bugün
- atları bağlayın geceyi burada geçiriyoruz18
- yazarların işlediği günahlar8
- günlük tutmak5
- amedspor31
- yazarların fotoğrafları10
- soğuk gecelerde yatağı ısıtma sorunu13
- psikologun aman buna da ağlama zırlak demesi6
- yemek yaparak sözlükten koca düşürmek16
- psikoloğun incinmişsin demesi4
- erbabı yaparken yorgan titremezmiş4
- rahibin bu günahları çıkaramam demesi5
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı21
- gecenin şarkısı6
- durduk yere tribe girmek5
- arkadaşlar uyuyalım mı artık6
- korkudan patır patır altına yapmak5
- aleksey batrakov29
- sevgiliyle saatlerce telefonda konuşmak9
- eski sevgilisini unutamayan biriyle çıkmak3
- kadın tır şoförleri6
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- çoban salatasını çobanlar mı yaptı5
- kendini odada unutmak4
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim34
- yakışıklı güvenlik4
- bu ne hal yahu9
- kar soğuğu6
- şimdi ne yapsam acaba7
- atalarınızdan duyulan şamanik bilgiler9
- cumartesi gecesi6
- bir sözlük yazarıyla şömine başında şarap içmek6
- zaman makinesi planı3
- sezar salatasını sezar mı yaptı4
- fatma betül sayan kaya milletin nene hatunu dur15
- profdrekremculfa3
- kanal 7 gelin dizisi5
- yarma şeftali7
- xiaomi 17 pro max4
- akşama ne yemek yapsam10
- bebek yağı bebekten mi olur sorunsalı4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- 19 yaşındaki oğlum üvey annesiyle kaçtı10
- sözlüğün en çok oylayan yazarı5
- van da tır ile minibüs çarpışması 9 ölü4
- manken gibi kadınla evlenmek5
- kim milyoner olmak ister5
- ağıza alınca rahatlatan şeyler9
- çoban salatasını ilk kim yaptı sorunsalı3
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri40
- paşaa dut olum2
mutlaka izlemeniz gereken amc'nin yeni dizisi.
begenmezseniz gelin beni bulun.
tek kelime ile muthis.
begenmezseniz gelin beni bulun.
tek kelime ile muthis.
Izleyince spartacus u ozledigimi farkettigim dizi. Spartacus u mu andiriyor kill bill imi bilemedim.
gideri var. Degerlenir buralar.
https://www.youtube.com/watch?v=yIpNw_59bdA
gideri var. Degerlenir buralar.
https://www.youtube.com/watch?v=yIpNw_59bdA
Django - matrix - madmax karışımı birşey olmuş bu. ilk bölümü çok atraksiyonlu değil lâkin hikayesinden anladığım kadarıyla çarşı pazar karışacak gibi. Bekliyoruz.
yaşayış bakımından açlık oyunlarındaki mıntıkalara benzeyen bir düzen içinde o bölgelerin baron adı verilen yöneticiler tarafından yönetilmesi sırasında yaşanan olaylar ve hikayeyi oluşturan asıl olaylar içeren post apokaliptik türünde dizi.
Bugün izleme fırsatı bulduğum alternatif gelecek senaryosu üzerine kurulu dizi. Oyuncu kadrosu biraz tırt. Lakin bir dul var dizide seve seve ikinci baharı olum efendim.
dövüş sahneleri ve atmosferi dışında pek izlenebilir bir yanı olmayan dizidir. hikaye çok klasik ve o klasik hikaye bile doğru düzgün işlenmemiş, mantık hatası çok fazla dünyanın o hale nasıl geldiğinden falan hiç bahsedilmiyor ama dövüş sahneleri efsane herşeye rağmen yeterli boş vaktiniz varsa beklentinizi fazla yükseltmeden izleyebilirsiniz.
Oyunculukları başarılı buldum senaryosu iki yer hariç tahmin ettiğim gibi ilerliyor. Senaryo tutarsız ve yetersiz kanımca. Herkesin birbiriyle hemen dostluk kurup hemen kazık atması hoşuma gitmese de tasarlanan dünya hoşuma gitti. Dövüş sahnelerine gelince Matrix’in kung fu sahnelerini seviyorsanız bunu da seversiniz. Yoklukta çerez gibi gidiyor. Bir oturuşta iki sezon izledim varın gerisini siz hesap edin.
Tanım: ilk sezonu güzel ikinci sezonu boktan üçüncü sezonu ikinci sezondan daha güzel bir amc dizisi.
Tanım: ilk sezonu güzel ikinci sezonu boktan üçüncü sezonu ikinci sezondan daha güzel bir amc dizisi.
kılıç ve dövüş sahneleriyle harikulade, hikayesi pek sıradan dizi. sırf dövüş sahneleri için izlenir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com