bugün
- silvermist13
- dincilerin apoyu atatürk ten çok sevmesi5
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- gitmek iyileştirir mi3
- sözlük hesabını sil perileri7
- gocu'ya özgürlük11
- kahve ve sigara ile yağmuru izlemek6
- said nursi nin ajdar anık a verdiği ayar3
- yobaz ebeveynlere sahip olmak2
- gocu11
- yanlışlıkla başkasının külodunu giymek3
- orta yaşlıların birbirilerine kanki demeleri3
- gocu'nun çaylaklık durumu kaldırılsın7
- tek başına hastaheneye gitmek2
- yogartiksen3
- aşk7
- sabahları nefret edilen şeyler12
- dincilerin insanların yaşamına karışması3
- arkadaşlar beni neden sevmediniz4
- fatma betül sayan kaya49
- şiiri ayak kokan kadın4
- türbanlı kız arkadaşıyla sevişmeyi düşünen erkek2
- fon mağdurlarının ana para iadelerini beğenmemesi4
- yazılımcıların maaş pazarlığında yaptığı hatalar3
- tulumba tatlısı4
- aisu2
- farklı mısın4
- yeşil parka giyen kız5
- senden benden trilyonları çalanlar5
- tüik ve enag'ın eylül enflasyonu verileri3
- ne yazarsam yazayım çaylak olmuyorum4
- sarımsak6
- 4 ekim 2026 konohafest saldırısı3
- cin filmleri4
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- ideal bira bardağı3
- riyad da ikinci mekke ittifakı toplantısı3
- pazartesi sabah 7 de spor salonuna giden insan3
- sözlük gıybeti12
- yıldız tilbe kızılı2
- türk korku filmi klişeleri3
- pizza5
- cemil ipekçi2
- arkadaşlar çok uykum var2
- hepinizden nefret ediyorum ama tek başıma da canım2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi8
- hangi tatlısınız10
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- akp seçmeni16
- pizza margarita4
bir istanbul büyükşehir belediyesi girişimi olan ispark'ın istanbul'daki değnekçilerden kurtulmamıza vesile olan büyük çaplı operasyonu sonunda caddelerde imparatorluğunu ilan etmesi ile aldığı son şekli. değnekçiler en azından belli başlı yerlerde olur pazarlığa açık olurlardı. lakin istanbul'un tüm önemli caddelerine o uyuz mavi tabelasını asan ispark, 1 saati 5 lira, üzerine eklenen her bir saat için ise yerine göre 2 ila 4 lira para almakta.
yıllar yılı ücretsiz olan kumkapı samatya civarındaki sahil yolunun üzerindeki 10-12 araçlık cepler bile ispark devreye girdikten sonra ücretli oldu. artık nereye gitsek, hangi tarafa dönsek trafik uyarı tabelalarından çok ispark tabelasıyla karşılaşmaya başladık. bir de 2 dakikalığına büfeye gitmek için yol kenarına biraz meyledip 4'lüleri yakan araçlara bile akbabanın ölen bir hayvanın üzerine atlaması gibi atlayan kıl ispark çalışanlarını hatırlatıyor ve geçiyorum.
(bkz: ispark)
(bkz: değnekçi)
ayrıca; (bkz: arabası olduğunu sözlükte belli etmenin yolları)
edit: arjen robben yıllar evvel bu tespiti yapmış kafama sıçayım; (bkz: #1390141)
yıllar yılı ücretsiz olan kumkapı samatya civarındaki sahil yolunun üzerindeki 10-12 araçlık cepler bile ispark devreye girdikten sonra ücretli oldu. artık nereye gitsek, hangi tarafa dönsek trafik uyarı tabelalarından çok ispark tabelasıyla karşılaşmaya başladık. bir de 2 dakikalığına büfeye gitmek için yol kenarına biraz meyledip 4'lüleri yakan araçlara bile akbabanın ölen bir hayvanın üzerine atlaması gibi atlayan kıl ispark çalışanlarını hatırlatıyor ve geçiyorum.
(bkz: ispark)
(bkz: değnekçi)
ayrıca; (bkz: arabası olduğunu sözlükte belli etmenin yolları)
edit: arjen robben yıllar evvel bu tespiti yapmış kafama sıçayım; (bkz: #1390141)
artık plakaya da park cezası kesen mafya. Bununla ilgili çok yazdım, mahkeme girişimlerinde bulundum ama kamu davası olduğu için hep düşürdüler.
bir de sitesinde şöyle bir yazı vardır ki akıllara zarar ;
link : http://www.ispark.com.tr/List/
--spoiler--
Kurumumuz yukarıda zikredilen mevzuat ve diğer açıklamaların yasal bir gereği olarak, otopark ücretlerinin tahsil edilmesi hususunda gerekli dikkat ve titizliği göstermekte, otopark görevlileri aracılığıyla otopark ücretlerini tahsil etmeye gayret göstermektedir. Otopark ücretlerinin tahsil edilememesi Şirketimizin gelirlerini azaltmakta, bununla bağlantılı olarak da Kanun ve Meclis Kararı gereği istanbul Büyükşehir Belediyesine ödediğimiz bedelin azalmasına, bu durumda dolayısıyla kamunun zarara uğratılmasına neden olmaktadır.
--spoiler--
bak bak bak. 40 yıllık yola parkettiğimiz zaman park parası vermediğimiz zaman kamu zarara uğruyormuş ! vay bee... şaka mı bu ? eski köye yeni adet getirdiler.
yahu ben arabamı akşam parketmişim fişimi almışım bedelini ödemişim 1-2 saat için. ama işim uzun sürmüş 4-5 saat durmuşum ve geldiğimde görevli gitmiş mesaisi bitmiş ve 4-5 saat durduğum için plakaya ceza kestirmiş terbiyesize bak !
işte böyle böyle *ikiyorlar vatandaşı ! bir allah'ın kulu da yahu haklısın demiyor arkadaş. değnekcilerden kurtarmış falan ! yahu bu ülkenin polisi, zabıtası yok mu ? onlar değnekciden kurtaramıyor mu bizi ? onlar neden maaş alıyor ? neden var ? bırakın bu işleri kendinize mazeret uydurmayın !
(bkz: ispark ın plakaya ceza kesmesi)
bir de sitesinde şöyle bir yazı vardır ki akıllara zarar ;
link : http://www.ispark.com.tr/List/
--spoiler--
Kurumumuz yukarıda zikredilen mevzuat ve diğer açıklamaların yasal bir gereği olarak, otopark ücretlerinin tahsil edilmesi hususunda gerekli dikkat ve titizliği göstermekte, otopark görevlileri aracılığıyla otopark ücretlerini tahsil etmeye gayret göstermektedir. Otopark ücretlerinin tahsil edilememesi Şirketimizin gelirlerini azaltmakta, bununla bağlantılı olarak da Kanun ve Meclis Kararı gereği istanbul Büyükşehir Belediyesine ödediğimiz bedelin azalmasına, bu durumda dolayısıyla kamunun zarara uğratılmasına neden olmaktadır.
--spoiler--
bak bak bak. 40 yıllık yola parkettiğimiz zaman park parası vermediğimiz zaman kamu zarara uğruyormuş ! vay bee... şaka mı bu ? eski köye yeni adet getirdiler.
yahu ben arabamı akşam parketmişim fişimi almışım bedelini ödemişim 1-2 saat için. ama işim uzun sürmüş 4-5 saat durmuşum ve geldiğimde görevli gitmiş mesaisi bitmiş ve 4-5 saat durduğum için plakaya ceza kestirmiş terbiyesize bak !
işte böyle böyle *ikiyorlar vatandaşı ! bir allah'ın kulu da yahu haklısın demiyor arkadaş. değnekcilerden kurtarmış falan ! yahu bu ülkenin polisi, zabıtası yok mu ? onlar değnekciden kurtaramıyor mu bizi ? onlar neden maaş alıyor ? neden var ? bırakın bu işleri kendinize mazeret uydurmayın !
(bkz: ispark ın plakaya ceza kesmesi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar