bugün
- yazarların favori giyim markası5
- sigara içmeyi bırakmak istememek7
- velvet57
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- evde soğuk kahve yapımı7
- hayattaki en değerli şeyler5
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- insan olmaya ceyrek kala14
- friedrich hegel la bi cay icek8
- yalnızlıkla sevişmek4
- 2026 ekonomik krizi16
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı7
- erotik şiir2
- victor osimhen20
- aleksey batrakov28
- migros'a sorulacak tek soru23
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- hurdacıya gidiyorum7
- kaos show2
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- sınıfın en güzel kızı3
- kadınları aşağılamanın moda olması6
- mutlu ama uzak olsun birader3
- erecto ibn birader el biraderi2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- mohamed salah ghaly2
- enayimiknatisii6
- testo taylan aykolik ziyareti2
- osuruktan şiirler60
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- akıl2
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- başbirader kitap sayfalarını sözlüğe koysun2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- alaattin çakıcı2
- madagaskar vanilyalı amarula2
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- bilinçaltı algılama4
- arkadaşlar veto ne demek8
- ilk buluşmada bavyera halk ezgileri söyleyen kezo6
- the odyssey5
- tombul efes2
- 1 euro 56 25 tl6
bir fesli bunağı gülünç bir şekilde savunur bir de atatürke hakaret cezası alan organizmalar için "içim soğudu." diyor.
bizzat bunun değil de bunu ciddiye alabilecek durumda olanın kafasına erişebilecek olan var mı ?
bizzat bunun değil de bunu ciddiye alabilecek durumda olanın kafasına erişebilecek olan var mı ?
kendini evrime adamış belki başarmış bir ibn-i.
sünni ateist: (#37529999)
(bkz: ibne maymun)
(bkz: #38196090) şu sözlükte gördüğüm en güzel entryi girmiştir.
uludağ sözlüğün troll yazar ordusunun neferidir.
bugünün sonunda ikramiyesini alacak olan yazar. iyi çalışıyor.
kendisi müthiş bir siyaset bilimcisidir.
Sonsuza dek laik bir ülkede yaşaması dileğiyle donuza eklediğim yazar. Mutlu ama uzak olsun.
Bizlerden üst düzey de düşünüp, fikirler ürettiği için hadsizlerce yadırganan yazar.
Yahu şunu kabul edin.!
Chp ye kimler oy veriyor?
Aleviler, ateistler, komünistler, solcular, kemalistler.
Peki bu adamlar gerçekten gılışdar dan bir şey bekleyerek mi oy veriyorlar? Hayır. Kesinlikle akp ye muhalif olmak için oy veriyorlar. Akp muhalifliklerinde de kesinlikle devleti kendilerinin daha iyi yöneteceklerine inanmıyorlar.
E şimdi bu zihniyetin " ibni maymun " sen ateistsin, niye chp yi atıyorsun? Akp yi mi tutuyorsun, troll musun? Demeleri gayet doğal.
Ben bura da tam akp nin gelir dağılımı siyasetini eleştirmeye başlayacağım ,bir bakıyorum kemal elindeki belgelerle beni koyu bir akp li yapmış.
Oysa ki kemal hükümete " sen niye 50 hayvanın üzerinde olan besi sahiplerine kesecekleri her hayvan için 250 tl destek veriyorsun, memlekette hayvan olduğu halde ete muhtaç eden siyaseti üretiyorsun, hayvancılığı tekelleştirerek nereye varmak istiyorsun?" Sorusunu sorsaydı hepimiz alkışlardık.
Onun için bir ülke de muhalefet en az iktidar kadar önemli bir etkendir. Fetö nün ve cıa nın sürekli muhalefeti gözden düşürmesinin nedeni de budur.
Bu ileri görüşlü arkadaş da bunun çok iyi farkında. Akp nin atılması gerektiği yerde akp yi, chp nin atılması gerektiği yerde chp yi atıyor.
Öyle boş beleş birisi de değil.
Yahu şunu kabul edin.!
Chp ye kimler oy veriyor?
Aleviler, ateistler, komünistler, solcular, kemalistler.
Peki bu adamlar gerçekten gılışdar dan bir şey bekleyerek mi oy veriyorlar? Hayır. Kesinlikle akp ye muhalif olmak için oy veriyorlar. Akp muhalifliklerinde de kesinlikle devleti kendilerinin daha iyi yöneteceklerine inanmıyorlar.
E şimdi bu zihniyetin " ibni maymun " sen ateistsin, niye chp yi atıyorsun? Akp yi mi tutuyorsun, troll musun? Demeleri gayet doğal.
Ben bura da tam akp nin gelir dağılımı siyasetini eleştirmeye başlayacağım ,bir bakıyorum kemal elindeki belgelerle beni koyu bir akp li yapmış.
Oysa ki kemal hükümete " sen niye 50 hayvanın üzerinde olan besi sahiplerine kesecekleri her hayvan için 250 tl destek veriyorsun, memlekette hayvan olduğu halde ete muhtaç eden siyaseti üretiyorsun, hayvancılığı tekelleştirerek nereye varmak istiyorsun?" Sorusunu sorsaydı hepimiz alkışlardık.
Onun için bir ülke de muhalefet en az iktidar kadar önemli bir etkendir. Fetö nün ve cıa nın sürekli muhalefeti gözden düşürmesinin nedeni de budur.
Bu ileri görüşlü arkadaş da bunun çok iyi farkında. Akp nin atılması gerektiği yerde akp yi, chp nin atılması gerektiği yerde chp yi atıyor.
Öyle boş beleş birisi de değil.
karma isminin hakkını veriyor.
(bkz: lanet olası federal)
harbiden de özerkliğini ilan etmiş. apayrı, benzerine rastlanmaz bir tür.
bizzat bu kadar düşünce çorbası formatında bir eleman daha uğramamıştır sözlüğe.
(bkz: lanet olası federal)
harbiden de özerkliğini ilan etmiş. apayrı, benzerine rastlanmaz bir tür.
bizzat bu kadar düşünce çorbası formatında bir eleman daha uğramamıştır sözlüğe.
Nickinin hakkını veriyor.
ateist olduğunu sanan,
akp ve erdoğan yancısı,
tipik bir egzantrik tip.
akp ve erdoğan yancısı,
tipik bir egzantrik tip.
7/24 bonzai kafası yaşayan, eleştiri yeteneği olduğunu düşünüp boş boş konuşan teneke.
özgürce islam düşmanlığı yapmakta. bir liberal olarak allah'a havale ediyorum.
idiot idiot idiotoloji çorbası.
ibn-i meymun olarak düzeltilmesi gereken başlıktır.
Nickinden anladığım kadarıyla aklı bi yerlerde maymunlara dayanıyor.
maymunun oglu.
Vasat bir trolldür.
karşılaştığım en sinir bozucu trollerden biridir. helal olsun, işini iyi yapıyor.
abdestsiz dolaşmayan bir ateist kardeşimiz.
Gündemdeki Haberler