bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- yazarların akşam olunca yediği şeyler3
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- renkli gözlü insanlar5
- benim zurna tam 45 cm3
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- turşu yapabilen bir kızı üzmek4
- benim büyük bir yaram var5
- bana onu sormayin15
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- yazarların kiraz yeme şekli2
- iltica27
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- muz2
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- size sözlüğün divası kim4
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı3
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- akp seçmeni17
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- yarragi olan adam10
- izmir bombası4
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- biri bana acil kahve4
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- beni almayan yaşadı2
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- fatma betül sayan kaya50
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- sarapci koala hatayi5
- silvermist15
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- kurban olduğum şuraları bi aydınlat hele2
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- 173 boyunda zengin göbekli bir erkek olmak2
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
ilişkilerde yüzleşmekten kaçınılan ama bir ilişkiyi de Aşk-Evlilik ilişkisi haline getiren önemli bir alan da cinsellik. Cinsellik insanda doğal bir ihtiyaç olarak hem hazza hem de türün devamlılığına hizmet ettiği için bütüncül öneme sahiptir. iki insanı bedensel temasa iten arzu bir Aşk ilişkisini de tetikleyen unsur olabiliyor. Ancak bu arzu da özellikle toplumsal olarak şiddetle ayıplanan cinsellik gibi bir konuda sağlıksız bir gerilim oluşturabiliyor. Cinselliğin doğasında da zevkin yükselmesinde gerilimi ve orgazm ile enerjinin salınmasında gevşemeyi görebiliriz.
Kurlaşma döneminde cinsel akışların olması son derece olağandır. Ancak bunun abartıldığını da çokça gözlemliyorum. iki yetişkin insan sevgili olduğu zaman aynı yatağı paylaşmaları son derece olağan bir durum olmakta. Bu yüzden bu niyetin de bulunduğu kurlaşma safhasında bu yüke karşı da anlayışlı olmak ve ihtiyacın-arzunun farkında olmak, bunu seviyeli bir şekilde ifade etmek ve ihtiyacı karşılamak da önemli bir eksen oluyor.
Kurlaşma döneminde cinsel akışların olması son derece olağandır. Ancak bunun abartıldığını da çokça gözlemliyorum. iki yetişkin insan sevgili olduğu zaman aynı yatağı paylaşmaları son derece olağan bir durum olmakta. Bu yüzden bu niyetin de bulunduğu kurlaşma safhasında bu yüke karşı da anlayışlı olmak ve ihtiyacın-arzunun farkında olmak, bunu seviyeli bir şekilde ifade etmek ve ihtiyacı karşılamak da önemli bir eksen oluyor.
genellikle gerilimli bir konu olarak ilişkilerin ilk safhasında çiftlere sorun yaratabilmektedir. genel kanıya göre kadınlar duygusal bağ kurma ihtiyacı duyarken ve cinsellik öncesinde taliplerini bir takım güven ve samimiyet testlerine tutarken, erkekler boşalma ve cinsel haz ihtiyacına öncelik vererek hareket edebilir. bu iki tarafın eş seçimlerini de önemli ölçüde etkiler.
Cinsellik yetişkinlerin hala oynamaya devam ettiği bir oyun gibi düşünüldüğünde içsel çocuk arketipinden güç alabilmemizi sağlar. Bu da bize sağlık, neşe, huzur ve rahatlık getirebilir. içsel çocuğun cinsellik içinde ifade bulması Kalp çakraya çok güzel bir dengeleyici ve sağaltıcı etki yapar. Bu Vishnu Granthi’nin de çözülebilmesini ve Aşk’ın incelikleriyle açılmasını sağlıyor
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar