/60
Birinin diğerini iğnelemesi durumunda aldığı "cuk oturan" cevaplardır.

ingiliz lordu Atatürk'ün daveti üzerine istanbul'a gelir. ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan Türk elindeki tepsiyi devirir. Herkes büyük bir şaşkınlık içinde kalmıştır ve Atatürk'ün ne tepki vereceği beklerken, Atatürk ingiliz lorduna dönerek:
"Halkım herşeyi becerebiliyor da, bir tek uşaklığı beceremiyor."
-korkarım bunu söylersem seni öldürmek zorunda kalacağım.

(bkz: efsane amerikan replikleri)
' ısıracak köpek havlamaz '
Gözleri kısıp sesi kalınlaştırarak verilen cevaplardır en nihayetinde. Ardından cendere falan çalar

(bkz: Polat Alemdar)
sayın bakan dönek sözünden ne anlıyorsunuz?
-Ben sosyal demokrasi, sosyal adalet, milli irade gibi kavramları kullanıp da sonra milli iradenin seçtikleriyle baş edemeyeceklerini gördükleri zaman postal sesinden umut bekleyen demokrasi düşmanlarını anlıyorum
(ertuğrul günay)
* matmazel: istemeden size zarar verdiysem özür dilerim bihter hanım.
bihter: merak etmeyin matmazel siz bana bilerek ya da bilmeyerek herhangi bir zarar veremezsiniz. *
+kendini bi bok mu sanıyosun lan?
-evet kendimi bi bok sanıyorum var mı lan diyeceğin?
+kendini bi bok sanıyorsan emin ol öylesindir.
sınavdan 100 üzerinden 5 alındığını öğrendikten sonra allak bullak,daha ne olduğunu idrak edememiş bir halde sınıfın sürekli top çeken öğrencisi ile konuşulmaktadır,

-abi allahaşkına,sen bir sınavdan 5 alsan ne yapardın,herhalde tüm dünyayla iletişimini keser,inzivaya çekilir,yemez içmez tam gaz finale çalışırdın...

-ahahaaa canım benim,ben bir sınavdan 5 aldıysam eğer o sınavın ortalaması 1 çıkmış demektir...

-saygılar abi....
birkaç sene önce beşiktaş boluspor maçı hakem beşiktaş'ın 2 net golünü vermiyor bolu'ya saçma bir penaltı veriyor.beşiktaşlılar çıldırmış vaziyette boluspor 2.golü de atıyor.metin tekin santrayı yapmıyor.hakem metin'e: "metin neden başlamıyosun, bak kart çıkartırım" der.metin cevap verir: "hocam sahanıza geçin de başlayalım"
- : gelmiyormusun sen şimdi ?
+ : ya canım kusura bakma özür dilerm bıdı bıdı..
- : gelmemen önemli değil, gelsen önemli olurdu.
+ : hönk
+3414 numaralı arkadaş 'FF'
-sahi;yaz okulu mu dedi dilinizin ucu, dininiz imanınız para olmuş sevgili hocam, yaşınıza,dolayısıyla huysuzlugunuza verıyorum butun bu bilinçsizliği..! heyyyy hoccaaa sana dıyorum sana!
+eşşeği bağlasalar mezun olur buradan.
-seni çözmemişler hoca olmuşsun heralde.
- abi itfaiyeler niye kırmızı ?
- o kadar hortum sana da girse sende kızarırsın.
+nasılsın?
-iyi olmak için tüm imkanlarımı zorluyorum

(bkz: küçük iskender)
(bkz: galileonun pergeli)
+abi ayağıma basıyosun
-ben ayağa basmam bazı ayaklar alta girer *
-bilgisayarımın monitörü bozuldu.
+orjin sür geçsin!?
Öğretmen:Seni arıyorum neden yanıma gelmedin?
Öğrenci:Sen neden benim yanıma gelmedin?

Hocayı dumur etmiştir tüm sınıf kopmuştur ancak bu show 5 dk sürmüş ardından 2 dönemlik disiplin cezası sicilinizde yerini almıştır...
?- nası karizmatik olunur ya??
+- karizma, belki de karizmatik olmaya kasmamaktan geçiyordur.
kız -salih eşeğin amına su kaçırdın ama haaa.
erkek- hani sen eşek değildin.
dersle alakası olmayan, konuşan öğrenciye hoca döner:

-evladım! söyle bakalım son kurduğum cümle neydi?
+''evladım! söyle bakalım son kurduğum cümle neydi?'' ydi hocam.

sınıf iptal.
+neden?
-çünkü eşeğin zikinden dolayı.
kendisini* kastederek "futbol oynamamış birinin bazı şeyleri anlamasını beklememek lazım" diyen bologna teknik direktörü mihajlovic'e, jose mourinho'nun verdiği cevap;

- jokey olmak için önce at olmak mı gerekir?
durmadan borç alınan birine durmadan borç alan birinin sorusu :
- naber
+ param yok.
+hacı iddaa sonuçlarına bakıcam da göremedim, yetişemiyorum ekrana. ne yazıyo, kaç kaç durum?
-bakıyım... 2-1 olmuş.
+sağol hacı ya göremedim ben.
-ne demek olum. bi gün benim de bi şeyim yere düşer, sen alır bana verirsin.*
Çocuk: Cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor. size göre sizin karizmanız var mı? Eğer varsa kaç cm?
Cem Yılmaz: Valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir. Sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar.
© copyright 2005 - 2026