bugün
- asimilasyon harika bir şey4
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- fenerbahçe10
- evliliğin anlamı5
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- saraca finch house2
- 16 ağustos 20262
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği6
- günaydın4
- gençlerbirliği6
- ağlayarak 31 çekmek2
- kadın olmanın avantajları16
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- sözlükteki fenerbahçeliler9
- nervio22
- g i l d e d l i l y18
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- yaşamak istenilen şeyler10
- hayatın kuralları9
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- uludağ sözlük evreni10
- türkiye'ye geldim11
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- kurtar bizi müsavat16
- geceye bir şarkı bırak10
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- penisi seks objesi olarak görmek7
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kankadan sevgili olur mu5
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- okan buruk10
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- alevi kızların alev alev yanması13
- engelli kızı kaçırıp 4 kişinin istismar etmesi10
- yazarların sevmediği insan türleri2
- damarsız tüysüz manisa yaprağı25
- anın görüntüsü30
- iremga31
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- kürtsüz türkiye4
- friedrich hegel la bi cay icek7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi20
- devran dönecek8
- ismail kartal4
biscolata reklamlarındaki ispanyol "aşk"tır.
türk kızlarını zikmeye bile tenezzül etmeyecek erkeklerdir.
Dış görünüş olarak "genellikle" Türk erkeklerine benzemektedirler. Ayrıca bizler gibi Ingilizceyi zor konuştukları aşikardır.
çoğunlukla sempatik olmalarıyla kızları kendilerine bağlayan erkeklerdir.
mesela benim bir tanıdığım var öyle. internetten ispanyol bir çocuk biliyorum. arkadaşlar aracılığıyla benim de bu çocukla birkaç kez konuşma, sesini duyma fırsatım oldu. neyse efendim bir sempatik bir sempatik ki sormayın. arkadaş kızlar bayılıyor buna aman çok sempatikmiş de bilmem neymiş. kıllandım ben bu durumdan. ve haklı da çıktım, bu çocuk bizim kızlardan birine taktı, kanına girdi hem de internetten. kızı kendine bağladı ve kız birgün başladı ben bu ispanyoldan çok hoşlanıyorum falan felan demeye. yapma etme dedik, boş işler bunlar dedik, internetten nasıl inanır nasıl güvenirsin falan dedik. yok, kızın ar damarı çatlamış. orda burda (sanal sosyal ağlarda yani) her fırsatta çocuğa kurlar çakmaya başladı. resmen türk kızlarının yüz karası gibi idi. kızın dediğine göre ispanyol da buna kur yapıyormuş. artık gerisini allah biliyor. düşünün bak herif öyle biscolata herifleri gibi bişey de değil. 30 görünümlü 25. kalın çeneli, hafif balık etli -resimlerinden gördüğüm kadarıyla- falan bişey. bu bizim salak arkadaş kızdan önce de bir rus kızına takmış internetten ama kızdan karşılık alamamış falan diyorlardı. hayır anlamıyorum herif sapık mı asosyal mi, rusu götüremedi de türkü mü götürecek ne yapacak? biz kızı uyardık ama gel gör ki aklı beş karış havada, ispanyol ispanyol diye ölüyor. te amo diyor başka bir halt demiyor. işte eğer ispanyolsanız, biraz sempatikseniz böyle salak kızları internetten avlayabilme şansınız var yani.
edit: bu bahsettiğim şey genelleme değildir. ilk cümle genel tanımımdır. diğerleri hayattan alınma bir hadisedir.
mesela benim bir tanıdığım var öyle. internetten ispanyol bir çocuk biliyorum. arkadaşlar aracılığıyla benim de bu çocukla birkaç kez konuşma, sesini duyma fırsatım oldu. neyse efendim bir sempatik bir sempatik ki sormayın. arkadaş kızlar bayılıyor buna aman çok sempatikmiş de bilmem neymiş. kıllandım ben bu durumdan. ve haklı da çıktım, bu çocuk bizim kızlardan birine taktı, kanına girdi hem de internetten. kızı kendine bağladı ve kız birgün başladı ben bu ispanyoldan çok hoşlanıyorum falan felan demeye. yapma etme dedik, boş işler bunlar dedik, internetten nasıl inanır nasıl güvenirsin falan dedik. yok, kızın ar damarı çatlamış. orda burda (sanal sosyal ağlarda yani) her fırsatta çocuğa kurlar çakmaya başladı. resmen türk kızlarının yüz karası gibi idi. kızın dediğine göre ispanyol da buna kur yapıyormuş. artık gerisini allah biliyor. düşünün bak herif öyle biscolata herifleri gibi bişey de değil. 30 görünümlü 25. kalın çeneli, hafif balık etli -resimlerinden gördüğüm kadarıyla- falan bişey. bu bizim salak arkadaş kızdan önce de bir rus kızına takmış internetten ama kızdan karşılık alamamış falan diyorlardı. hayır anlamıyorum herif sapık mı asosyal mi, rusu götüremedi de türkü mü götürecek ne yapacak? biz kızı uyardık ama gel gör ki aklı beş karış havada, ispanyol ispanyol diye ölüyor. te amo diyor başka bir halt demiyor. işte eğer ispanyolsanız, biraz sempatikseniz böyle salak kızları internetten avlayabilme şansınız var yani.
edit: bu bahsettiğim şey genelleme değildir. ilk cümle genel tanımımdır. diğerleri hayattan alınma bir hadisedir.
sadece konuşsa yeterdir. Ne sevimli insanlar onlar öyle, hayatı sadece eğlenmekten ibaret gören, parti delisi, sıkılmak nedir bilmeyen, sorumsuzca yaşayan, hayatı ciddiye almadığı için de hiç üzülmeyen insanlardır. Her nedense hepsi de yakışıklı, kibardır. severek iletişim kuruyoruz. Sevdim ben bir ispanyolu.
esmer ve renkli gözlü olmamdan dolayı genellikle benzetildiğim gruptur.
ispanyol sineği kadar faydalı değildir.
Beğenenler için güzeller güzel olmasına da adamlar susmuyorlar arkadaş. Susacaklarda şöyle bir kenarda aşk yaşayacaksınız, ölme eşşeğim ölme. Ayrıca adamlar kendilerini parça pinçik eden kadınlardan hoşlanıyorlar, elde devamlı sopa, tava ne varsa öyle gezeceksiniz. Bunlar devamlı olarak kendilerini boğaların önüne atıyor, domates yağmurlarına tutuluyorlar alışmışlar adrenaline bir kere onlara bu heyecanı verebilecek misiniz bakalımdır.
Türk erkeğinden farkı yoktur, öyle ki bazen karıştırıyorum.
Ama daha mı uzunlar sanki? Hani 10/20cm kadar filan...
Edit: şaka kız aynısınız ama türkler daha sempatik *
Edit2: o smiley değil aslında.
Ama daha mı uzunlar sanki? Hani 10/20cm kadar filan...
Edit: şaka kız aynısınız ama türkler daha sempatik *
Edit2: o smiley değil aslında.
afedersiniz boğazlarına yarrak kaçmış gibi ingilizce konuşan erkek çeşidi. ayrıca kırodurlar.
Türk erkeklerinin kıskandığı erkek modeli. Genel olarak üst model olduklarından kızlarca yakışıklı bulunur. Kendi ülkelerine sorsan da aynı cevabı alırsın yapacak birşey yok. Allah özene bezene yaratmış onları.
Biscolata reklamlarında oynayanları ispanyol erkeğiniz yüz karasıdır. Alpacino, antonio banderas, shakira nın kocası varken.
tipi aynen Türk erkeğine benzer.
minnacık boyludurlar.
ortak tip detaylarına sahip oldukları için türk erkeklerinin çok da kıskanmaması gereken ülke erkeği.
tıpkısının aynısın türk versiyonu bulunan;
for ex: Eduardo Noriega
http://fondos-ipad.es/wp-...13/03/eduardo-noriega.jpg
tıpkısının aynısın türk versiyonu bulunan;
for ex: Eduardo Noriega
http://fondos-ipad.es/wp-...13/03/eduardo-noriega.jpg
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar