bugün
- ben burada ne yapıyorum hissi6
- ideal erkek boyunun 1 84 olması11
- ben ahbap derneğine güveniyorum16
- seri gizli artı oy veren melek13
- pompacı kıza nasıl açılınır3
- insan olmaya ceyrek kala12
- yazarların lahmacun yeme rekorları8
- depremler başı açık kadınlar yüzünden oluyor3
- doktor bey vizitte7
- true ahlaksızlığı4
- adnan oktar6
- dünya kuzenler günü5
- nervio27
- true abazanlığı4
- aile hekimini överek istediğini yazdırmak2
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- 24 temmuz 20262
- insan ömrü3
- erdoğan ın dünya lideri olması8
- çocukların şımarık olması6
- put6
- kabak yemeği vs hamburger13
- sizin adınız yanınca doktorun yanına giren tip6
- velvet hanım günaydın6
- ilk buluşmada ne getirilmeli8
- izmirli kızlar8
- türk kızlarının sekste başarısız olması4
- 186 boyundaki erkek19
- orduspor çocukları4
- 24 temmuz 2026 istanbul baraj doluluk oranı3
- norveç futbolu5
- hoşlanılan kızın kot kafali olması2
- diktatörlükle yönetilen ülkeler4
- en büyük korkunuz7
- yeni parti için alternatifli hazırlık5
- denizci içkisi2
- tango dersi alan urfalı teyze4
- fatma soydaş7
- ilişkiyi bitirme cümlesi3
- genç işsizlik3
- ahmet sezer bey11
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak20
- sözlük yönetimine bir teşekkür4
- anın görüntüsü7
- olm herkes nerede lan2
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- velvet48
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- neden iyi kızlarla tanışamıyoruz4
- bursalı erkekler9
Her filminde olduğu gibi nicolas cage in yine öldüğü film anaaaaaa ne acayip değil mı?
Nicolas cage filmi indiriyorum sıkıntı çıkmaz ise izleyeceğim inş.
the flash dizisinde barry allen'ın manevi babası.
Gta 3 te salvatore leon icin calisan araba tamircisi. Tasakli bir adamdi.
dün izlediğim, 2013 yapımı david gordon green filmi. başrolde nicolas cage abimiz ve genç oyuncu tye sheridan mevcut.
joe, çok büyük beklentilere girilmeden izlenilesi orta karar bir çalışma. bilindik bir hikaye fakat gerilim atmosferi son ana kadar izleyeni film de tutmayı başarıyor.
film adil ama geçmiş yaşadıkları icabı burnu boktan kurtulmayan joe, piskopat alkollü baba, çalışmaktan başka çaresi olmayan gary ve bir başka pislik abimiz arasında geçiyor.
nicolas abimiz silkinmiş uzun zaman sonra. 1996 doğumlu tye sheridan feci parlıyor. beni takip edin kıvamında sağlam iş çıkarmış.
özellikle eski tarz bilindik hikayeli ama bir o kadar da sürükleyen bir çalışma izlemek istiyorsanız vaktinizi boşa harcamamış olursunuz. ( klasik amerikan eski tarz filmler)
10 üzerinden 7!
edit: unutmadan joe'nun leziz bir cool adam resmi çektiğini de söyleyeyim. suratı buruşturacaksın, bakacaksın havaya. al sana karizmatik cool adam.
joe, çok büyük beklentilere girilmeden izlenilesi orta karar bir çalışma. bilindik bir hikaye fakat gerilim atmosferi son ana kadar izleyeni film de tutmayı başarıyor.
film adil ama geçmiş yaşadıkları icabı burnu boktan kurtulmayan joe, piskopat alkollü baba, çalışmaktan başka çaresi olmayan gary ve bir başka pislik abimiz arasında geçiyor.
nicolas abimiz silkinmiş uzun zaman sonra. 1996 doğumlu tye sheridan feci parlıyor. beni takip edin kıvamında sağlam iş çıkarmış.
özellikle eski tarz bilindik hikayeli ama bir o kadar da sürükleyen bir çalışma izlemek istiyorsanız vaktinizi boşa harcamamış olursunuz. ( klasik amerikan eski tarz filmler)
10 üzerinden 7!
edit: unutmadan joe'nun leziz bir cool adam resmi çektiğini de söyleyeyim. suratı buruşturacaksın, bakacaksın havaya. al sana karizmatik cool adam.
90'lı yıllarda çocukların mahalledeki sokak köpeklerine taktıkları meşhur isimlerdendir.
harika bir film. nicolas cage yine döktürüyor. yanındaki genç elemanda çok iyi. izlenir.
(bkz: joe santana)
joe johnson.
joey jordison ve hey joe yu zihinlerde canlandırır.
mükemmel, mükemmel, mükemmel bir the cranberriesşarkısı.
'if i was your man' şarkısıyla beğenimi kazanmış r&b şarkıcısı. gece gece iyi gelir efendim.
http://www.youtube.com/watch?v=1TZARu5DBJc
http://www.youtube.com/watch?v=1TZARu5DBJc
amerikan filmlerine konu olmuş amerikan ismidir. kendisi amerika ve türkiyede en çok sevilen isimlerdendir. bir de bunun kardeşi vardır. (bkz: jorc ve michael)
scrubs dizisinin bir bölümüne vardı, "please call me joe" diyerek ve muhteşem bir gülüşle herkesin gönlünü alıyordu, cimri ve ters başhekim bob kelso bile o gülüşe dayanamıyordu.
(bkz: joe satriani)
(bkz: joey tribbiani)
casanova filmindeki üç kağıtcı adamın adıdır
hey joe olaraktanki haliyle düşünüldüğünde murathan munganın şiiridir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar