bugün
- online yazar sayısında azalma2
- 30 ağustos zafer bayramı5
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- gebze fm3
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı24
- güne bir atatürk sözü bırak2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- 30 ağustos kurtuluş savaşı'nın sonu2
- sarapci koala73
- rafael leao31
- salih mirzabeyoğlu5
- sözlük yazarlarının nahları9
- ben geldim naneler8
- büyük taarruz4
- arkadaşlar hesabı silicem14
- antipanik12
- aleksey batrakov9
- menzil cemaati ne üretiyor7
- tai lung36
- günün sözü24
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- para harcamayı sever misiniz6
- fenerbahçe23
- velvet23
- legacy kod2
- alevilerin atatürk sevgisinin abartılması4
- türkiye ekonomide çin'i örnek almalıdır7
- bir şey soracağım5
- radyo mavi2
- melih gökçek6
- cem yılmaz'ın kalp krizi geçirmesi3
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- türkiye18
- hayatı dar eden aile4
- galatasaray8
- ülke batsa diye hergün dua eden kemalist7
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi24
- futbol9
- birader bay beyler3
- türkler ve çinliler iki süper güç olacak7
- mesih gelse kimsenin inanmayacak olması6
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- kapadokya27
- ateistlerin yaşama amacı28
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı7
- s'i l v'e r m'i s t4
- kendin hakkında bir gerçek bırak3
- deccal7
paylaştığı her fotoda erkeklerden hakaret işitmesine rağmen hala sözlük ve instagram arasındaki farkı çözememiş olan kezban bacımız. kadraja memeleri sokucam diye öyle bir uğraşıyor ki,, offf yani...
Sempatik hoş sohbet bir fıstıktır kendisi. Tanımayan ibnemsi çocuklar yargılamasın.
böyle ben bunun burnunu sıkıp küçük kurbam küçük kurbam kuyruğun nerede kuvak vak vak ku vak vak diyerek sevmek istiyorum.
böyle ben bunun burnunu sıkıp küçük kurbam küçük kurbam kuyruğun nerede kuvak vak vak ku vak vak diyerek sevmek istiyorum.
ibnemsiler, lütfen.
not: yooo refere etmiyom.
not: yooo refere etmiyom.
(#26157034) kendisini aydın diye tanıtan biri, ne diyeyim ki yani. bir murat bardakçı mıdır, bir ilber ortaylı mıdır, bir hasan aydın mıdır, bir caner taslaman mıdır, bir sevan nişanyan mıdır...
neyi, kimi, ne ile aydınlatmıştır da kendisine entelektüel diyor?
fular hediye etmek istiyorum kendisine, boynuna dolayıp rahatça cafe ortamlarında aydın ayaklarına takılabilir. küçümsemek, kırmak istemiyorum. insanların adının altına entry girmem, ama olmadı.
neyi, kimi, ne ile aydınlatmıştır da kendisine entelektüel diyor?
fular hediye etmek istiyorum kendisine, boynuna dolayıp rahatça cafe ortamlarında aydın ayaklarına takılabilir. küçümsemek, kırmak istemiyorum. insanların adının altına entry girmem, ama olmadı.
daha önce hiç sevgili olmamış bi kaç dağ trollunun bu yazara güzel demesiyle ciddi ciddi kendini güzel sanan boş konuşan fotoğraflarını alakalı alakasız her başlığa atan milleti küçük görüp egosunu tatmin eden noob.
ilgi görmek istiyor yazarı.
kendisinin dün üzerine fazla gittiğimi farkettigim yazar kişisi. ilgi açlığı midir nedir bilmiyorum ama bir an önce kendisini duzeltmesini temenni ettiğim yazardir.
kaynağı ya da sahibi kim olduğu belli olmayan fotoğraflar yükleyen harun abimizdir. ilgi açlığı falan hikaye, eğlence peşinde koşmakta ve istediğini elde etmektedir. mesela ben de şu an bu entryi onun nickaltına girerek katkıda bulunmaktayım.
