bugün

pastafaryan yazar.
Köpek kovalayınca çömen yazar.
(#29133609) sunay akin gibi bir erkek arayan yazar arkadas.
ilginç bir karaktere sahip tanımak isterim fakat sadece arkadaşlarından mesaj alıyormuş.
(#29182605)üç şeker yetmiş beş kuruş :D

özel mesajı açsan böyle olmazdı işte.
(bkz: hayırlı oltalar)
Kafkas pastanesi sahibinin kızı olabilir yazar.
(#29305445) yanlış. topluma geri kazandırılabilen bireyler var.
biri işte. *
Sevmeye başladığım yazar.
(bkz: Allahım sen kullarını doğru yola getir)
kestanesini çizdiren arkadaşımız.
benim çok sevdiğim bir yazar arkadaşımdır. son derece de dozunda yazmaktadır. sözlüğü abaza kulübüne çeviren barzoların eleştirmek yerine biraz bu yazar arkadaşımı örnek almaları gerekir.
iyi yazardır, karı.
Bu kız iyiydi ben seviyordum baya ama bugun gerçekten biraz çizgisini bozdu sanki. Lookin yolunda ilerliyor gibi geldi bana.
çok önemli bir yazardır kendisi. yaptığı tespitlerle yaşam enerjisi saçar. özellikle +18 başlıklara yaptığı yorumlarla işte bu dedirtdir. olağanüstü bir zeka ve hayal gücü vardır. din kurarsa müridi olunabilir, parti kurarsa oy verilebilir.
Gelsin kendini bana ifşa etsin tanışalım tanışalım tanışalım dediğim yazar. *
Not: tam hatırlamıyorum ama bi konusmuslugumuz vardı herhalde kusura bakma artık kardş.
85d meme ölçüsüne sahip bağyan yazar.
Yıka knk o sütyeni bi yıka kopcası grileşmiş amk.
Meme yarıştırmadığım yazar. Ahahagagagah bence yarıstırmayalım balım.
yarıştırın ben jüri olacağım.
Hadi memelerinizi tokusturun.
Ben bazi yazılarını çok begeniyorum.
Afferin kız dur opucem.
Semihçi olarak alnından öptüm balım.
Bizim gibi cafe zihniyetine takılmadan Semihci olan nadir insanlar var.
Bir yazar.
Edit: kestane şekeri yemem.
aldığı aşırı mesaj trafiği yüzünden arkadaşlar harici mesaj alımını kapatmış yazar. arkadaş nasıl ekleniyordu burda, beni eklese fena olmaz dediğim yazar aynı zamanda :D
inşallah semihçiliğinden ödün vermemiştir dediğim, nickini her okuyuşumda midemin bulanmasına neden olan sevimli yazar.
© copyright 2005 - 2026