/212
Sevmesi, kovalaması çok zevkli olan tür.
görsel
görsel

Bak siyah olan erkek adı Mestan, sarı olan balkız dişi, olgun erkeklerden hoşlanıyor 1 yaşındaki kediyle birleşmemişti mesela, mestan 4 yaşındaydı. Mestandaki bakışlara bak amına koduğumun ibnesi, git de şunu bi sikim gibi bakıyor aynı. Netekim gittim mestan ilk kez o gün şaaaptı balkızı.

Yaklaşık 2 ay sonra da balkız bunları doğurdu. Baba siyah ana sarı ama 3 yavru sapsarı, sen ne baskın bir karıymışsın beee balkız. Sabah 6:45 de yatağımda doğdu bunlar, o gün işten izin aldıydım amk hahahahaha.

Çok anım var bu şerefsizlerle.

Edit : olum valla yatağımda doğdular lan, imamda yalan olur bizde olmaz amk.
görsel
her sabah 7 sularında işe giderken gördüğüm sürekli deli gibi sağa sola koşup oynayan hayvan türü. o saatlerde acayip enerjik oluyorlar.
kediye yalaka diyen, köpeğe ne der merak ederim?özgürlüğün, zerafetin timsali, true neutral hayvanlar...
görsel
ipne gibim puşt gibim bir hayvan.
görsel
görsel
Kedi filtresine kedilerin tepkileri

(video artık mevcut değil)
görsel
görsel
bir zeytinin peşinde kendini perişan etti yavrum. deli bu çocuk.
Ya şöyle bir kedim olsa varya her saniye gülerim.
tilkiden sonra en sevdiğim hayvandır kedi o tatlı tüylü yanakları bile sevilmeye değer.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
(video artık mevcut değil)
Çok uğraşmama rağmen Asla bir köpek kadar sevemediğim, sevemeyeceğim varlık. Ne kadar sevimli olsa da bir türlü kanım ısınamıyor.
Bende öyle valla.
(bkz: miyav bin Ebu tekir)
Şerefsiz bugün evden kaçtı. Tam 7 saat sonra eve geldi. Direkt mama kabına gitti sonra da götünü dönüp uyudu. Benimle artık hiç ilgilenmiyor. Oysa ki ben ona saçımı süpürge etmiştim!
görsel
Evin neşesidir.
tatlı mı tatlı pofuduk tüylü hayvanlardır. özellikle yanlız yaşıyan insanlar için çok güzel arkadaş olabilirler.
görsel
görsel
görsel
köpeksever biri olsamda kedilerin yeri ayrıdır haylaz olmalarının dışında kediler çok iyi dosttur.
çok sevimli bir heyvan mına kodumunu ya..
© copyright 2005 - 2026