bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- mustafa kemal atatürk10
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- yazarların özlü sözleri10
- ona bir cümle bırak5
- sözlüğün troll kaynaması4
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı11
- kız gruplarının yükselmesi3
- türklerin pis olması3
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi7
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- 29 haziran 2026 almanya paraguay maçı7
- 104 artı 5 oynanırken feci bastıran uyku3
- deniz göktaş12
- gödlek2
- günlerin artık kısalıyor olması5
- ölüm6
- sözlükten maaş almak3
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- pandela12
- anın görüntüsü26
- yapay zeka ile kod yazmak2
- 2026 dünya kupası38
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- insan sevdiği adama şans verir5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- seksting5
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- velvet45
- aşk8
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- futbol32
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- sözlüğün aptal kaynaması15
- anadolu dilleri2
- sözlükten giden yazarlar4
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar3
- her evde bulunan efes pilsen bardağı10
- araba kovalamayan köpek6
- iyi geceler sevgilim2
- ziya gökalp5
- cumhuriyetin intikamı8
- sosyoloji okunur mu sorunsalı7
Avatar son hava bükücü dizine 7.2 puan vermişler düşük..
başlasam mı bilemedim.
başlasam mı bilemedim.
menkul kıymetler borsasıydı sanırım...
sinema konusunda güvenebileceğin tek yer. asla puanları yalan söylemez.
Rotten tomatoes kadar güvenilir olmayan film puanlama sitesi.
Zaten shawsank redemption gibi yarrağımsı bir filmin 1., the dark knight gibi balon bir filmin 4. Olduğu siteden ne beklenir?
Zaten shawsank redemption gibi yarrağımsı bir filmin 1., the dark knight gibi balon bir filmin 4. Olduğu siteden ne beklenir?
kesinlikle puan veren grubun zekalarının bazı dizilere yetmediğini düşünüyorum.. fringe, lost, sense8 gibi efsane dizilere 8.4 verirken fargo ve true detective gibi bir boka benzemeyen dizilere 9.0 puan vermeyi nasıl beceriyorlar anlamıyorum.
zaten asla imdb puanına göre bir şey izlemeye karar vermem bu puan verenlerin çoğu zekasız ve aptal bir grup, kafaları hiç bir boka basmıyor.. 6.0 puan verdikleri bir film efsane bile çıkabiliyor çoğu zaman..
zaten asla imdb puanına göre bir şey izlemeye karar vermem bu puan verenlerin çoğu zekasız ve aptal bir grup, kafaları hiç bir boka basmıyor.. 6.0 puan verdikleri bir film efsane bile çıkabiliyor çoğu zaman..
açılımı international movie database olan sinefillerin vazgeçilmez sitesi.
bir film veya dizi hakkında bütün bilgileri bulabileceğiniz bir platform. ekibinden oyuncusuna, fotoğraflardan hikayesine...
ayrıca geçen gün adıma title açıldığını gördüğüm sitedir. şımarmıyorum.
bir film veya dizi hakkında bütün bilgileri bulabileceğiniz bir platform. ekibinden oyuncusuna, fotoğraflardan hikayesine...
ayrıca geçen gün adıma title açıldığını gördüğüm sitedir. şımarmıyorum.
o değil de ne zaman türkçe dil seçeneği gelecek onu merak ediyorum. yıllardır bekliyoruz yapın şu işi artık.
Aptallıklara doymayan ve gerizekalıların yönettiği site.
film 2017'de çekiliyor ama yapım yılı olarak vizyona çıktığı 2018 yılını esas alıyorlar. çok büyük hata. ve bunu ısrarla yapıyorlar. son seyrettiğim en az 50 filmde bu saçmalığı gördüm.
bilgi akışını sağlayanlar eğer gönüllü kişilerse ya özen göstersinler ya da site editörleri yapım yıllarına dikkat etsinler. cidden iyice saldılar ve bu durum resmen göz tırmalıyor. bile bile yanlış bilgi vermek ne demek?
film 2017'de çekiliyor ama yapım yılı olarak vizyona çıktığı 2018 yılını esas alıyorlar. çok büyük hata. ve bunu ısrarla yapıyorlar. son seyrettiğim en az 50 filmde bu saçmalığı gördüm.
bilgi akışını sağlayanlar eğer gönüllü kişilerse ya özen göstersinler ya da site editörleri yapım yıllarına dikkat etsinler. cidden iyice saldılar ve bu durum resmen göz tırmalıyor. bile bile yanlış bilgi vermek ne demek?
genelde 4 ya da 5 civarı puan verdiği filmler en beğendiğim filmler çıkıyor. böyle olunca da çok koyuyor valla ne yalan söyliyim.
deangreer nickli bi kullanicisi sayesinde farkettim ki aslinda hollywood bize bazen ayni kisileri iki kere kakalamis.
Yeni çıkan filmlerin ve netten izleyeceğim filmlerin önce puanına baktığım sitedir. 6.5 puanın altıysa izlemem.
Mobil uygulaması ile izlediğiniz filmlerin arşivini tutabileceğiniz film veritabanı. izlediğim filmlere puan veriyorum ve o da bana seveceğim filmleri öneriyor. Öyle saatlerce izlemelik film aramak ile uğraşmıyorum.
dark night'a balon diyen insanları da görmüştür bu gözler sayesinde.
ayrıca imdb yi istanbul menkul kıymetler borsası sanmışlığım vardır.
ayrıca imdb yi istanbul menkul kıymetler borsası sanmışlığım vardır.
film puanlamalarını izleyicinin oyu ile oluştuğunu iddia eden platform.
ancak the dark knight gibi bir balon filmi 4. sırada tutup da inception gibi ilah bir filmin 12. olması saçmalıktır.
ancak the dark knight gibi bir balon filmi 4. sırada tutup da inception gibi ilah bir filmin 12. olması saçmalıktır.
yapım şirketlerinin/stüdyoların tüm bilgilerini IMDb Pro kapsamına almış olan oluşum. Ya bilader napıyon sen götümüzü falan mı verelim napalım. Sırf oy verdiğim filmleri ve watchlistimi taşımaya üşendiğim için kullanıyorum hala seni amk.
artı verdim ama cumali ceber aldığı puanı hakediyor.
Artık saçmalayamaya başlayan site, filmleri Oylayan kesimin de kimler olduğu meçhul. Özellikle yeni yapımlarda filmin aldığı puan hakettiğinden çok fazla oluyor. Önceleri yüksek puan alan filmler her anlamda çok güzeldi şimdiyse ortalama filmler sekiz üstü puan alıyor.
ulan bu herif filmi 1 puan aldı diye sitenin türkiye erişimini kapatmasın?
kime göre neye göre sorusunu sorduran, enteresanlıklar zincirinin en büyük halkası...
y*rrak yurek filmlere git sen 8.6 ver,ama steven seagal'in kursun filmine 5.4 ver.. senin ben..mesela yani..
Bence de ondalik sisteme gecmeli. En azindan bucuklu olsun. 8.5 ,9.5 filan.
ondalık rating sitemine geçmesi gereken sitedir. yahu, ben belki bir filme "7.1" rating vereceğim kardeşim, 7 ya da 8 vermek istemiyorum.
Güncel Önemli Başlıklar