--spoiler--
attığı teşhir nitelikli fotoğraflara bakarken, kendisini hunharca, hoyratça, delice sikmek için yarrağını avuçlayıp " şunun amına kol gibi girsem de çekip çıkarsam şu bataklıktan " düşünceleriyle arz-ı endam eden sözlük yazarlarının bilincinde olan süs aleti.
--spoiler--
bu entrylerin, bu entryi yazabilen terbiyesiz yazarların, bu entrylere ve kendisine izin veren moderatörlerin içinde fazla sırıtmayan yazar bozmasıdır. herkes öyle güzel bir uyum içinde ki...
attığı teşhir nitelikli fotoğraflara bakarken, kendisini hunharca, hoyratça, delice sikmek için yarrağını avuçlayıp " şunun amına kol gibi girsem de çekip çıkarsam şu bataklıktan " düşünceleriyle arz-ı endam eden sözlük yazarlarının bilincinde olan süs aleti.
--spoiler--
bu entrylerin, bu entryi yazabilen terbiyesiz yazarların, bu entrylere ve kendisine izin veren moderatörlerin içinde fazla sırıtmayan yazar bozmasıdır. herkes öyle güzel bir uyum içinde ki...
sadece fotoğraf paylaşıyor olması birilerine esaslı batmış.
konu fotoğraf olsa ondan önce sbag var. o eleştirilir. ama konu kıskançlık ve fesatlık.
bu kız kadar cesur, güzel ve insan olsaydınız onun arkadaşlığını yaşamak için can atardınız. önce birini tanıyın sonra bok atmaya çalışın.
konu fotoğraf olsa ondan önce sbag var. o eleştirilir. ama konu kıskançlık ve fesatlık.
bu kız kadar cesur, güzel ve insan olsaydınız onun arkadaşlığını yaşamak için can atardınız. önce birini tanıyın sonra bok atmaya çalışın.
demin beraber yaptigimiz eylemdir .ben sakallarimi kopuklerken oda kollarini kopukluyordu yuzume su sicratarak kopuklerimi dagitti daha sonra oda yuzune surdu beraber sakal trasi olduk simdi tras kolonyasi surucez.
not:o surucek ben surmem.
not:o surucek ben surmem.
dudu peri, olive oly ve soonlight monata tarafından 3lü ittifakla karşısına geçilmiş zeki, güzel ve kaliteli bir yazar.
her şeyden ziyade onun bir troll olduğunu unutmamak lazım. fakat birtakım über kezbanlar kendisinin dahesını ve cesaretini çekemeyip, tek başına karşısına çıkamayacak kadar korkak oldukları için gruplaşmıştır. bu, o'nun ne kadar güçlü olduğunu göstermeye yetip artmıştır. düşünsenize, sadece bir kadın ve karşısına dizilen üç idiot.
bu gece yaptıkları güçler birliğiyle güçsüzlüklerini gözler önüne sermişlerdir.
tüm bunlara göz yumayım diyorum, özel mesaj atıp kendisi hakkındaki olumlu düşüncelerimi olumsuza çevirmek için ikna çabalarına giriyorlar.
evet, bizzatihi özel mesajdan "onun tarafında olma, onun hakkını savunma, yalnız bırakalım" tarzında mesajlar alıyorum. ne kadar acınası!
bir kadın 3 şahsı hiçbir sözlü iletişim kurmadan mahvetti. tekrar saygımı kazandı.
bu tür aptallar ise hayatlarında tanımadıkları bir "insan" için "orospu, kevaşe" demekten öteye gidemez.
çünkü hırsız etrafındakileri hırsız olarak görür.
ve tek korkuları ilgiyi kaybedeceklerini hissetmiş olmaları. yazık size. böyle değerli bir insanı tanıyamadan kirli ellerinizle işaret edip, sonra onun umurunda bile olmadan hayatından çıkıp gideceksiniz...
her şeyden ziyade onun bir troll olduğunu unutmamak lazım. fakat birtakım über kezbanlar kendisinin dahesını ve cesaretini çekemeyip, tek başına karşısına çıkamayacak kadar korkak oldukları için gruplaşmıştır. bu, o'nun ne kadar güçlü olduğunu göstermeye yetip artmıştır. düşünsenize, sadece bir kadın ve karşısına dizilen üç idiot.
bu gece yaptıkları güçler birliğiyle güçsüzlüklerini gözler önüne sermişlerdir.
tüm bunlara göz yumayım diyorum, özel mesaj atıp kendisi hakkındaki olumlu düşüncelerimi olumsuza çevirmek için ikna çabalarına giriyorlar.
evet, bizzatihi özel mesajdan "onun tarafında olma, onun hakkını savunma, yalnız bırakalım" tarzında mesajlar alıyorum. ne kadar acınası!
bir kadın 3 şahsı hiçbir sözlü iletişim kurmadan mahvetti. tekrar saygımı kazandı.
bu tür aptallar ise hayatlarında tanımadıkları bir "insan" için "orospu, kevaşe" demekten öteye gidemez.
çünkü hırsız etrafındakileri hırsız olarak görür.
ve tek korkuları ilgiyi kaybedeceklerini hissetmiş olmaları. yazık size. böyle değerli bir insanı tanıyamadan kirli ellerinizle işaret edip, sonra onun umurunda bile olmadan hayatından çıkıp gideceksiniz...
foto paylaşmaya çok meraklı ise özele gelsin bende foto paylaşayım, çok ayrıcalıklı bişey değil yani foto paylaşmak.
Ayy canım çaylak olmus yazarı.
Memeler işe yaramadı bu sefer.
Memeler işe yaramadı bu sefer.
dudu dudu dillime yamuk yapmayı aklından bile geçirmemesi gereken yazar. inşallah silik olur.
hayat senin derdin ne benim dudu dillimle he söylesene derdin ne?
hayat senin derdin ne benim dudu dillimle he söylesene derdin ne?
çirkin bir kız değildir ama sandığı kadar ahım şahım bir güzelliği yoktur kendisinin.
caylak olmus kezban. ılgı cekmek ıcın orasını burasını acıp fotograf olarak eklıyordu gorsellere. ınsan hıc ılgı cekmek ıcın orasını burasını acar mı be.
bır kac yorum ıcın orasını burasını cekıp fotografını koyan namuslu bacımızdır.
uzun zaman sonra sözlüğe girdim sol frame de nickini görünce neye uğradığımı şaşırdım. sözlükten tanışmıştık kaç sene oldu hatırlamıyorum. uzun uzun konuşmuştuk bir süre telefondan sonra ayrı şehirler olduğundan görüşemedik koptu gitti. böyle biri değildi ne yaşadı da bu hale geldi gerçekten merak ediyorum. hayat çok garip.
kendısıne uzuldugum kızdır. vucudunu ıfsa edıp trolluk yapmaya calısıyor. baskaları buna namussuzluk der ama ben demeyecegım sılınmesın enrtry. Yazık ya genclıge yazık, ılgı cekmek ıcın bu yapılır mı be.
instagramda kendisinden çok var. Hem de güzellerinden var. 5mp telefon kamerasıyla kendisini çekip durmasın lütfen. Güzel olsa neyse o da yok. Meme diyip duruyor ortada meme de yok. Memenin çatalı bile yok.
---silinmeyi istemiş--- yazar aa...
şimdiye kadar pek güzel fotoğrafını göremedik.
karanlıkta çektiği fotoğraflarda güzel çıkarmış aslında.
not: zifiri karanlık olacak ama.
şimdiye kadar pek güzel fotoğrafını göremedik.
karanlıkta çektiği fotoğraflarda güzel çıkarmış aslında.
not: zifiri karanlık olacak ama.
silik olmuş yazar. demek ki gururu varmış bırakmıs sözlügü. Bunca yaptıklarını ben yapsam sonra boyle elestırılsem sehır degıstırırdım vesselam.
benim gozumde kendisi pavlov'du.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar