bugün
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- ellerim bos gonlum hos24
- silver ile evlenecek erkek37
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- özel mesaj ifşası3
- gecenin şarkısı9
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- yüzüklerin efendisi2
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak2
- sigara kahvenin imanidir2
- ağlayarak 31 çekmek4
- gocu iticiliği2
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- simko311
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- kestane mantarı2
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- cemaatçi subaylar3
- cinler nefilimlerdir3
- coca cola light3
- sarapci koala63
- canım yanıyo sözlük3
- ortama girince herkesin susması11
- kebap yiyen kız6
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- çekirdek kola3
- uludağ sözlük radyo3
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- seri artılayan melek4
- ipkis2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı13
- karınıza sahip çıkar mısınız3
- sözlük kızlarının ojeleri7
- rus hava sahasını kapatıyorum2
- yazarların en sevdiği küfürler7
- parayla saadet olması18
- sozlukteki eksiciler5
1950'li yılların seks tanrıçası olarak kabul edilir. gerçek adı jayne palmer'dır. ayrıca altın küre ödülü sahibir. hayata acı bir sonla veda etmiştir.
marliyn monroe gibi amerikanın her şeyiyle sömürdüğü güzeller arasındadır.
https://www.youtube.com/watch?v=KpQPUcu4NW0
https://www.youtube.com/watch?v=KpQPUcu4NW0
şeytan kilisesine bağlı bir satanistti.
Sofia Lorenin bile memelerine dik dik baktığı fıstıktır.
--spoiler--
Yıl 1957. Paramount, italyan efsane Sofia Loren için Beverly Hills’de bir gece organize ediyor. Bütün sinema camiası orada. Sofia Loren Hollywood‘da henüz yeni ve haliyle tüm gözler de onun üzerinde. işte o gece, Delmar Watson‘ın yakaladığı o meşhur karenin çekildiği gece. Fotoğrafta Sofia Loren hemen yanına oturmuş Jayne Mansfield’in memelerine öyle bir bakış atıyor ki, o an kadınlar arası kıskançlığın fotoğrafı olarak yorumlanıyor. O andan yıllar sonra Sofia Loren Entertainment Weekly‘e geceyle ilgili şunları anlatıyor: “Jayne Mansfield masamın hemen yanına geldi. Herkesin izlediğini biliyordu. Yanıma oturdu. Fotoğrafa bakın. Gözlerim nerede? Onun meme uçlarına bakıyorum çünkü memeleri neredeyse tabağıma değecek sandım. Yüzümde o korkuyu görebilirsiniz. Elbisesinin içindeki her şey dışarı doğru patlayacak -BOOM- ve masanın her yerine dağılacak diye çok korktum.”
--spoiler--
görsel
--spoiler--
Yıl 1957. Paramount, italyan efsane Sofia Loren için Beverly Hills’de bir gece organize ediyor. Bütün sinema camiası orada. Sofia Loren Hollywood‘da henüz yeni ve haliyle tüm gözler de onun üzerinde. işte o gece, Delmar Watson‘ın yakaladığı o meşhur karenin çekildiği gece. Fotoğrafta Sofia Loren hemen yanına oturmuş Jayne Mansfield’in memelerine öyle bir bakış atıyor ki, o an kadınlar arası kıskançlığın fotoğrafı olarak yorumlanıyor. O andan yıllar sonra Sofia Loren Entertainment Weekly‘e geceyle ilgili şunları anlatıyor: “Jayne Mansfield masamın hemen yanına geldi. Herkesin izlediğini biliyordu. Yanıma oturdu. Fotoğrafa bakın. Gözlerim nerede? Onun meme uçlarına bakıyorum çünkü memeleri neredeyse tabağıma değecek sandım. Yüzümde o korkuyu görebilirsiniz. Elbisesinin içindeki her şey dışarı doğru patlayacak -BOOM- ve masanın her yerine dağılacak diye çok korktum.”
--spoiler--
görsel
(19 Nisan 1933 – 29 Haziran 1967) ABD'li sinema oyuncusu.
Gerçek adı Vera Jayne Palmer. Sarışın Marilyn Monroe'ya rakip olmaya aday gösterilmiştir. Frank Tashlin, 1957 yılında çevirdiği "The Girl Can't Help It" (Dünya Güzeli) ve "Will Success Spoil Rock Hunter" filmlerinde Amerikan tüketim dünyasının aşırılıklarını açığa çıkarmak için onun iri göğüsleriyle belirginleşen bedensel özelliklerini kullanmıştır. Ölümüne yol açan araba kazası için de farklı yorumlar yapılmış, yaşarken olduğu gibi acımasızca sömürülmeye devam etmiştir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Jayne_Mansfield
Gerçek adı Vera Jayne Palmer. Sarışın Marilyn Monroe'ya rakip olmaya aday gösterilmiştir. Frank Tashlin, 1957 yılında çevirdiği "The Girl Can't Help It" (Dünya Güzeli) ve "Will Success Spoil Rock Hunter" filmlerinde Amerikan tüketim dünyasının aşırılıklarını açığa çıkarmak için onun iri göğüsleriyle belirginleşen bedensel özelliklerini kullanmıştır. Ölümüne yol açan araba kazası için de farklı yorumlar yapılmış, yaşarken olduğu gibi acımasızca sömürülmeye devam etmiştir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Jayne_Mansfield
Ölümü oldukça ürkünçtür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar