bugün
- hep kendini suçlamak10
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması3
- havalar da ısındı9
- son 20 yılın en gıcık lafı13
- sigarayı tersten yakmak4
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar5
- güne bir şarkı bırak6
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- türkçe ezana kuduran türk3
- yalnız yaşamak12
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek2
- araplaşmış türkler2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- sadece bayan entrylerini okumak5
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- ona bir şey söyle17
- çekyat kanepe kaplatma4
- vazgeçmek3
- uysaljakoben11
- superman rolünü oynayan kişiler2
- iyi bakalım4
- pizzanın kenarını yememek4
- hangi manifest kızısın8
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- wp hesabını silmek2
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- kız arkadaşının her bokuna karışan erkek2
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- herşeyi boş verip pastör olmak3
- hazır mantı4
- evlenmeyi başaramamış erkek5
- aipac'tan iran müzakelerinde israil saldırı hakkı2
- eşek sucuğu3
- kısa saçlı hatun çekiciliği7
- hayatımın özeti3
- en son ne aldınız5
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı9
- varoşluk göstergesi küçük detaylar5
- kahvede muhabbet etmek3
- namus takıntısı olan erkek17
- tanga neden giyilir11
yüzünün yarısı çürümüş diğer yarısı nispeten yüzüne bakılır halde olan kovboy bozuntusu kötü kahraman ve onun bulunduğu çizgi romanın adı. şu sıralar çekilen filmi 2010 yılında (amerika için 6 ağutos 2010) vizyona girecek. filmde Megan Fox da oynuyor.
dün izlediğim sadece seyirlik vasatı aşamamış western tarzı film.
sıradan bir film, bana ' wild wild west' ten esinlenerek çekilmiş gibi geldi. 10 üzerinden 6 puan verdim, hayrını görsünler.
josh brolin, john malkovich, megan fox gibi youncuların yer aldığı 2010 amerikan yapımı aksiyon, dram, gerilim, western türlerindeki filmdir. 81 dakika süresi var.
--spoiler--
efendim film jonah adlı bir adamın turnbull adlı bir adamdan öldürülen ailesinin intikamını almasını anlatıyor. aynı zamanda turnbull tarafından yavaşça ölmesi için direkt öldürülmeden ölüme terk edilmiş ama yolun yarısındsan dönmüştür. bu da ona tahtalıköy'e varanlarla konuşmasını sağlıyan bir özellik kazandırmış. sonrasında "yüce"* amerikan devleti de turnbull belasından kurtulmak için ödül avcılığı yapan kendisine teklif götürür. hex de da allah yarattı demez ve turnbull ile çetesini dut yemiş bülbüle çevirip, dünya'nın götünden kan alabilecek olan silahlarını da etkisiz hale getirir ki bu silahlar wild wild west adlı filmi çağrıştırır. filmin sonunda da "yüce" amerikan devleti'nin başkenti yıkılmaktan kurtulur ve 4 temmuz'u o etkisiz hale getirilen bombaların yarattığı ışık gösterisiyle (bir nevi kompela kııklı arkadaşımızın söyleyişiyle "havai fişek gösterisiyle") kutlarlar. biz de sümküre sümküre ağlayarak filmi damamlarız.
film vasatı aşamıyor. hatta beklentileri hesaba katarsak çok reril bir film ortaya çıkmış. jartiyerli megan fox'u john malkovich'i hesaba katmazsak elle tutulur hiçbirşeyi yok filmin.
kendisini, oyunculuk yeteneği olmadığı için, transformers'ta domalması,vücudu ve film'in görsel efektleri kurtarmıştı. ama bu film'de görsel efekt yok denecek kadar az. kendisi domalmıyor da. bir küçük robot ayağına yumulmuyor da. sadece jartiyerli ve ağzı açık bir şekilde dolaşıp, seksi pozlar verip bu açığını kapatıyor. yetiyor mu? benim için yetiyor***
john malkovich de öylesine oynamış gibi işte. pek bir numarası yoktu film'de. varsa da ben göremedim.
--spoiler--
bu iki isim için izleyecekseniz alın elinize çıtır çerez izleyin ama bu iki ismin olmadığı yerlerde iler sarmak zorunda kalacaksınız* o kadar da itin bir taraflarına da sokmamak lazım tabi. vasat bir film diyelim en fazla.
--spoiler--
efendim film jonah adlı bir adamın turnbull adlı bir adamdan öldürülen ailesinin intikamını almasını anlatıyor. aynı zamanda turnbull tarafından yavaşça ölmesi için direkt öldürülmeden ölüme terk edilmiş ama yolun yarısındsan dönmüştür. bu da ona tahtalıköy'e varanlarla konuşmasını sağlıyan bir özellik kazandırmış. sonrasında "yüce"* amerikan devleti de turnbull belasından kurtulmak için ödül avcılığı yapan kendisine teklif götürür. hex de da allah yarattı demez ve turnbull ile çetesini dut yemiş bülbüle çevirip, dünya'nın götünden kan alabilecek olan silahlarını da etkisiz hale getirir ki bu silahlar wild wild west adlı filmi çağrıştırır. filmin sonunda da "yüce" amerikan devleti'nin başkenti yıkılmaktan kurtulur ve 4 temmuz'u o etkisiz hale getirilen bombaların yarattığı ışık gösterisiyle (bir nevi kompela kııklı arkadaşımızın söyleyişiyle "havai fişek gösterisiyle") kutlarlar. biz de sümküre sümküre ağlayarak filmi damamlarız.
film vasatı aşamıyor. hatta beklentileri hesaba katarsak çok reril bir film ortaya çıkmış. jartiyerli megan fox'u john malkovich'i hesaba katmazsak elle tutulur hiçbirşeyi yok filmin.
kendisini, oyunculuk yeteneği olmadığı için, transformers'ta domalması,vücudu ve film'in görsel efektleri kurtarmıştı. ama bu film'de görsel efekt yok denecek kadar az. kendisi domalmıyor da. bir küçük robot ayağına yumulmuyor da. sadece jartiyerli ve ağzı açık bir şekilde dolaşıp, seksi pozlar verip bu açığını kapatıyor. yetiyor mu? benim için yetiyor***
john malkovich de öylesine oynamış gibi işte. pek bir numarası yoktu film'de. varsa da ben göremedim.
--spoiler--
bu iki isim için izleyecekseniz alın elinize çıtır çerez izleyin ama bu iki ismin olmadığı yerlerde iler sarmak zorunda kalacaksınız* o kadar da itin bir taraflarına da sokmamak lazım tabi. vasat bir film diyelim en fazla.
tam manasıyla çöp.
megan fox var diye merak edilip izlenen son zamanların en gereksiz filmlerinden biri. 2010 yılında bu kadar başarısız bir yapımın çekilmesi sinemanın geleceği için endişe verici.
ödül avcısı jonah hex' in en büyük düşmanıyla kapışmasını anlatan sağlam uyarlama. fringe' den hatırlayacağımız lance reddick de filmde kendine yer bulmuş.
john malkovich' in dahi kurtaramadığı fantastik western film. 10 üzerinden 5.
(bkz: http://www.imdb.com/title/tt1075747/)
(bkz: http://www.imdb.com/title/tt1075747/)
görsel
1800 lerin sonunda genelde gotham da takılan kuzeyli üniforması ile güney de gezen dc kurgusal karakteri.
1800 lerin sonunda genelde gotham da takılan kuzeyli üniforması ile güney de gezen dc kurgusal karakteri.
çizgi romanının sıkı fan'ları olan, çok hızlı silah çeken western çizgi roman kahramanı.
çizgi romanında neredeyse cüneyt arkın abimizin filmlerinde öldürdüğü kadar adam öldüren western çizgi romanı kahramanı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar