bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- oğuz çetin2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- kızla konuşmaya çalışmak3
- evrene bir mesaj bırak7
- bir daha doğmayacak olmak5
- linkedin6
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj5
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- şu anda ne yapıyorsun19
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak2
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- yunan kültürü vs türk kültürü2
- bugün ne yedin10
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- muhafazeküler4
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kilo verdiren gıda4
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- 30 lu yaşlar14
- 2026 dünya kupası13
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- org vs synthesizer4
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- bir gün ölecek olmak6
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- güne bir şarkı bırak14
- kemal derviş5
- en iyi terapi6
- macbook neo2
- en iyi yanık kremi5
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- nagihan'a üzülmek2
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
hakkında uzun zaman entry girilmediğini görünce çok telaşlandığım, panik atak olduğum yazar. *
sol frame'e gelmekte facebook ile yarışan yazar *.
bugün kimse hakkında bir şey yazmadı tedirgin oldum birden...
bugün kimse hakkında bir şey yazmadı tedirgin oldum birden...
msn den bile olsa böyle konuşup sohbet etmekten çok hoşuma giden bir yazardır.
facebook grupçusu. her gün birer ikişer grup kuruyor...
ama ne kadar talep var bu kadar arza, bilemem.
ama ne kadar talep var bu kadar arza, bilemem.
(bkz: #2854777)
süpürge gibi saçlarıyla, çöp kadar kollarıyla , iskeletor gibi yüzüyle güzel olduğunu iddia eden yazar. * (bkz: aynanın cadının yüzüne gerçekleri söylemesi)
süpürge gibi saçlarıyla, çöp kadar kollarıyla , iskeletor gibi yüzüyle güzel olduğunu iddia eden yazar. * (bkz: aynanın cadının yüzüne gerçekleri söylemesi)
pazartesi gününden itibaren sözlüğü rahat bırakacağını bildiren bünye. uludağ'da kaybolup bir köşede donmasını umuyoruz.
yazdıklarına bakmayın; görebilecekleriniz ancak size sunmak istedikleri ile sınırlı kalabileceği için yanılırsınız hakkında. sevilmeyi hak edendir.
edit: azimle eksilemişler. azimle sevmeye devam ediyorum.
edit: azimle eksilemişler. azimle sevmeye devam ediyorum.
solframede nickini görünce nasıl oldu da dağdan sağ döndü sorusunu akıllara getiren yazar olmuştur. ancak kendisinden hala haber alınamamıştır.
en son 23.01.2008 ve 20:57 de kendi başlığına girdiği entry den sonra sözlüğe uğramamış yazar. nerelerdedir merak etmekteyim. umarım sağlığı sihhati yerindedir.
tekrar bu semalarda gorunene degin uludag sozluk'e ugramayacagim kisi. gurultusu basimi agritan bir selale gibi akmakta burasi; ne atsan alip goturuyor. onun icin onemli seylerini atamiyorsun.
dağdan inen yazar.
-sıçarım onun ağzına,
+ama o senin 'karın' babacım, hem benim de annem deme öyle şeyler. çocukluk bunalımı
+ama o senin 'karın' babacım, hem benim de annem deme öyle şeyler. çocukluk bunalımı
ayar vermeye çalıştığı zaman mevcut girişimini ayar vermeye çalıştığı yazara özel mesaj olarak bildirme gereksinimi duyan yazar. *
bugün varlığından kesin şüphe duyarken gördüğümüzü sandığımız sanrı.
olay şöyle cereyan etmiştir:
çok değerli puandorg ve ben bakırköy'de sedirlerin orada geyik çevirmekte ve meyve suyu içmekteyizdir. muhabbetin en koyu yerinde bir kadın belirdi. yavaşça yaklaştı bize. elinde sarı bir kart, omzunda bir çanta vardı. yavaşça kartı önümüze koydu. üzerinde sağır olduğunu falan filan yazıyordu. anahtarlık ve nazar boncuğu satıyordu. puan'ın en temiz duygularından yararlanarak ona bir anahtarlık kitledi. ben? bende bozuk yoktu zaten. bunu puan'a söyledim, olsa bile yok diyecektim, çok önyargılıyımdır. neyse, efendime söyleyeyim başka bir masaya yavaşça ilerledi. kartı masaya bırakışını gördüm. ben puan ile iki kelam edip döndüm ki ortadan kaybolmuş!
bundan ekseriyetle o kadının aslında karin olduğunu anladık. tabi daha sonra bizi vurmak için çatılara mı çıktı diye çok bakındık ama ne biz bir şey gördük, ne bizi vuran oldu.
olay şöyle cereyan etmiştir:
çok değerli puandorg ve ben bakırköy'de sedirlerin orada geyik çevirmekte ve meyve suyu içmekteyizdir. muhabbetin en koyu yerinde bir kadın belirdi. yavaşça yaklaştı bize. elinde sarı bir kart, omzunda bir çanta vardı. yavaşça kartı önümüze koydu. üzerinde sağır olduğunu falan filan yazıyordu. anahtarlık ve nazar boncuğu satıyordu. puan'ın en temiz duygularından yararlanarak ona bir anahtarlık kitledi. ben? bende bozuk yoktu zaten. bunu puan'a söyledim, olsa bile yok diyecektim, çok önyargılıyımdır. neyse, efendime söyleyeyim başka bir masaya yavaşça ilerledi. kartı masaya bırakışını gördüm. ben puan ile iki kelam edip döndüm ki ortadan kaybolmuş!
bundan ekseriyetle o kadının aslında karin olduğunu anladık. tabi daha sonra bizi vurmak için çatılara mı çıktı diye çok bakındık ama ne biz bir şey gördük, ne bizi vuran oldu.
kaç zamandır gözükmeyen kapıcılar kralı. bir ara gazı geliyor ve sözlükte çıkarıyor tümünü. gazı geçince de kayboluyor.. ilginç vesselam..
dışarı çıkıp kırlarda bayırlarda dolaşmasını ve her açılan lost başlığına entry girmemesini salık verdiğim yazar.
entry ishali olmuş yazar. hangi başlığa baksam, muhakkak bir entrysini görüyorum.
kola iç, geçer.
kola iç, geçer.
güzel bir kadin ismi.
erkek yazardır. çünkü bir bayan yazarın bu derece kötü karması olamaz. sözlük kuralarına aykırı.
crystal castles ı bilmekle kalmayıp dinleyen, yeni gruplarda keşfettiğini söyleyen lakin hala benimle paylaşmamış insan . *
nickini ilk gördüğümde beni değişik düşüncelere sevketmiş yazardır.türkçe karakter olmadığından mıdır nedir yanlış algıladım nickini.aynısı mythbusters taki kari byron un üstünde kari yazılı t-shirt giydiğinde de olmuştu bana, türk sandım valla.
profesör oak'ın ete kemiğe bürünmüş hali olan yazardır. geçmişten gelen ender pokemon müptezellerindendir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar