bugün

/484
Kendisinde iş varmış.

24 gün yürüdü.
Arada yandaş çakallara verdiği röportajlarda hepsini topa tuttu. Sonunda böyle dinamik ve güzel bir söylev veriyor.
Akpden bir tane böyle adam çıkmaz reisleri de dahil.
15 yıldır değil korumasız halkın arasına çıkmak, muhalif tek bir gazetecinin karşısına çıkamadı ak korkaklar.
Benim için bir şey ifade etmeyen kişi tıpkı Erdoğan, bahçeli veya Demirtaş gibi. (bkz: anarşi)
kaybedilen onca seçimi yürüyerek unutturan ve yine seçmeninin ne kadar balık hafızalı olduğunu hatırlatan chp genel müdürü. lider dediler ya la ahshahshaha.

edit: korumasız yürüdü doğru çünkü yanında emniyet ordusu vardı yürürken ve terör saldırısından da kılpayı kurtardı. ezbere öyle bilip bilmeden konuşuyorsunuz anca yıllardır yaptığınız gibi.

edit 2: birileri seçimlerde başarısız olmadığını söylese de 13 (oha) partiyle çatı adayda birleştiği cumhurbaşkanlığı seçimindeki bozgunu hala akıllardadır.
"Pkk terör örgütü" dediği için şaşırtmıştır. şaka bir yana kemal kılıçdaroğlu biraz atatürk milliyetçiliğini kullansa biraz da milliyetçi olsa chp nin oyu en az %5 artar.
Konuşmasını dinledim. Keşke biraz daha genç ve karizmatik olsaydı dedim. Güzel mesajlar verdi eyvallah ancak hitabet başka bi şey.
"adalet" ve kalkınma partisine karşı "adalet" mitingi yapan adam.
seçimlerde başarısız değildir, yüzde 25 bir demokraside az bir oy oranı değildir. gel de bunu geri zekalı ak trolle anlat.
adalet yürüyüşü ve yapılan miting bir işe yaramaz ise bu kılıçdaroğlu'nun suçu değil, içerisinde bulunduğumuz vahim durumun sonucudur.
Kimisi ayakkabı kutusunda paracıkları, denizde gemicikleri yürütür, kimisi adalet için yeni başkentten eski başkente tabana kuvvet yürür.
ak parti kurulduğunda 14 yasindaydim. keşke yaşım tutsa da ak parti'ye oy versem diye düşünmüştüm. bundan bes alti yi önceye kadar hala akp ye destek veriyordum. chp yi destekleme ihtimalim bile yoktu. yaşım büyüyüp doğruyu yanlışı ayırt etmeye başlayınca akp den nefret etmeye başladım. chp hala bana büyük umutlar vaat etmiyor ama bugün seçim olsa direk chp ye veririm oyumu. kemal kılıçdaroğlu nun yaptığı çok büyük bir iş. akpliler kudurmus zaten. karalama ya dalga geçmeye çalışıyorlar. biliyorlarki akp yolun sonuna yakın. artık insanlara söyleyecek yalanları kalmadı. kimseyi o bir türlü gelmek bilmeyen güzel günlere inandıramıyorlar. inşallah meral akşener de parti kurar ve chp ile beraber ulkeyi kalkindiracak kardeşçe bir koalisyona imza atarlar.
Şu günlerde ilk kez doğru şeyler yapan CHP genel başkanı.
69 yaşında,
delikanlılığın bedensel kitabını,
450 kilometre ve 25 günde,
nakış nakış yeniden yazan adam.

kumaşının ne kadar sağlam olduğunu birilerinin gözüne sokan adam.

dünyanın takdirini seksen milyonun " helal olsun " nidasına mazhar olan adam.

her şey bir kenara 450 kilometreyi halkın içinde "yürüyebilen " tek lider.

birilerine kapak olsun.

not: hergün bir gazete veya televizyonu misafir etmesi,
her sabah basın toplantısı yapması,
tam 8 parti toplantısı ise cabası.
" bu ne enerji kardeşim " dedirtmiştir.
Efendi adam,ne kaybediyosa bundan zaten.onca yolu halk adına yürüdü.sonuna kadar saygıyı hak ediyor.
En başta betirtelim, adalet söylemiyle yapılan yürüyüş ile çok başarılı pr yapmış chp başkanıdır.

