bugün
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi18
- kedi tekmelemek10
- aslan gibi adam5
- sözlükte marka olmak8
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler12
- camide rakı içen izmirli kız6
- götünde donu olmayıp tatile gitmek9
- sözlük yazarlarının manzaraları5
- evreşe bim de bulgar görmek4
- emre yaban2
- daha 17 dizisi aras vs teoman5
- insanın karakterini ele veren küçük detaylar2
- nasılsınız fakirler8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı13
- trollüğün belirli bir zeka gerektirmesi2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması33
- maymundan geldiğine inanan ateist3
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı10
- true'nin milli olması3
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi9
- dönercide kız tavlamak2
- denize çıplak girmek4
- ismet birader hangi istanbul ilçesinde belirecek6
- sözlükte kavga olacak hissi8
- alihan kuriş7
- sözlükte olayların yükselme hızı4
- iremga32
- manitayı yemeğe çıkarıp hesabı multinet ile ödemek2
- süleymancılar13
- anın görüntüsü30
- her şeyi söylerim kimse bana bir şey diyemez6
- lokantada et için gelen kediye ekmek atmak2
- siyaset konuşan kızlar3
- velvet12
- araplar gerçek dinden nasıl putlara dönmüştü3
- çok sıkıcısınız ben çıkıyorum4
- sözlükte erkek yazar olmaması6
- günde 3 litre su içen yürüyen damacanalar9
- her şeyle dalga geçme mertebesine varan insanlar5
- korku filmi izlerken çekim arkasını düşünmek2
- denize bakan ev6
- yeniden refah partisi2
- yaz mevsimi mi kış mevsimi mi5
- kötü insanlar kötü olduklarının farkında mıdır6
- hz musa'nın yeterince övülmemesi3
- kediyi parçalayan pitbull5
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı2
- ordunun derelerinin yukarı akmaması6
kertenkelegil familya üyelerine verilen genel addır.
başından beri izlediğim dizi.
ziya hoca takma sakalı benimde dikkatimi çekti. ziya hoca zaten sahte hoca olduğundan bence sakalı gerçekmiş gibi
yapmak yerine takma sakal olduğu dizide açıkca belirtlebilir. yani gizli yerlerde ara sıra sakalı takıp çıkarmak dizinin
gerçekliğini artırır. yoksa o takma sakal çok belli.
betül karakterini oynayan sanatçı çok başarılı çok gerçekci. ben onu dizi haricinde de başı kapalı sanıyordum ( o kadar gerçekçi) meğer dizi haricinde başı açıkmış.
zehra rolünü güzel oynuyor fakat kendisine yazılan senaryo çok yapmacık...
ekrem bey (şemsi inkaya) çok iyi... tabi artık üstad sayılır..
deli kenan, çok iyi fakat son zamanlara o ağır adam gitti komik bir redkit geldi. evet onu redkit e benzetmeye başladım.
komiser ünsanl, çok iyi...
hale (bihter dinçel) çok iyi... sanki komiserle gerçekte hayatta da evliler gibi.. o kadar gerçekci.. rol yapmıyor gibi..
tülin (mehtab bayrı)... rolünü çok iyi oynuyor fakat rol senaryoda biraz zorlama... kişi olarak bana hiç kötü gelmiyor o aralarda gülmeler filan sanki çok iyi bir insan gibi hemen kendini belli ediyor..
eda ve melis iyi..
şevket ve levent iyi.. şevket in hatta son zamanlarda çıkan ziya hocanın eski sevgileri gibi roller bana zorlama geliyor..
oyunculara burdan http://www.atv.com.tr/diziler/kertenkele/kadro baktımda sanırım herkese bişeyler yazmışım...
ha bir filozof vardı.. sokrat çok iyi... pastane personeli de çok iyi... herkes iyi.. bu yüzden seyrediyorum...
ziya hoca takma sakalı benimde dikkatimi çekti. ziya hoca zaten sahte hoca olduğundan bence sakalı gerçekmiş gibi
yapmak yerine takma sakal olduğu dizide açıkca belirtlebilir. yani gizli yerlerde ara sıra sakalı takıp çıkarmak dizinin
gerçekliğini artırır. yoksa o takma sakal çok belli.
betül karakterini oynayan sanatçı çok başarılı çok gerçekci. ben onu dizi haricinde de başı kapalı sanıyordum ( o kadar gerçekçi) meğer dizi haricinde başı açıkmış.
zehra rolünü güzel oynuyor fakat kendisine yazılan senaryo çok yapmacık...
ekrem bey (şemsi inkaya) çok iyi... tabi artık üstad sayılır..
deli kenan, çok iyi fakat son zamanlara o ağır adam gitti komik bir redkit geldi. evet onu redkit e benzetmeye başladım.
komiser ünsanl, çok iyi...
hale (bihter dinçel) çok iyi... sanki komiserle gerçekte hayatta da evliler gibi.. o kadar gerçekci.. rol yapmıyor gibi..
tülin (mehtab bayrı)... rolünü çok iyi oynuyor fakat rol senaryoda biraz zorlama... kişi olarak bana hiç kötü gelmiyor o aralarda gülmeler filan sanki çok iyi bir insan gibi hemen kendini belli ediyor..
eda ve melis iyi..
şevket ve levent iyi.. şevket in hatta son zamanlarda çıkan ziya hocanın eski sevgileri gibi roller bana zorlama geliyor..
oyunculara burdan http://www.atv.com.tr/diziler/kertenkele/kadro baktımda sanırım herkese bişeyler yazmışım...
ha bir filozof vardı.. sokrat çok iyi... pastane personeli de çok iyi... herkes iyi.. bu yüzden seyrediyorum...
sezon finali yapmış dizi.
başlı başına saçma sapan, mal turnusolü bir dizi. bunu izleyenle selam sabahı hemen kesin.
Hangi apdiler izliyor çok merak ediyorum bu diziyi.
resmen dinle,imamlarla alay ediyorlar..
resmen dinle,imamlarla alay ediyorlar..
bakmayin burda diziyi elestiren cok bilmis asalaklara , az once yeni sezon bölümünü gördüm gayet komik bir dizi.
diziyi elestiren elemanlarin izlediği türden diziler:fatmagulun sucu ne,medcezir,aski memnu,güneşin kizlari,kiraz mevsimi. bu dizileri izleyipte kertenkele dizisi eleştirminligine soyunmak ne ayak ?
diziyi elestiren elemanlarin izlediği türden diziler:fatmagulun sucu ne,medcezir,aski memnu,güneşin kizlari,kiraz mevsimi. bu dizileri izleyipte kertenkele dizisi eleştirminligine soyunmak ne ayak ?
güneybatı amerika'da yaşayan chuckwalla kertenkelesi tehlikeli bir durumla karşılaşınca hemen en yakın kayaya gider ve burada bir çatlak arar. bulduğu ilk çatlağın da içine dalar. buraya kadar yaptıkları normal bir kertenkele davranışı olarak görülebilir. fakat işin ilginç yanı bundan sonra başlıyor: çatlağın içine giren hayvan kendini öyle bir şişirir ki, vücuduyla çatlağın içini tamamen doldurur. böylece dışarıdan herhangi bir hayvan onu çekip alamaz.
dandik dizi. güzel hayvan.
bu diziyi izleyip de timur acarin oyunculuğuna hayran kalmamak mümkün değil ha yakışıklı mi değil o ayrı ama bu tiple başrol oluyorsa demek ki iyi oyuncu.
Son zamanlarda yapılmış en iyi yerli dizi.
'değil murat 124, 131 olsan çekilmezsin'.
'değil murat 124, 131 olsan çekilmezsin'.
herif kertenkele değil bukalemun. her kılığa giriyor.
Annemin kacirmadigi dizi.
Gereksiz sahneleri çok uzatıp baymış dizidir. Bu gidişle 3-4 bölüme final yapar.
iyi başladı fena gitmedi ta ki bu sezon başına kadar. önce ağır bir oyuncu kaybı yaşadı ve galiba semtte değişti. ardından karakterlerde keskin değişiklikler oldu. haziran ayındaki zehra, haziran ayındaki melis de çok keskin karakter değişimleri oldu. bu da yetmedi sezon içi bile keskin değişimler oldu. sezona başlayan oyuncular saçma sapan diziden çıktı. evin hizmetlileri bir anda yok oldu.
karakterlerle bu kadar keskin oynarsan dizi de kan kaybeder.
karakterlerle bu kadar keskin oynarsan dizi de kan kaybeder.
çok sevdiğim bir dizi atv de başlıyor her gün izlenebilecek birşey müthiş.
timur acar olmazsa seyredilmeyecek dizi. sera tokdemir biraz daha yaşına göre oynamalı.
gs nin lig sonuncusundan yediği 4 golü tv de araken , deadpool çakması birini gördüğüm dizi. gerçekten komedi ya.
görsel
görsel
Uzun yol Otobusunde kanallari gezerken şöyle bi göz attigim dizi.
Bak acik konuşuyorum, bu diziyi heyecanla takip edip izleyenin beyin yasi 6-12 arasındadir.
Yazik la.
Bak acik konuşuyorum, bu diziyi heyecanla takip edip izleyenin beyin yasi 6-12 arasındadir.
Yazik la.
ilk başlarda gayet iyi olan bir diziydi. fakat sonradan senarist değişimi ile dizi yaraklara gelmiştir neyin ne olduğu boka sarmıştır. zaten son 9 bölümmüş.
Ilk baslarda komedi, sonra sacma komedi ve en sonunda sacmalik olan dizidir. Deadpool ve flash ozentiliginden sonra ise turk televizyon tarihinin en sacma dizisi olmustur gozumde.
adana diliyle "kertiş" .
tüylerimi diken diken eden hayvan. kaşınmama sebep olan hayvan.
kuyrugunu koparinca rejenerasyon yapan hayvan.
Yayinda ve yapimda yer alan herkesin amk dedigim dizi. Bu ne lan amk bi tane rey misteryo var herkesi dovuyo degisik degisik sonra hutbe veriyo hoca bu ne salak sacma sapan bi dizi ya. Turabi fln var amk bu ne lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar