bugün

/54
bazen sırf söyleyen kişi sayesinde iyi geçen gecedir.
iyi geceler sözlük. Her an dalıp gidebilirim uykulara. Kimbilir bu gece hangi serüven olacak rüyalarımda. Hep bir koşuşturma hep bir aksiyon. O kadar dedim uyuduğum salonda arka sokakları açmayın diye olduğu gibi rüyama giriyor aslında dikkatli izlemiyorum bilinç altı. Neyse Sözlük iyi geceler. Not: pc den izliyorlar yoksa geç saatte yok. Haftanın 6 günü de tv de .
Uyumaya giden yazarın uyuyamayanlara nispet yapar gibi söylediği veda tümcesi. iyi geceler sözlükdaşlar.
artık siktir git demekle eşdeğerdir bazı durumlarda.
Yatin zibarin artik sozunun babanin agzindan cikarken aldigi sekildir. Neyse iyi geceler sozluk.
bpg nin outrosudur.
sol frame sahur sonrasında kaybettiği performansı görünce uyumanın iyi bir fikir olacağını düşünerekten arda kalan tüm sözlük ahalisine selamlar çakar uykularının huzurlu olmasını dilerim. *
bir arkadasim tarafindan yanlis anlasilmama neden olan iyi dilek belirten cumle.

(bkz: mağduriyet)
Sabah oldu ne iyi geceleri...
(bkz: kalk yerine yat)
Ölümün kardeşi olan uyku'ya dalma islemine gecilmeden once soylenendir.

Hadi herkese iyi geceler.
Yatiya giden insan soylemi. iyi geceler efenim.
insanı yatmadan önce psikolojik olarak rahatlatan söz.

(bkz: rüyanda beni gör)
uyumanın vaktinin geldiğini belirten kelime bütünü. (bkz: tatlı rüyalar) *
sanada kuzum.
bu kelime bütününden sonra bir dal tatlı kabuslar denmesi huzurlu uyumaya neden okur, iyi geceler tatlı kabuslar efendim.
cümletten tüm yazar arkadaşlara iyi geceler, hayırlı cumalar inşallah.
3 sn sonra kullanacağım cümlenin temelidir.
1-2-3
iyi geceler arkadaşlar,sevgiyle kalın.
Siktin gecemi eyledin viran! Iyi mi geceler? Siktir git dalagini siktirmeden siktirgit.
gerçekten iyi mi geceler ?
iyidir.
iyi geceler (bkz: bayanlar ve baylar)
ve iyi geceler , mutlu yarınlar.
iyi geceler mesajı almamış herkese. allah rahatlık versin. ateistlerede.
Bütün sözlüğe dilediğim iyi dilekleğimdir. iyi geceler canlarım.
© copyright 2005 - 2026