bugün
- anın görüntüsü22
- mor semsiyeli yabanci21
- değer bilmeyene yapılması gereken4
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması6
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi6
- afrika'ya kurban bağışı furyası5
- kavga çıkarmaya çalışan partner3
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum16
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor16
- rıhtım hamalı amca2
- savaşta haklı olmak yetmez yenen haklıdır3
- shakira nın taş gibi hatun olması3
- chp'nin hali ne olacak49
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- meksika4
- sözlük kalitesinin düşmesi4
- silivri belediyesi ne operasyon2
- birbirlerinin nick altına şiir yazan yazarlar2
- recep tayyip erdoğan5
- amerikalıların yazın bot giymesi2
- sigara içen kızla öpüşülür mü14
- 40 yaşında bekar kadın5
- 11 haziran 2026 meksika güney afrika maçı5
- kızların erkeklere göre daha güzel kokması2
- obsession film2
- kabuksuz kaplumbaga8
- coşkun göğen2
- yıkaması en zor mutfak aracı14
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi16
- k k yerine kaka demek3
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek18
- cilgincapkin219
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı2
- panini 2026 dünya kupası çıkartma albümü2
- güney kore çekya maçı saat 5 te trt 1 de2
- yüzükoyun uyuyan erkekte gizli eşcinsellik vardır8
- yazarların şu an dinledikleri şarkı8
- memeleri füze gibi kadın13
- ipsala da 3 milyar liralık uyuşturucu operasyonu2
- herzevekil2
- sözlükte kavga etmek8
- buddy dude21
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- masklavi'nin düşünceleri18
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- trump'ın iran anlaşması iddiası2
- ai analiz2
- büzüğüm yemiyor diyerek araçtan inmeyen sürücü2
- sedat pekmez38
entry'ler (562)
sana en son şubat ayının 8 inde yazmışım aradan çok uzun süreler geçti ben seni unuttum çoktan ama bana yaptıklarını unutamadım ve şunu unutma ömrüm boyuncada unutamıcam ama söyledğim oldu değil mi bak geri dönmek istiyosun beni unutamadığını söylüyosun pişman olduğunu söylüyosun ama ben. Seni deliler gibi seven ben sana dönemiyorum çünkü bana yaşattıklarını unutamıyorum. Ne yazık ki olmucak seni affedemicem umarım hayatın boyunca seni bi daha kimse üzmez. Keşke beni bırakıp gitmeseydin de bu kadar üzmeseydiler seni. Sana verdiğim sözü tutamadığım için beni affet ama o sözü ilk sen bozmuştun yinede gözlerim dolarak yazıyorum bunları son sözüm sana şu lütfen affet beni..
bekarete önem vermeyen kızdır, ileriyi düşünmeyen kızdır.
eski sevgilim. 90 doğumluydu çok özledim.
hala, bana yapmış olduğun onca şeye rağmen, utanmadan beni arayıp hakkını helal et diyorsun. seni affetmediğimi ve hayatım boyuncada asla affetmiyeceğimi bildiğin halde. sana hakkımı helal ettim desem nolcak o zaman daha mı rahat gezceksin yeni sevgilinle, daha mı rahat tutcaksın ellerini, gözlerine baktığında için acımıcak mı şimdi acıdığı gibi, için rahatlıcak değil mi bir nebzede olsa, bana yaptıklarının acısı dincek belkide içinde, ama hayır affetmicem seni, asla hemde.kalbim etmedikten sonra helal ediyorum desem nolcak bunları hiç düşünmüyorsun değil mi. uyuyamıyormşssun geceleri öyle söylüyosun bide bana. şimdi anlamışssındır belki bana çektirdiklerini. sana son sözüm sadece şu; kendine iyi bak, hoşçakal.
renault megane arabayı renault toros marka arabayla karıştıran yazarların izledği dizi.
sona eren her mutluluk kısa sürmüştür, mutlu zamanlar hızlı geçer.
meşgul olmaktan dolayı pek fazla duyulamayan ve anımsanmayan kelimelerdir.
son bölümünde kartla ve start düğmesiyle çalışan megane marka arabayı anahtarla çalıştırmaya çalışan ve buna inanıcağımızı düşündüren dizi.
her zaman terkedilmeye mahkum olan erkektir.
burda bahsedilen pepe çizgi kahraman olan pepe ise kavganın sonucunun pepe nin söyleyeceği şarkıyla belirlenmesi muhtemel olacaktır.
hala neden arıyosun beni açmıyorum işte açmıcamda asla senin sevgilinle olan mutluluğunu duymak istemiyorum çünkü, evet seni affetmiyorum ve affetmicemde. hoşçakal.
sahip olduğum mavi gözler sayesinde seçimimi maviden yana kullandığım göz rengidir. (bkz: az canlar yakmadık)
bir şirket aracının verdiği rahatlığı vermez.
izmirde bu yoğunluğu önlemek amaciyla mesai saatleri baslamadan once ve is cikisi saatlerde otobusleri ucretsiz kullanan 60 yas ustu vatandaslarin kartlari gecersizdir. boylelikle kalabalk onlenmis olur.
götün acikta kaldigi bir rüyadan uyanarak sonuclanacak eylemdir.
içtiği kolanin asitinin kaçtiğini düşünüp kiz arkadaşina jilet atmişta olabilir.
an itibariyle karşımıza çıkan ikili.
bastan oyle gozuksede sonradan sadakatsizlik yapabilir terkedebilir. (bkz: kendimden biliyorum).
ehliyetimi ilk aldiğim zamanlar ayni dusuncede olduğum ancak otomatik vites kullandiktan sonra böyle dusunduğum için kendime salak dediğim zamanlar oldu. otomatik vites candır.