bugün
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi10
- sarma10
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- sözlük gıybeti12
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması4
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler7
- nasıl birisiniz8
- hangi tatlısınız10
- hiç olmayacak bir insana aşık olmak4
- fatma betül sayan kaya44
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- napıyorsunuz8
- benim açık oylarım görünüyor mu3
- ismet birader2
- yaşlı ve bunak sözlük yazarları2
- kız kardeşlerim6
- bu saatte uyumayan yazarlar ne yapıyor3
- müzik2
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- gece otobüsle yolculuk yapmak3
- akp seçmeni16
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlük erkeklerinin kaslı ve damarlı kolları4
- güney amerika3
- gunluklerim aylik olmus11
- anın görüntüsü20
- arkadaşlar naber ya8
- ok mesajına cevap veren erkek6
- uruguay2
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- orhan gencebay2
- dünya4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- protect me and guide me2
- para2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- yazarların güncel flört listesi7
- geceye bir tespit bırak5
- 5 ekim 20264
- the merich7
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- göz teması kuramama9
- asrın soygunu13
- futbol20
- türklerin başarılı olduğu konular9
- tekerlek toplayan cocuk17
örneğin, kuzeye dönüp namaz kılsa da kıbleye yönelmiş olur müminler. evet ama yapsan günah. bug işte ya.
(bkz: dota daki buglar)
dünyaya gönderilmiş bir din olmasına rağmen arap kültüründen izler taşır. bug'tır bu.
bug değildir bunlar araştırmadan konuşan kişi söylemleridir.
suudi arabistan saati ile sadece suudi arabistan'da oruç tutulduğu için geçerliliği olmayan savdır. oruç tutan her birey yerel saati ile orucuna niyet eder ve orucunu açar. geri kalan detayları da az buçuk okuyup araştıran insan rahatlıkla anlayabilir.
bug (türkçe'de karşılığı yok ya(!) ) değildir bahsedilenler.
zira dönem insanlarına siz uzaya gidileceğini söyleseniz sıfatınıza tip tip bakarlar. dönem insanlarına anlayabilecekleri dilden yazılması ile alakalıdır. o yazıları dümdüz okuyup bu günkü aklınla değerlendiriyorsan eğer okuduğunu anlama konusunda ciddi problemlerin var demektir birey olarak.
zira dönem insanlarına siz uzaya gidileceğini söyleseniz sıfatınıza tip tip bakarlar. dönem insanlarına anlayabilecekleri dilden yazılması ile alakalıdır. o yazıları dümdüz okuyup bu günkü aklınla değerlendiriyorsan eğer okuduğunu anlama konusunda ciddi problemlerin var demektir birey olarak.
ölünce mezarda göte girecek bug'lardır.*
dinde zorlama yoktur deyip dinden çıkan müslümanın (mürted) katlinin caiz olması.
bug demeyelim artiz artiz ama; cennet & cehennem - kader sorunsalı var çok büyük.
kaderi yazilmis olan insanin nerde ne yapacagi belliyse bu adamin cehenneme yada cennete girecegi daha oncedende bellimidir aslinda. kafamdaki bug *
huriler *
fuhuşun günah olmasına rağmen cennetteki huriler.
her arapça yazıyı kutsal sanmaktır bence en büyüğü. bu nasıl bir kafadır ben anlamıyorum. sadece arapça yazıyor diye ben bir kağıdı neden yere atmayayım, üzerine basmayayım ki. kutsal bir şey yazsa tamam da...
islam ve bug sözcüklerini yanyana kullanmak da günün anlam ve önemi açısından güzel olmuştur. *
islam ve bug sözcüklerini yanyana kullanmak da günün anlam ve önemi açısından güzel olmuştur. *
Çok kadınla evlilik durumu. Ahrette çok eşlilik olacak mı ki? kabus gibi gerçekten de. Ahrette de öyleyse ben cehenneme gideyim daha iyi o zaman.
kitabı peygamberin yazmamış olmasıdır.
akla şu soruyu getirir; yaratıcı bir kitap yazılmasını istemiş mi ?
yukarıdaki sorunun cevabını bulmadan şunu düşünmek daha mantıksızdır. (bkz: kuran değiştirildi)
akla şu soruyu getirir; yaratıcı bir kitap yazılmasını istemiş mi ?
yukarıdaki sorunun cevabını bulmadan şunu düşünmek daha mantıksızdır. (bkz: kuran değiştirildi)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar