bugün
- marmaris datça yolu4
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi14
- srebrenica soykırımı7
- geri zekalı demek hakaret mi11
- şişman kızla sevgili olan erkek12
- arkadaşlar sapık mısınız4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak4
- hayat kalitesini düşüren şeyler8
- penis boyu takıntısı5
- dünya spor tarihinin en büyük ismi3
- omlet limonlu mu olur sirkeli mi2
- seni onaracağım diyen kadın3
- gençler iş beğenmiyor2
- kefir2
- saraca10
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası6
- eski sevgilinin yüzünün silikleşmesi2
- sözlükte sizi kim tanıyor26
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız26
- karşılıklı artılaşmak2
- boşnak kızları4
- tuba büyüküstün4
- saraca finch house32
- kocan böyle sikebiliyo mu sorusuna verilecek cevap3
- menemen11
- cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden7
- 11 temmuz 2026 çankaya belediyesi operasyonu5
- eskiden doğsak bizde mi savaşa gidecektik6
- starbucks ta venti boy kahve içmek2
- aylık 215 bin lira geliri olan adamı reddeden kız2
- magazin programları saçmalığı4
- isviçreli kızlar3
- 500 liralık çorap giymek6
- nicki kısa olanın penisi küçük olur2
- gta 64
- siyahlar içinde bir kadın2
- sözlükte grup yapmak2
- portekizli manken correıa2
- arabası büyük olanın penisi küçük olur2
- kar fırtınasında kış gecesi at arabasında uyumak4
- butlan ile partiye çöküp oy alacağını sanmak2
- zall vs biscolata erkeği3
- bir adet malta şahini kadar kira bedeli4
- tsubasa daki sahaların 20 km olması2
- altının 2026 sonunda onbin tl'yi görmesi3
- automatic call recorder2
- 11 temmuz 2025 yiğit bulut'un ölmesi3
- kiraz cicegi kolonyasi45
- ahmet telli10
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler8
Delidirler efenim. Siz elma soyarken sizi bıçaklayabilir. Manyak bunlar. Ama çok da tatlı.
2 saat kucağımda oturup kendini sevdirip hırlayarak uyuduktan sonra anında uyanıp elinizi kolunuzu kanatana kadar ısırabilir çünkü neden yapmasın.
(video artık mevcut değil)
Efendim yine bunların sevişme dönemleri gelmiş. Az önce sokakta umarsızca sevişen iki kedi gördüm. Bunlarda hiç utanma da yok.
Kendilerinin ayı gelmiştir.
dünya'nın en tatlı hayvanlarından biridir.
kendini sevdirenleri özellikle çok tatlı olan hayvanlardır.
objektif olarak en sevimli yüze sahip olduğunu düşündüğüm hayvan.
kediyi sevmemek, kedilerden nefret etmek gibi olaylara saygım var (anlayamasam bile) ancak bunların kedilerin fiziksel görüntüsü ile ilgili olduğuna inanamıyorum, inandırabilecek bir argüman olduğunu da sanmıyorum.
sevmeyen kedinin hoyratlığını sevmez, çağrıldığında değil de kafasına estiğinde yanaşmasındaki s*klemezliğini sevmez, tüy dökmesini sevmez falan ve evet, bir noktaya kadar anlarım bunları. gelgelelim şu suratı, doğduğu günden beri beton duvarların arasında haftada bir çiğ etle beslenmiş ve kırbaçla terbiye edilmiş talihsiz ruhlar hariç herhangi bir insanın estetik algısının "çirkin" bulabileceğine ihtimal veremiyorum:
görsel
bilerek "özel tasarım" bir scottish fold değil de default tekir kedi fotosu koydum ki önermem daha kolay genellenebilir olsun.
sahiden, bu suratı nasıl sevmeyebiliyorsunuz? sebepleri olan bi anlatabilir mi hele?
kediyi sevmemek, kedilerden nefret etmek gibi olaylara saygım var (anlayamasam bile) ancak bunların kedilerin fiziksel görüntüsü ile ilgili olduğuna inanamıyorum, inandırabilecek bir argüman olduğunu da sanmıyorum.
sevmeyen kedinin hoyratlığını sevmez, çağrıldığında değil de kafasına estiğinde yanaşmasındaki s*klemezliğini sevmez, tüy dökmesini sevmez falan ve evet, bir noktaya kadar anlarım bunları. gelgelelim şu suratı, doğduğu günden beri beton duvarların arasında haftada bir çiğ etle beslenmiş ve kırbaçla terbiye edilmiş talihsiz ruhlar hariç herhangi bir insanın estetik algısının "çirkin" bulabileceğine ihtimal veremiyorum:
görsel
bilerek "özel tasarım" bir scottish fold değil de default tekir kedi fotosu koydum ki önermem daha kolay genellenebilir olsun.
sahiden, bu suratı nasıl sevmeyebiliyorsunuz? sebepleri olan bi anlatabilir mi hele?
Uzaylı olduğuna inandığım dört ayaklı hayvan.
(bkz: kediler sıvıdır.
kesin bilgidir.
ha bir de uzaylı olabilirler.
kesin bilgidir.
ha bir de uzaylı olabilirler.
avcı kedinin fark edilince verdiği tepki
bir antidepresan.
görsel
Sizi gogol ile tanıştırayım.
Sizi gogol ile tanıştırayım.
çok tüy döken bir yaratık.
yüce vaaz verenimiz, ayda binlerce lira kazanan, ramazanda ekranda beliriveren, Nihat abimizin de dediği gibi,
"Kediler necistir. "
Yalnız Kediler gerçekten temiz hayvanlardır. Temiz su bulunamaması durumunda, onların artığı olan su ile abdest bile alınabilir.
"Kediler necistir. "
Yalnız Kediler gerçekten temiz hayvanlardır. Temiz su bulunamaması durumunda, onların artığı olan su ile abdest bile alınabilir.
cücesi de varmış, komşum söyledi.
Başta evebeynler olmak üzere herkesin en azından bir defa sahiplenmesi gereken hayvan. Kişiye müthiş bir sorumluluk bilinci vermesinin yanında kötü günlerinde tam bir dert ortağı olabilirler. Özellikle çocuk sahibi olacaklar ya da olmak isteyenler için güzel bir ön alıştırma olur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar