bugün

/48
sevdik, bağrımıza bastık; çocukluk anılarımızdan bahsettik, hemen git sözlüğe reklam et di mi beni! ama ama ya*
the kenenin uğraşmaya bayıldığı, the kene yi kırmayıp suyuna giden, çok hoş bir yazar.*
bokunu yememesi sabahın erken saatlerinde olunduğunu gösteren kuş biçimi..
ev kedilerine olan düşmanlığından dolayı panter emel'e ispiyonlanması yakındır.
ay'ın en parlak halidir kendisi.okunulası,kafa dengi,yazılarıile keyif veren,konuşlası ve üstelik uçabilen yazardır...
silahı da vardır tahminimce,fazla gıpraşmayın vurar...*
saclarinin beyazina hasta oldugum, eriyip bittigim civanim.
LAFONTAiNE eserlerindeki kurnazlık timsali...
kravatlarina hasta oldugum, genc kizlarin hayali olgun erkek.
(bkz: seni istiyorum)
hos sohbetli, mizahi potansiyeli yuksek, saskin insanlara karsi ilginc bir yaklasimi olan entry makinasi buyuk.
benden de makara olduğunu öğrendiğim kişi
bu da devamı niteliginde:

Karga fındık getirdi
Fare yedi bitirdi
Onu tuttu bir kedi
Miyav dedi, av dedi
bu kadar entry girilmiş de kimsenın aklına gelmemis.

Karga karga gak dedi
Çık şu dala bak dedi
Çıktım baktım o dala
Bu karga ne budala
(bkz: karga vs arnold civardanegezer)
19 mayısta kemerde dalmayı planlarken bacağını düz yolda sakatlamış.ulan gitti ruz kızları diye hayıflanarak, başının üzerinde dolanan kara bulutlara anlam veremeyen bahtsız kahraman...
150-200 sene yaşayan kuş,ayrıca aptal fln değildir,en az çakal kadar akıllıdır
cümlede anlam konusunda başarısız bir yazar. zira ben ne diyorum o ne anlıyor. *
nasıl bu kadar popüler olduğunu anlamadığım sözlük yazarı..*
kişisel iletisine * "haberler iyi .. zalla konuştum sözlüün ismi karga sözlük olcak. 150 ytl verdim az diil..." yazan kendini beğenmiş yazar..* iyi voleybol oynar ama..*
laf anlamayan bir uuser.inatçı mı inatçı.benim diyorum,yar etmem diyorum anlamıyor.üzülüyorum kendi için.rüyanda görürsün liv'i ancak. * * *
"vay be zaman ne çabuk geçiyor, en son buraya yazı yazdığımda 1. sayfadaymışız, şimdi ise 9. sayfadayız. demek ki çok zaman geçmiş aradan. 8 sayfa sonra tekrar yazıyorum işte" diyerek satırlarıma başladığım başlık.
-son günlerde nedense pek bir ciddi entrylerini gördüğüm, kendisini kutladığım, aslında eski halini de sevdiğim ama bu yeni haline de alıştığım yazar.
-bu başlık sol framede görüldüğü zaman yine 1-2 entry girildiğine tanık olacağım, popüler ama mütevazi yazar.
kargalar ortalama 200-250 yil yasarlar
bu da sozlukte gelecek 200 yıl icerisinde kesin bir karganin bulunacagini ispatlar
deli. evet evet bildiğin deli.
sözlüğün sevilen yazarlardan. * istatistiklerde en çok beyan girilen yazar. ayrıca istatistikte 200 gözüküyor burda 199. * * *
bana ilk gammaz vukuatını yaşatmak yerine uyarmak için teveccüh gösteren yardımsever sözlük yazarıdır, heydir candır..
kendisini sözlük ahalisine sevdirmiş yazar.şimdi borç isteme kıvamını tutturmuştur.ya bozuk yok ondan...
© copyright 2005 - 2026