bugün
- çırçıplak yatmak8
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları7
- türklerin ileri olduğu konular20
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- abd vizesi3
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- gocu meme ucu5
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- kasiyer kızdan hoşlanmak3
- dinsize inanır mısın17
- pandela6
- kız yazarların daha çok artı oylanması2
- salak yazarlar7
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- geceye bir şarkı bırak22
- yorgun mermi4
- atatürk ün en büyük hobileri2
- çerkez ethem3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- gece gece uzun entry giren yazar2
- yazarların kendileri hakkındaki gereksiz bilgiler3
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- acun ılıcalı2
- birinci inönü muharebesi4
- içinin çirkinliği yüzüne yansımış insan2
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek4
- haluk levent'in sürekli deri yelekle dolaşması3
- ya olm mal mısınız3
- kuran da neden namaz yok8
- sözlüğün çocuk parkına dönmesi5
- hiçbir yere ait olmama duygusu4
- şu anda çalan şarkı4
- uykum geldi ama uyumak istemiyorum3
- sevgilinin sen eski bir şarkısın demesi2
emekli adam ve ev hanımı tarayıcısı.
windows rt işletim sistemli tablet bilgisayarlarda şu anda kullanılabilen tek web tarayıcısıdır. yalnız windows 8 ve windows rt ile gelen 10. sürümü hiç de fena değildir. ama chrome ve firefox kullanıcılarını geri kazanabilmesi oldukça zor görünüyor.
bir film vardı çocuk yetimhanede kimse bunu sevmiyor istemiyor, gelip bir aile alıyor bunu sonra pişman oluyorlar falan..
heh işte aynı onun gibi.. kimse sevmiyor lan ancak işi bilmeyenler ilk başta heves ediyor sonra onlarda bıkıyor..
heh işte aynı onun gibi.. kimse sevmiyor lan ancak işi bilmeyenler ilk başta heves ediyor sonra onlarda bıkıyor..
chrome, firefox gibi tarayıcıların yanında kağnı hızında kalan hurda.
4 yıldır kullanmadığım dandik tarayıcı.
chrome'da var, explorer'da.
ama ne yapayım explorer'ın üstüne gül koklayamıyorum..
ama ne yapayım explorer'ın üstüne gül koklayamıyorum..
saçma sapan anasayfaların kapak attığı tarayıcı.
şuan homepage.com.tr var, kaldırılabilir ama kim uğraşacak bırak öyle kalsın. bulun artık şu açığı amk, önüne gelen ie de anasayfa oluyor.
chrome'a devam.
şuan homepage.com.tr var, kaldırılabilir ama kim uğraşacak bırak öyle kalsın. bulun artık şu açığı amk, önüne gelen ie de anasayfa oluyor.
chrome'a devam.
Bir üvey evlat gibi.
windows'a entegre edildiği için kaldırılamıyan ama görev çubuğundan ayırarak gözükmesini yok edebileceğiniz tarayıcı.
rivayete göre; opera, safari, m.firefox, g.chrome ve yandex browser'la tek tek görüşme yapmış, hepsine de -baban kimdi bilemezdin şerefsiz- şeklinde haklılığı son derece yüksek atar yapmıştır. hakkıdır, haklıdır.
bazen bu dünyada internet explorer kullanan bir ben kalmışım gibi hissediyorum. ama seviyorum vazgeçemiyorum ne yapayım, ne mozilla firefox, ne google chrome.. hiçbiri onun yerini tutamıyor.
tanıma gelecek olursak da, gözlemlerime göre artık pek sevilmeyen, tek seveni muhtemelen rasim abla olan tarayıcı.
tanıma gelecek olursak da, gözlemlerime göre artık pek sevilmeyen, tek seveni muhtemelen rasim abla olan tarayıcı.
Yavaş olduğu için bilgisayara insanın kafa atası gelir.
chrome gibi basit ve firefox gibi açılması asırlar süren tarayacıları kullanan insanların sürekli laf attığı Microsoft firmasının internet tarayıcısıdır.
Son 5 senede unuttuğum tarayıcı. Daima Firefox bir de Chrome'da Ctrl+Shift+N kombinasyonu iş görmek için kullanışlı.
her zaman var olan fakat hiçbir zaman kullanılmayan internet tarayıcısıdır.
Windows 8 ile gelen sürümü gayet kullanışlıdır.
microsoft un kendi sistemini kasın web tarayıcısı.
hala daha dünyanın en çok kullanılan web browser'ı ünvanını elinde bulundurmaktadır.
piyasada chrome gibi bir gerçek varken, bu istatistik beni hep şaşırtmıştır.
sanırım insanlar internet explorer'ı chrome veya mozilla indirmek için kullanıyorlar.
piyasada chrome gibi bir gerçek varken, bu istatistik beni hep şaşırtmıştır.
sanırım insanlar internet explorer'ı chrome veya mozilla indirmek için kullanıyorlar.
chrome indirmeye ve tabiki bizim dandik otomasyona girmeye yarayan tarayıcı.
alman hükümetinin güvenlik açıkları nedeniyle kullanımı konusunda kamuoyuna uyarı yayınladığı browser.
yalnız kalmaması için elimden geleni yaptığım internet tarayıcısı. açılmamak kaydıya uslu uslu duruyor şimdilik.
görsel
not: dışlamayalım arkadaşlar. bilgisayarı kapattığınız da gizli gizli ağladığına şahit oldum kaç kere.
görsel
not: dışlamayalım arkadaşlar. bilgisayarı kapattığınız da gizli gizli ağladığına şahit oldum kaç kere.
windows'un işletim sistemine koyduğu tek browser. chrome'yi indirirken çok işime yaradı.
yarım saatte kodlanmış, en basit bir html sayfasını bile doğru düzgün açamayarak insanı fitil eden browser...
sadece chrome ya da mozilla indirmek için kullanılan tarayıcı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar