bugün
- şiir yazan erkek16
- çağla idi19
- sözlükteki flört listem8
- aynı anda iki kişiye aşık olmak13
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz12
- modacıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı8
- sözlüğe mesaj yazar gibi entry giren tipler9
- çok bekar olan sözlük kızı6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak9
- sözlük kızlarının siteye fotoğraf atması18
- sarapci koala hatayi29
- sözlükte cilveleşen yazarlara eksi oy vermek6
- arkadaşlar özür dilerim11
- neden bu kadar kişi online5
- traveler vs iock6
- beni linç ettiler abi6
- sevişmek istenen ünlüler7
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri22
- sözlükteki linç kültürü5
- sevgi yeter mi3
- 8 milyar insan aynı anda osurursa ne olur6
- köfteci yusuf5
- beybi leydi seksiliği6
- politize olmuş sözlük erkeği5
- fusya semsiyeli yabanci7
- sürekli sözlük içi başlıklara yazıp forum yapmak3
- doblolu enişte4
- kanka ayağı gt ayağı gibi takılan sözlük yazarı3
- ay takvimine göre konserve yapmak10
- kadınları susturmanın en iyi yolu7
- karşı cinse sorulan sorular8
- true neden sevilmiyor sorunsalı28
- konyalıyım ayağına kız tavlayan sözlük yazarı3
- gocu abi7
- ölmeden önce kimlerle beraberseniz6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar3
- babaların sorduğu ilginç sorular10
- sözlüğe kız erkek tavlamak için gelen tipler3
- başım ağrıyor2
- kafaya sıkmak2
- sözlük yazarlarının normal kombinleri12
- bu başlık altında saçmalıyoruz7
- viski kola15
- bulgur pilavı ve yoğurt3
- şaka yapıyorum ama kızmıyorsun di mi3
- politize politize bakmak3
- orman meyveli içecek içen erkek7
- hava soğudu ulan11
- kurtuluş savaşı2
- uludağ sözlüğe darbe4
Bir zooey deschanel a benzer ama daha güzeldir evet waking up in vegas klibinde görebilirsiniz.
yerine göre bir çift meme,yerine göre bir çift göz,yerine göre bir çift bacaktır.
ilk gördüğümde en az 35 var demiştim daha küçük olduğuna hala inanamıyorum.roar şarkısı güzeldir.
kambur, bildiğin kambur. sanırım küçükken tutucu bir mahallede yetişmiş. göğüslerinin çıkmaması için de annesi tarafından sürekli kambur otur diye uyarılmış. yoksa o hörgüçlerin başka bir anlamı olamaz.
Dark horse klibinde iliminuti nin a. Koymuştur.
"Dark horse" ile yine kalpleri fethetmiştir.
(bkz: of be!)
acayip memeli kadın.
memeleri emilesi şarkıcı.
one of the boys albümünü çok çok sevdiğim ancak bir da öyle şarkılar yapmayacağını bilerek hüzünlendiğim bayan şarkıcı.
google'da "katy perry's boyfriend" diye aratacaktım. "katy perry's boyfriend list" diye öneri çıktı altta. listesinden kime ne onu da merak etmişliğim vardır. *
google'da "katy perry's boyfriend" diye aratacaktım. "katy perry's boyfriend list" diye öneri çıktı altta. listesinden kime ne onu da merak etmişliğim vardır. *
(bkz: bayan meme)
An itibariyle uludag galeride 360 küsur fotosu bulunan güzel gözlü kız.
Makyajsız gezmemesi gereken ünlüdür.
sanıyorum amerikanın demet akalını. ayırca kliplerinde kullandığı bilgisayar efektlerini az daha kassa avatar çekecek kadın. yine de seviyoruz roar ve dark horse özellikle iyidir.
geçenlerde bir illuminati sorusuna kendisi:
- o da ne bir kulüp mü? adını çok duydum, araştırdım ama öyle bir kulüp bulamadım.
şeklinde cevap verdi. baya dalga geçti bizimle princess.
- o da ne bir kulüp mü? adını çok duydum, araştırdım ama öyle bir kulüp bulamadım.
şeklinde cevap verdi. baya dalga geçti bizimle princess.
Yasina gore tatli biridir. Prism miydi ne o albumuyle meshur olmus sanatcidir. Yanliz Dark Horse sarkisi cok misirli olmustur. Biraz Turksel olsa iyi olurdu.
gagayı fena tokatlayarak tahtını kapmıştır , helali hoş olsun diyim .
teenage dream and hot n cold adlı iki şarkısı arşivimde hatrı sayılır derecede önemli bir yeri vardır .
çok sempatik ve sevimli sarkicidir.
Cok tatlisin ya seni s*kerim soylemine tipatip uyan sarkici. O verir mi bilemem.
Bir röportajında "Bir gece uzandım ve ayaklarıma doğru baktım. Tanrı'ya dua ettim. 'Lütfen Tanrı'm bana o kadar iri göğüsler ver ki baktığımda ayaklarımı göremeyeyim.' Tanrı dualarımı kabul etti. " diye konuşan şarkıcı. Eğer gerçekten göğüslerini bu duaya borçluysa gerçekten tanrının sevdiği bir kulmuş. Benim içinse en tatlı şarkıları yapan güzel fizikli güçlü sesli kadındır.
orusbu çocukları bir bunun hesabını patlatamadı ya ona yanıyorum.
dünya üzerindeki en seksi hatunlardan biri.
dünya üzerindeki en seksi hatunlardan biri.
ünlü olarak beğendiğim tek insanüstü varlık. gerçekten eski eşi haklı diyor insan.
Şarkılarını severim, dinlerim çok da güzel falan.
Mtvde bi programda makyajsız haline rastladığımda hayal kırıklığına uğramıştım ama. O da sabah uyandığında aynaya bakmak bile istemiyormuş. Eski eşi onun hakkında "seksten soğudum" demişti zamanında. Hey gidi katy hakediyor musun halbuki güzel kadın valla..
Mtvde bi programda makyajsız haline rastladığımda hayal kırıklığına uğramıştım ama. O da sabah uyandığında aynaya bakmak bile istemiyormuş. Eski eşi onun hakkında "seksten soğudum" demişti zamanında. Hey gidi katy hakediyor musun halbuki güzel kadın valla..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar