bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek7
- 9 eylül izmir in kurtuluşu4
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- şönt baca3
- gebze yi gebze yapan şeyler5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- spora başladım5
- at eti yemek5
- uyudun mu11
- sözlüğün en kültürlü yazarı3
- günün sözü5
- sabahları nefret edilen şeyler2
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- özgüven5
- hayattan beklentiler7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- patso4
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- 81 ilde sığınak yapılması7
- tavuğun neden kanatları var11
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- s'i l v'e r m'i s t35
- uludağ sözlük size ne kattı27
- sinek as6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- gocu34
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- queen ravennadan mesaj var11
- taliban7
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
entry'ler (49)
birçok kişinin eninde sonunda hayatının bir evresinde sardıracağına inandığım dizilerdir.
ah ne çektim kopabilmek için. hayatları rüya gibi. yok müzik grupları yok sürekli çalışan sosyal insanlar falan, her izledikten sonra yaşadığım yere bakıp iç geçiriyordum. bıraktım, bitti, artık görüşmüyoruz.
ah ne çektim kopabilmek için. hayatları rüya gibi. yok müzik grupları yok sürekli çalışan sosyal insanlar falan, her izledikten sonra yaşadığım yere bakıp iç geçiriyordum. bıraktım, bitti, artık görüşmüyoruz.
hatırlamamaktır. (bkz: can t remember to forget you)
56'da 50 yapmayı hedeflediğim beni feci strese sokan sınavdır. *
toplum olamamak.
isminin içinde "el" geçtiğini yeni farkettiğim ünlü. el, vay be.
çok özlüyorum ama bunu ona söyleyince "ilgilenemiyorum, zaman ayıramıyorum" diye üzülüyor. özlüyorum sözlük, çok özlüyorum. whatsappta saçmalayabilen, el ele diz dize olan sevgilileri kıskanıyorum. sesini benden çok duyan her insanı kıskanıyorum. onu üzdükleri zaman çok üzülüyorum. of sözlük of.
aslan - kova.
insan içine çıktığında farklı bir oluşum gibi hissetmemeyi dilemektir.
hayatında neler olduğunu öğrendiğim, düşüncelerini, okuduğu kitapları ya da fikirlerini heyecanla anlatırken dinlediğim, o güzel sesini aklıma kazıdığım her an.
kova burcudur. felsefe ile uğraşırlar, bolca düşünürler, zamanı öğrenmek ve kendilerini geliştirmek için kullanırlar falan.
tabi tanıdığım sadece bir kova burcu insan var hepsini onda genelledim ama biliyorum zeki yani.
tabi tanıdığım sadece bir kova burcu insan var hepsini onda genelledim ama biliyorum zeki yani.
nedenini anlamadığım olaydır.
mika - blue eyes.
ona hitaben yazdığınız kısa ama öz sözlerden oluşan, dünyada sadece bir tek ve ona özel olan kapağını sizin yaptığınız ve herhangi bir matbaada bastırdığınız ince bir kitap.
edit: yazıcıdan çıkarsanız bile olur.
edit: yazıcıdan çıkarsanız bile olur.
en ufak yenebilitesi olan şeyler hariç, diğer şeylerdir. (kağıt, tahta, toprak)
açlıktan ölüyorsam pek bir seçme şansım olduğunu düşünmüyorum. ne yani önümde hiç sevmediğim pırasa yemeği falan var, açlıktan ölüyorum ama "ıyy ben pırasa yemem kiieeeğ" dersem çok saçma bir hareket olmaz mı? *
açlıktan ölüyorsam pek bir seçme şansım olduğunu düşünmüyorum. ne yani önümde hiç sevmediğim pırasa yemeği falan var, açlıktan ölüyorum ama "ıyy ben pırasa yemem kiieeeğ" dersem çok saçma bir hareket olmaz mı? *
arasında "sen benim gözümde hala 18'sin..." notu olan bir kitap.
haber sunarken karşısındakini okuduğu sürece harika olan ancak ne zaman yorum yapmaya çalışsa kilitlenen hatta iki lafı bir araya getiremeyen bayan spikerdir.
"miraç kandilinizi ıı ııııı mübarek diliyorum ve haberimize ı ıı başlayalım diyorum ıı" benzeri bir şey söyledi az önce. yorum yapmasa, okusa tamam ama ne zaman "ben de fatih gibi bir şeyler söyleyeyim" diye yola çıksa "ıı ııı ıı" oluyor ekranda biz geriliyoruz.
illa yorum yapacaksa da yorumlarını önceden belirleyip ekrandan okumasını öneririm.
"miraç kandilinizi ıı ııııı mübarek diliyorum ve haberimize ı ıı başlayalım diyorum ıı" benzeri bir şey söyledi az önce. yorum yapmasa, okusa tamam ama ne zaman "ben de fatih gibi bir şeyler söyleyeyim" diye yola çıksa "ıı ııı ıı" oluyor ekranda biz geriliyoruz.
illa yorum yapacaksa da yorumlarını önceden belirleyip ekrandan okumasını öneririm.
lys matematik-geometri sınavından bir gün sonradır.
sandalyede entry okurken ayağını sallamak.