiz olsa da benim için bi o kadarda sevimli bir hayvandır.
Bir ağaca sarılıp bütün gün öylece duran tembel hayvan. Melün melün bakmayı çok sever.
Çok mülayim hayvan.
Türkiye'de yaşasa, "koala avlamak ve yemek haram mı?" şeklinde tartışılırdı.
Gündemdeki Haberler
© copyright 2005 - 2026