Gelelim esas konuya. Eger mv dokunulmazlığı kaldırılmasaydı-ki kendi teklifiydi. Akp hadi yapalım diyince kiviramadi, tongaya düştü ve onayladı- kesinlikle yürümezdi. Berberoğlu'nun tutuklanması demek sırada kk'nin tutuklanacağı anlamına gelir.(fetö'nün mit müsteşarını ifadeye çağırmasında asıl hedefinin erdoğan'ı tutuklamak olduğu gibi) Çünkü berberoglu" bu mit tırları belgelerini bana kk medyaya servis etmem için verdi diyecektir(mit tırları olayında fetö medya imamı dumanlı ile kk görüşmesini hatırlayın). Aslında adalet için değil kendi özgürlüğü için yürümüştür. Bu saatten sonra onu kimse tutuklayamaz, türkiye ayağaya kalkar. Erdoğan çok zor durumda kalır.

Sonuç olarak erdoğan'ı cemaat desteğiyle deviremeyen kk hem özgürlüğünü sağlama aldı hem de seçmenlerini konsolide etti. Eğer erdoğan'ı tanıyorsak mutlaka karşı hamle gelecektir. Ama bu hamle yürüyüş başladığında ima ettiği gibi kesinlikle kk'yi tutuklatmak ol(a)mayacaktır.

Edit: ilave ve imla.

ilave Edit: 15 temmuz etkinlikleriyle yürüyüş'ün sihirini azaltmaya çalışıyor Erdoğan.
Ülkedeki adaletsizliğin gerçek boyutlarını görmüş ve bunun için girişimlere başlamış insandır. Yürüyüşten önce benim için sadece genel başkandı fakat artık o bir lider.
maalesef fetö'nün ve fetöcülerin eksenindedir. biliyorum bunu söyleyen herkes akp'li ilan ediliyor, çomar ilan ediliyor, linç ediliyor ama söylemek boynumuzun borcu.
Ne değişti diye sorulması gereken lider. Sağlıklı yaşam yürüyüşüne döndü bu yürüyüş.
7, 8 seçim kayıp ettiği halde istifa etmeyerek direndi chp tabanına. Sonra bir yürüdü koyunlarının hepsinin gönlünü aldı. Helal sana gılişdaroğlu!
Katıksiz haindir. Kasetle gelmiştir. Kasetleri çekenlerin kim olduğu aşikar. Ayakkabı numarasından düşük ayküsü olmasına rağmen hala atatürkçü seçmenden oy alabilmesi şaşırtıcı.
Kılıçdaroğlu bir siyasetçiden öte iyi bir insan ve gerçek bir lider olduğunu tüm dünyaya en naif haliyle gösterdi. Adalet böyle insanlar sayesinde hala var. Ayağına sağlık paşam.
Helal olsun sana denilesi adam.
Adam gibi adam.
Gerçek bir lider.
Afferin sana.
Dün miting konuşmasında 1940 hitler almanyasının adaletsizliğinden bahsetti. Ama hiç 1940 chp türkiyesinin adaletsizliğine deyinmedi. işte biz buna chp iki yüzlülüğü diyoruz.
Korkutmuştur.

Onlar biliyor kendilerini.
25 günde kondisyonunu düzeltmiş siyasetçi.
tek amacı chp'nin alt tabanını fetö ve hdp/pkk ya ısındırmaktı, başardı.

25 gün moronlar ile yürüdüler ne şehitlerimiz anıldı ne de o dağda gezen teröristlere dokunan laf söylendi ne de abd aleyhine bir kelam edildi.

kimin için adalet istedikleri ortada, bide ellerinde atamın bayraklarını sallaya sallaya yürüdüler ya en çok o kanıma dokundu işte.

sonuç olarak vitaminsiz kemal 25 gün boyunca emperyalizmin kuklalığını yaparak koltuğunu garantilemiş oldu.

doğu perinçeğin sözleri ile noktayı koyuyorum.

kimler için adalet isteniyor?

hangi topraklarda yürünüyor?

hangi cumhuriyetin, hangi milletin yürüşüdür bu!
iki danışmanı da fetö'den alındı. ikisi de bylock kullanıcısı çıktı.

(bkz: fatih gürsul) (bkz: koray çalışkan)

adalet yürüyüşünü yaparken devam edip yunanistan'a kadar yürüseymiş ve geri dönmeseymiş keşke.

chp atatürk'ün partisidir ama kılıçdaroğlu tarafından örgütlerin oyuncağı haline getirilmiştir.
© copyright 2005 - 2026