bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı36
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- paranın devrinin bitmesi8
- kelimelik2
- fatma betül sayan kaya44
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- çalmaşur4
- sarma saramayan kız10
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- futbol13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- türkiye28
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- italya12
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- true'nun çaylak olması7
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- beyza3
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak2
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- romanya53
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- teomancalmasur3
- abberline ın yeni hesabı11
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- belçika10
- karlı havada ormanda tek başına kalmak3
- teoman çamaşır2
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- sevgilinin filmine rastlamak2
- 2090 yılında hepimiz ölmüş olacağız4
- altay bayındır6
- yağmurlu gece6
- asrın soygunu13
- siktir et be teoman abi2
- selamın aleyküm arkadaşlar4
- hepinizi yazdım bir kenara8
- pazartesi4
- amına koyduğumun orospusu4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- rapunzel'in bitli bir çingene olması4
- bir sözlük erkegine merhaba adın ney diye sormak5
benden önce gelen ama benden yeni sayılan unutkan yazar. yine yeni yeniden hoşgelmiş.
gecenlerde bir radyo yayininda tanistigim * ve sohbet ne kadar acayip olsa da ortama uyum sağlayarak münasip zamanlarda konuşmayı becerebilmesi ile takdirimi ve sevgimi kazanmış olan cici yazar. *
ajda'nın sanane banane * şarkısını çok seviyormuş.ayrıca ona ben de koun diyorum çünkü nikini yazmak epey zaman alıyor.ikinci ayrıca, bu hitap için *telif hakkı isteyenler özel mesajla bana ulaşabilirler. *
ajda'nın sanane banane * şarkısını çok seviyormuş.ayrıca ona ben de koun diyorum çünkü nikini yazmak epey zaman alıyor.ikinci ayrıca, bu hitap için *telif hakkı isteyenler özel mesajla bana ulaşabilirler. *
(bkz: yılmaz erdoğan)
hem boyu kısa, hem kayserili, hem de başak burcu. (bkz: dünya da böyleleri de var) (bkz: allah kolaylık versin)
sirf sinir etmek icin muhabbet esnasinda cümlelerimin arasina o kadar "lan" ekledigim halde hala gülen ve beni sinir eden yazarlardan birisi. ayrica karizmatik italyan erkeklerinden Antonio Banderas´a benzedigini düsünüyorum.
Cünkü; uzun sacli ve alimli gözleri var bundan eminim. Gelecegin kazan ovasi olabilir. Tek rakibim diyorum baska birsey demiyorum. *
Cünkü; uzun sacli ve alimli gözleri var bundan eminim. Gelecegin kazan ovasi olabilir. Tek rakibim diyorum baska birsey demiyorum. *
yüreği her daim güzel, ince ruhlu birikimli insan.
(bkz: kelimay)
özlenmiş yazardir. uzun süredir ortaliklarda olamamasi tüm sözlük guruhunu endiselendirmistir.
ozellikle su sıralar cok meshur olan kelimator adlı oyunu kendisine ithaf ettigim yazar.
sonunda bilgisayara kavusmasıyla ozlemimi giderdigim yazardır. kaaadiştir, uzaklarda olsa da hep yakın olandır. " ee neler oluyor turkiyede?" sorusu uzerine verdigim cevaplarla depresyona girmesine ramak kalmıstır, aman diyim, gozunu sevem filmlere birsey olmasın, yirin*
nihayet geri dönerek onu özleyen sözlük guruhunu cocuklar gibi sevindirmis yazardir. hani böyle bir coocuğa cikolata yada jelibon alirsin ya coocuk sevinir iste öyle birsey . yada hic sevinmez coocuk . ya neyse iste hosgelmis. *
Ubermensch insan.
uzun zamandır olmayan yazar. özledik yani en azından ben özledim ama şimdi diceksin sen kimsin diye. işte sana özür borçlu olan birisi...
(bkz: cümle mühendisi)*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar